Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

beautygloss tatlım dayanıyorum bu yorumlara da kaçıncı bu neyse çok sağol söylediklerin için ben yine burdayım yıldıramazlar beni :)

aysima tatlım niye yıkıyorsun tam olmuş o karışım kaşıntı olması lazım zaten sabha kadar kalmalı hergün ama hergün öyle yıkamak olmaz

nzlgl tatlım başka krem dene hangi kremi kullanmışsın bilmiyorum ama cıvık olmuyor her kremde dene sen doğrusunu bulunca hep o kremi al

tamam canım anlıyorum.. yoğun iş temposu.. ne demek olduğunu gayet iyi bilirim.. söylediğin şeyleri dikkatlice okudum ve yapmaya heveslendim ama kıvamı tutturamazsam diye cesaret edemiyorum.. umarım denemeyi göze alabilirim.. eğer senin karışımın olsaydı tüm disipline razı olur yapardım bu riski göze alıp ama bu konuda da sana ısrarcı olup mahçup etmek istemiyorum.. yine de teşekkürler.. hayatında da kolaylıklar diliyorum tatlım.. hoşça ve sağlıcakla kal:)

yazın boştum çok kişiye dedim sana yapıp yollıyım diye bunu derken doğru yapmayı öğrendiler ve gerek kalmadı ama işte nefes almıyorum gece iniyorum sahneden sabah tekrar fabrika işbaşı akşam yine sahne en fazla 1 -2 denemeye bulursun tatlım kaşıntı olmasına dikkat et eğer olmuyorsa başka dene zaten çok pahalı olmuyor bana 10 günlük krem en fazla 5 tl ye mal oluyor

evt canım okudum forumdan.. çok kişiye teklif etmişsin.. melek gibisin gerçekten:) pek cesaret edemiyorum ama denemeye çalışcam ya da yazı beklicem

tmm canım.. zamanını aldım.. cesaretimi toplar toplamaz başlıcam.. sana da bol bol soru sorarım artık:) işlerinde ve hayatında kolaylık diliyorum:)

Benim beyazdı kutusu tatlım :ecrin_bebek: Ama kutusunu attım tam olarak bilmiyorum adını

evet canımcım benim dediğimin kutusuda beyaz ama kapağı pembe neyse şeker sanırım ben oriflameden alcam bundan sonrakini birde onu deniycem olmadı yine bir 11daha vercez mecbur bizim burdaki kozmetikçide bir yağsız o var çünkü ya kızlar dermokil netten sipariş edebiliyormuyuzz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…