Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Gece yatmadan önce sürüyorun ben,saatinin farkedeceğini sanmam.İnşallah faydasını görürüz yaa..Birde kaşınmasa,gündüz bile kaşınıyor göğüslerim.İlginç olan da sağ göğsümün daha çok kaşınmasıCADIARZU

uzun suren aradan sonra bende bu maratona katılıyorumm sabah ılk ısım gıdıp bu karısım ıcın gereklı malzemelerı almak olcak:))

slm kızlarrr bende karışımı dün gece yaptım bu akşam başlıycam.zemuszemus bişey sorcam ya bu şerbetçi otunu kaynatırken ben 8 kaşık ota 5 kaşık su koydum ama dibinde çok az su kaldı bende daha eklemedim su sizce etkili olurmu napsam kii?fisfisfis

evet canım ya azaldı hatta hiç kalmadı gibi bişey oldu napsam ki tekrar ot kaynatıp içine mi eklesem ?eyvahedigeldismile

kremle karıştır, kıvamına bi bak bence, zaten kremliyken kıvamı önemli olacak ya, eğer gözüne iyi görünmezse çaresine bakarsın. su az gelirse yani ki bence iyi gelecktir

kıvam iyi intromun burda verdiği resimdeki gibi fakat suyu az olunca işkillendimeyvahedigeldismile neyse bakalım bu etki etmezse kaşıntı falan yapmazsa bir dahakine biraz daha fazla su koyarımyerimseniben çok teşekkürler tatlım öpüldünŞeniz

ne bileyim ilk sayfada introm 20.00de adaçayı masaj 22.00 yine adaçayı ve masaj 23.00krem dilerseniz 00.00 yine krem yazmış da ondan sordum..

ben de merak ettimCADIARZU denemeyi düşünüyorum...
geçen sene küç kullandım ama bırakınca pufff...söndüler eyvahedigeldismile
yine başladım küçe... aslında memnunum ama geçici malesef...
bir de bu şerbetçi otunu denemek istiyorum sanırım sonuç alan arkadaşlar baya var CADIARZU

ama merak ettiğim bişey var.. bu yağsız krem el kremi olabilir mi?
yada tavsiye ettiğiniz bir krem ??

Tabi olabilir canım dermokil in el kremini tawsite ediyoruz bulursan yap dene canım

kızlarrr bende intromun dediği gibi otları kaynatmadan rondodan geçirdim ufaladım kaynatıp kremle karıştırdım cok daha iyi oldu bence =) daha iyi etki edecek gibime geliyor denemenizi öneririm.zaten kıvamına pek takılmayın hafif suluda olsa beklediği için kendiliğinden koyulaşıyor günden güne .tek umudumuz hepimize olumlu etki etmesi :Saruboceq:

arkdaslar ben 8 gundur yapiyorum bu uygulamayi.ve sımdıden fark var.ama rondodan gecırmedığım için surumu bıraz zor oldu,bırdahakıne ksın gecırıpte hazırlıyacagım kremı.zaten 4 gunden sonra acımaya baslıyo gögüsleriniz yıpkı ergenlıkdkı gıbı.buda işe yaradını gosterıyo.alkis

slm şekerlerrrr ben birazdan başlıyorum kreme 3 4 ayda düzenli kullanmayı düşünüyorum göğüslerimin istediğim forma gelmesi için bunu yapmam gerek diye düşünüyorum boshayallersmile ama tabiki ilk 1 ayda işe yararsa devam ederimmma.s bu arada küç'e de 3 gündür devam ediyorum henüz bir etki yok ama daha çok erken tabi ki haydi öptüm sizi şekerler Şeniz

kızlarrr kaydirigubbakcemile3 ben de bugün başladım bakalım nolcak inşallah hepimizde işe yarar yaa ama zor bir işmiş hakikaten neyse herkese kolay gelsiiiiiiiiiin gelişmeleri paylaşın kızlar :lepi:

canlarım ben 8 gündür yapıyorum bende bi etki yok bende rondodan gecirip yapcam bidakine gercekten böyle süremiyorum ya benm hiç agrım olmadıkı bu yasıma kadar bende göğüs yokki zaten nası cıkcak bilmem mafoldumben

kızlar ya bende dün sürdüm ama hiç öyle dolgunlaşma falan olmadı birde kıyafetime bulaşıyor giydiğimde krem acaba ondan mı ya of sanki bütün zahmetim boşa gidiyor gibi gelmeye başladıı banaa:umursamaz:

Hemen etki etmez canım biraz sabırlı ol düzenli sür rondodan geçsende geçmesende farketmez karıştırsın sen kremi sürmeye dewam canımopuyorumnanaktan

Canım sende hemen bekleme zaman lazım hemen dolgunlaşırsa hemende söner sabırla bekliyceksiniz krem giydiğin şeye bulaşıyo ewet genelde gece yapıyoruz we işe yaramayan kıyafet atlet giy bulaşmasını engelleyemessin biraz bekle kurusun ama kurumuyo muhakkak bulaşıyo yani kaylanıcaksın başa gitmiyo emiyo gece yatarken sürersen sabaha kadar emer canım sewgileropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…