- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.881
tamam tatlım birde bende kaşıntı oldu ama ilk yarım saatten sonra kesildi yeterli oluyormu daha fazla kaşınması mı gerekiyor? birde benim krem dermokil değil oriflame 'nin kremi inşallah etki eder yaaa :Saruboceq:
kızlar ya bende dün sürdüm ama hiç öyle dolgunlaşma falan olmadı birde kıyafetime bulaşıyor giydiğimde krem acaba ondan mı ya of sanki bütün zahmetim boşa gidiyor gibi gelmeye başladıı banaa:umursamaz:
kizlar ben 5 gündür falan kullaniyorum fark yok acaba kac günde etkisi baslar lütfen deneyenler yazsin
150 ml krem kaç gün gidiyor
arkadaşlar sabredin biraz b bikaç günde yada 1-2 haftada olcak bişey değil pek ben 2 ayda 3.5-4 cm büyüttüm ilk ayın sonlarına doğru 2cm büyümüştü yani biraz sabretmeniz lazım 2 günde bir ölçmeyin yeni başlayanlar en az 20 gün falan kulanıp öyle ölçsün anca öyle aradaki farkı farkedersiniz bence
kızlarrr benimde bugün 3.günüm birazdan sürcem kremi ama bende derimde sanki ufak ufak kırmızı sivilcelenme yaptıı birde benim cildim çok hassas ve çok beyazımm nedeni o olabilirmii çizik gibi bir izde çıktıı ve şu an hiçbir gelşme yokk o iz nedendir sizce alarjimi yaptı krem nedir yaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?