- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.901
slm arkadaslar ben aranıza yenı katyıldım bu konuda baya ılgımı cektı yorumalrın yarısını okudum yarısını okumayamdım cok var bana bırısı gercekten kulllanan kac kısı var onu anlatırmı ve sonuc goren aranızda olmaktan cok mutluyum adım mehtap bu arada hepınıze sevgıler:asigim::asigim::asigim:
canım etkisi bünyeden bünyeye değişiyor.en erken 3 günde etki ediyor.ümidini kesme sabret inan dolgunlaşmaya baslarlarkaydirigubbakcemile5
benimde 3. günümde o kırmızılıklardan çıktı sivilce gibi böyle aklıma takılmıştı bi kaçgün ara vermek durumunda kaldım geçti sonra tekrar başladım şuan pek o kadar yok yani bi kaçkişide daha olmuştu cildimiz hassas ondan oldu galiba bide fazla bekletince oluyomuş sen ne kadar bekletiyosun canımopuyorumnanaktan
cnm ben 1 gece bekletiyorum ama gündüz de yıkamıyorum otları döktükten sonra benimde bugün 4.günüm olacak fakat hala gözle görülür bişey yok ama sanki olacak gibi de geliyor bana ya fisfisfis şaşırdım valla ama dediğim gibi 1 hafta sonunda hala gözle görülür dolgunluk falan hissetmezsem daha da kullanmam. Bu arada tatlım bendeki kızarıklıklar geçti yıkayıncasositososito
slm kızlarrr bugun benimkiler cok agrıdı hadi hayırlısı boyutsuz göğüslerim sonunda boyut kazanacakmıki delikafadulden benim hiç yokta bi cıksalar sırnaşık şey bu arada 10.günümdeyim
cnm ben 1 gece bekletiyorum ama gündüz de yıkamıyorum otları döktükten sonra benimde bugün 4.günüm olacak fakat hala gözle görülür bişey yok ama sanki olacak gibi de geliyor bana ya fisfisfis şaşırdım valla ama dediğim gibi 1 hafta sonunda hala gözle görülür dolgunluk falan hissetmezsem daha da kullanmam. Bu arada tatlım bendeki kızarıklıklar geçti yıkayıncasositososito
şerbetçi otunu kullanıyosun değil mi nasıl etkiledi mi sonuç
kızlarr dün gece kremi sürmeden ölçtüm 1cm fazla çıktıı:teytey: şu anda hakla duruyor o 1 cm ben şu an 5.günümdeyim ama demekki 4.günde sonuç almışım kesinlikle sabredin diyorum işe yarayacak eminim benkaydirigubbakcemile5 benim ölçü 83dü üstten alttan 74 şu an üstten 84 olmuşum hafif de 85e kayıyor gibi ama hedefim 100 inşallah herkes istediği dilediği herşeye kavuşur öptüm sizi Şeniz
Benim aklim karisti ne yapiyosunuz simdi???Insallah koskoca Berlinde bulunun biseydir
canım peki görütü bakımından bir sarkma ya da hafif ağırlık hissi yaşıyor musun? ve gögüs uçlarına da sürüyor musun? bilmiyorumkismile hani dolgunluk gibi bir his olur ya onu diyorum alt taraflarda.. bir de ağrı sızı sivilcemsi şeyler yapmış bazı arkadaşlarda sende oldu mu? kremin içine otları karıştırarak mı yaptın yoksa onları karıştırmadan önce süzdün sadece kaynattığın otun suyunu mu attın, kremi nasıl saklıyorsun buzdolabında mı yoksa dışarıda mı bir yazabilir misin canım? :uhm:
canım ingilizce adına bak ya da botanikteki adı neyse hatta ben söyleyim paket yanıda şu anda "humulus" muş latince adı bulursun heralde yerimseniben
Tamamda ben basindan sonuna kadar okumadim acikcasi sizin uyguladiginiz sey nedir onu bana kisaca anlatir misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?