• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tamam tatlım birde bende kaşıntı oldu ama ilk yarım saatten sonra kesildi yeterli oluyormu daha fazla kaşınması mı gerekiyor? birde benim krem dermokil değil oriflame 'nin kremi inşallah etki eder yaaa :Saruboceq:

tamam tatlım birde bende kaşıntı oldu ama ilk yarım saatten sonra kesildi yeterli oluyormu daha fazla kaşınması mı gerekiyor? birde benim krem dermokil değil oriflame 'nin kremi inşallah etki eder yaaa :Saruboceq:

Canım kaşıntı olur olmaz önemli değil takma kafana benimde baya sonra gelişme oldu dolgunlaştı baya cm le ölçüyorum büyüymemiş ama sütyenimin içini dolduruyo dolgunlaştı yani zamanla büyüyecekler sen büyüyeceklerine inan tmm inş etlki eder kreminde güzel büyüyecekler yerimseniben

ya kızlar hani kürleri uygularken belli bi süre yapıp 1 hafta kadar kesip tekrar devam ediliyo bildiğim kadaryla.biz şimdi bunu böyle hiç kesmeden aylarca kullanınca ağr gelmesin ya??bu marankinin fln kürlerini aldığını söyliyen bi arkadaş vardı 9 ay yapcagını söylüyodu ama işte hiç brakmadan kesintisiz mi? bi fikri olan var mıı

ya canlarım şu dermokil 150 ml kremin ne kadar süre gitmesi lazım benm daha 20 gün oldu olmadı krem bitmek üzere :S çok mu sürüyorum acaba. size 150 ml kaç gün gidio?

kızlar ya bende dün sürdüm ama hiç öyle dolgunlaşma falan olmadı birde kıyafetime bulaşıyor giydiğimde krem acaba ondan mı ya of sanki bütün zahmetim boşa gidiyor gibi gelmeye başladıı banaa:umursamaz:

of kızlar ya ben de 2 gündür kullanıyorum ama hiç bir fark yok.. yanma ilk gün oldu bikaç dakika sonra kesildi.. sanırım ben de etki etmeyecek halbuki o kadaar ümitlenmiştim :çok üzgünüm:

teşekkür ederim kızlar cevapladığınız için kullanmaya devam edicem çünkü benim bünyem hakikaten geç cevap veriyor. ben bir yıldır uğraşıyorum masaj çaylar küç vs 2-3 cm bi büyüme elde edebildim onda da A cuptan B ye geçtim ama A dan taşıyor B yi tam doldurmuyor. bu yöntemi min bi 3 ay uygulamayı düşünüyorum.

arkadaşlar sabredin biraz b bikaç günde yada 1-2 haftada olcak bişey değil pek ben 2 ayda 3.5-4 cm büyüttüm ilk ayın sonlarına doğru 2cm büyümüştü yani biraz sabretmeniz lazım 2 günde bir ölçmeyin yeni başlayanlar en az 20 gün falan kulanıp öyle ölçsün anca öyle aradaki farkı farkedersiniz bence

arkadaşlar sabredin biraz b bikaç günde yada 1-2 haftada olcak bişey değil pek ben 2 ayda 3.5-4 cm büyüttüm ilk ayın sonlarına doğru 2cm büyümüştü yani biraz sabretmeniz lazım 2 günde bir ölçmeyin yeni başlayanlar en az 20 gün falan kulanıp öyle ölçsün anca öyle aradaki farkı farkedersiniz bence

Katılıyorumalkisalkisalkis

Hemen ölçmeyin hemen olucak diye düşüün ama olmadımıda umutsuzluğa kapılmayın zaman lazım we düzen tmm kızlar zamanla we düzenli yaparak büüüüyüüüüteeeeeceeeeğiiiiiizzzzz bu kadar ...olumunekankayizsmile

kızlarrr benimde bugün 3.günüm birazdan sürcem kremi ama bende derimde sanki ufak ufak kırmızı sivilcelenme yaptıı birde benim cildim çok hassas ve çok beyazımm nedeni o olabilirmii çizik gibi bir izde çıktıı ve şu an hiçbir gelşme yokk o iz nedendir sizce alarjimi yaptı krem nedir yaaamafoldumben

kaşıntımda var bayağı ama ağrım hiç olmadı 1 hafta yapcam gelişme alamazsam bırakcam ben yaa böyle devam edersee:umursamaz:

kızlarrr benimde bugün 3.günüm birazdan sürcem kremi ama bende derimde sanki ufak ufak kırmızı sivilcelenme yaptıı birde benim cildim çok hassas ve çok beyazımm nedeni o olabilirmii çizik gibi bir izde çıktıı ve şu an hiçbir gelşme yokk o iz nedendir sizce alarjimi yaptı krem nedir yaaamafoldumben

benimde 3. günümde o kırmızılıklardan çıktı sivilce gibi böyle aklıma takılmıştı bi kaçgün ara vermek durumunda kaldım geçti sonra tekrar başladım şuan pek o kadar yok yani bi kaçkişide daha olmuştu cildimiz hassas ondan oldu galiba bide fazla bekletince oluyomuş sen ne kadar bekletiyosun canımopuyorumnanaktan

slm arkadaslar ben aranıza yenı katyıldım bu konuda baya ılgımı cektı yorumalrın yarısını okudum yarısını okumayamdım cok var bana bırısı gercekten kulllanan kac kısı var onu anlatırmı ve sonuc goren aranızda olmaktan cok mutluyum adım mehtap bu arada hepınıze sevgıler:asigim::asigim::asigim:

Back