• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

actığın topik bi harikaydı çoook istifade ettim ama kimse yasını belirtmiyodu 32 yasında olunca bu önemli bi nüans oluyo.bende 30 yas üstü diye bi konu açmak zorunda kaldım umarım seni incitmemişimdir

evet canımcım benim dediğimin kutusuda beyaz ama kapağı pembe neyse şeker sanırım ben oriflameden alcam bundan sonrakini birde onu deniycem olmadı yine bir 11daha vercez mecbur bizim burdaki kozmetikçide bir yağsız o var çünkü ya kızlar dermokil netten sipariş edebiliyormuyuzz:uhm:

mecitefendinin karaüzüm çekirdekli kremide alternatifiniz olabilir kokusuda güzel ve kıvamlızemuszemus

nerde satılıyor cnm kozmetikçilerde var dimi yoksa aktardan mı almak gerek birde fiyatı ne kadar ki bu kremin ? birde yağsız mı? bir de bu kadar:roflol:

içinde karaüzüm çekirdeği yağı var gülüm cildin kurusa emiyo,ama bu yağ zararlısa bunu introm kardese sormak lazım.ünal kuruyemişden aldım 15 lira 150 ml:1ninca:

çok sağol tatlım yok gülüm öyle düşünme sen rahat ol :)

biliyomusun karısım hazır ama sadece 2 kere yaptım cesaretim yok crazy nikl bi arkadaş 3 yıldır uğrasıyorum dedi 32 yasında aynı yasdayız gerci yaptıklarını detayını falan vermedi ama 3 yılda sadece 6 cm.bu benim biraz ümidimi kırdı Çok üzgünüm çoook

içinde karaüzüm çekirdeği yağı var gülüm cildin kurusa emiyo,ama bu yağ zararlısa bunu introm kardese sormak lazım.ünal kuruyemişden aldım 15 lira 150 ml:1ninca:

sağol güzelim şimdi yeni yaptım ben karışımımı bitsin bakarım onu mu yoksa oriflame mi alacağıma artık aklinialirimsmile

bu 30 yasında olan arkadas ne kadar süre yaptı kaç cm büyüttü biliyomusun bu arada resimde minyon görünüyosun yani göğüs kafesin hiçde öyle iri yani çok geniş değil göğüslerine çok hoş durmuş Allah nişanlına bahışlasın

işte kaç gün yaptığını hatırlamıyorum ki tatlım bir hatırlasam resimdeki gibi minyon değilim 1.80 boy 67 kilo omzum geniş o yüzden göğüsüm ne kadar büyük de olsa ufak duruyor amacım 90 beden inş olcak :)

işte kaç gün yaptığını hatırlamıyorum ki tatlım bir hatırlasam resimdeki gibi minyon değilim 1.80 boy 67 kilo omzum geniş o yüzden göğüsüm ne kadar büyük de olsa ufak duruyor amacım 90 beden inş olcak :)

selam introm, peki cup olarak şu anda ne? B mi C mi? 90 beden demişsin ama o göğüs altı ölçüsüyle ilgiliydi. benim göğüs altı 70 cm mesela. göğüslerim ne kadar büyük olursa olsun 70 ya da 75 beden giyebilirim.

göğüs altı 81 ucu en son 105 di ama inanın çok belli değil boyumdan dolayı desteksiz 75 B tam dolduruyor destekli 80 B kullanıyorum

hedefim desteksiz 90 tam doldurmalı belli bir büyüklükten sonra nasıl oluyor ama değişiyor tatlım beden ben de senin gibi sanıyordum

inanamıyorum ,çok ilginç, ilk defa duydum böyle bi yöntem,bence hikaye ,ameliyat olmadan mümkün deil,ayrıca da otların da fazlası zarar,sonra başka problemlerle karşılaşırsanız hiç şaşırmayın

B ile doldurmanın alakası yok ki tatlım B göğüs altını ifade eder göğüsün dolgusunu 75 80 bedenler ifade ever göğüs altının standardı B dir eğer büyük geliyorsa alt kısmı A kullanılır eğer dar geliyorsa C ya da D kullanılır

B ile doldurmanın alakası yok ki tatlım B göğüs altını ifade eder göğüsün dolgusunu 75 80 bedenler ifade ever göğüs altının standardı B dir eğer büyük geliyorsa alt kısmı A kullanılır eğer dar geliyorsa C ya da D kullanılır

ama cup dediler burda farkı verir diye. hatta şöyle bir tablo vardı:

Meme altı çevresi Sütyen bedeni
70 cm. ve altı 70
71 - 75 cm. arası 75
76 - 80 cm. arası 80
81 - 85 cm. arası 85
86 - 90 cm. arası 90
91 - 95 cm. arası 95
96 - 100 cm. arası 100
Fark Cup ölçüsü
6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD

ben burda bir forumda gördüm ama nette de var. bi iç çamaşırı firmasının sayfasında gördüm galiba.

Back