Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben de bunun tam tersini biliyorum biraz farklısını bir iç giyim mağazasında çalışmıştım orda vardı amaann neyse ney doldurduğunu kullan :)

ben kaçıyım artık tekrar söylüyorum çok özel acil sorusu olanlar özelden yazabilirler bana çok sık giremiyorum kendinize iyi bakın baş baş

aysima tatlım niye yıkıyorsun tam olmuş o karışım kaşıntı olması lazım zaten sabha kadar kalmalı hergün ama hergün öyle yıkamak olmaz

Dayanamamisdim zaten sadece o günü öyle yapmisdim neyse ya bugün yine yenisini yapcam insallah eskisi gibi olur ooofooof büyüsünler artik yaw...

Introm cum bişe sorsam benn bunu denemiştim 86 cm oldu bnm ama yine bırakınca fıss sönmüştü tabi bn 1 hfta yapmş brkmıştm. sebep her gün adaçayı sürmek zor geldi sadece kremi sürüp fayda ögren varmı içerimde am 2 defa adaçayı sürmek sonra 2 defa kremi sürmek faln oyy oyy bilmiyorumkismile okul dersler fln üşerniorm bi de opuyorumnanaktan

Canım bn ilk karışımı 2 hafta adaçaysız uygulamıştım yinede baya faydası oldu - ama yaştandır bilemem bilmiyorumkismile- Bana kalırsa adaçayıyla uygula daha çabuk etkisini gösteriyormuşaklinialirimsmile

slm sophıa bana msj atmışın canımyeni gördum sana özel mesaj atamadım çunku daha 50 mesajı doldurmamışım neyse gelelim sadede sorduğun şeyın cevabı prof.dr.onur erol da saklı ben ona gıttım senın dediğin gibi bende yağ enjeksiyunun geçici sanıodum yanı zmanla söner ben 27 yaşındayım dr dedi bu göğüsler en az 45 50 ye göturur senı yanı o yaşa kadar dık ve dolgun tutuar malum ben bekarım evlenırde çocuklarım olursa tabiki bazı faktorler sebebıyle sarkacak ve atlalamamak lazım yerçekimi neyse onunda çaresi var dedi meme altına kıkırdak yerleştiriolar sonuç eskisi gibi olu yıne senınde dediğin gibi vucuttan alıolar o yağları içine zararı olmayan bazı maddeler ekliolar valla dr söledi ama hatırlamıorum guvenıom dr muma neden? çünkü netten bak bi çok ünlünün estetikçisi bide işi hakketen bilio hakkını yemeyelim ama bana biraz tuzlu geldi eee gülü seven dikenıne katlanır mısali ha bide unutmadan dun gece saba tumerın dun gece estetikçilerin dernek başkanını konuk etti onuda dinledim oda hemen hemen aynı şeyi söledi yanı kısacası yağların yanına ek madde koyuyolar imiş canım özur olsun çok uzattım

tatlım ben adaçayı içmiyorum onun dışında çok nadir şekilde adaçayıyla masaj yapıyorum ama kremi düzenli kullandım 15 gün 4 cm büyüme oldu 19 yaşındayım kesinlikle adaçayıyla daha yararlı olacağına inanıyoruma.s ama kullanmasan da etki ediyorkaydirigubbakcemile2 ben artık gün saymıycam istediğim bedene ulaşana kadar yapmayı düşünüyorum yani 1.5 2 ay kesin yaparım sonra azalta azalta bırakırım o zaman gerileme olmaz inşallah delikafadulden

tatlılarım ben geldim adaçaysız yapmayınnn hele hele 1 hafta yapıp sonra bırakmayın en az 1,5 ay 1 gün bile aksatmadan yapmanız lazım

şart tatlım sonuçta bir amaç için yapıyorsun yapmasan ve sonuç alamazsan hem hayalin gitcek hem de boşa uğraşmış olcaksın sınava girmeden üniversiteye giremezsin değil mi belli sıkıntıları atlatman lazım ama sonuç güzel olur mesleğini eline alırsın bunu da böyle düşün sadece 2 ay bu sorunu çekceksin ve sonunda ki inş daha iyi göğüslere sahip olcaksın

tatlım ben hep göz kararı yaparım miktar bir ara yapıp bulup yazmıştım ama unuttum gitti mümkün olduğunc az su olsun koyduğun otun yarısı kadar filan olsun ama otun tamamen uslanmasına dikkat et ısındıkça daha kolay karışıyor zaten önce kreme otu at sonra suyunu yavaş yavaş kar karıştır biraz daha kat karıştır cıvıklaşmıycağı şekilde eğer artarsa ki artıcağını sanmıyorum artanı göğüsüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…