Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Yada en kolayi bebeklere sürülen yag onuda hamile kadinlar karnlarina sürüyo..

hmm onu duymamıştım hiç canım işte sanırım bu çatlakları en çok belirginleştiren şey de cildin nemsiz kalması esnekliğini yitirmesi.. herhalde böyle yağlarla yapacağımız bakım yeterli olacaktır,amaç cildin esnek kalmasını sağlamak olmalı bence.. hoş o kadar dev gibi de büyümüyor ki memişler yavaş yavaş olacak ama güzel olacak da içime kurt düştü ya 2 günlük 1 cm genişler de bişey olursa diye :lepi: ben adaçayımı içeceğim valla birazdan ve sadece yağla masaj yapacağımzemuszemus

Son düzenleme:
kızlar ben size bişey sormak istiyorum benim de göğsüm küçük denemeyi düşünüyorum da bir de beni göğüs ucum yok dümdüz onun için bişey biliyormusunuz

nurum hayatım çörek otu yagımı kullamıyosun bende aldım ama rezene cayının içine damlatıyorum bi kac gündür ama yagım bitince onuda kullancaktm faydası oluyomuymus onunda

bu karışımı aynen göğüslere sürdüğümüz gibi popocuğumuzuda sürsek acaba büyürmü dersin :kedi:

O karisimi bende cok gördüm nette Serbetci otu biralardada kullaniliyo o yüzdende alman adamlarin gögüsleri var demekki sakayi bi kenara birakalim etkili olacagini saniyorum ama el kremiyle degilde baska kremle yapilsa iyi olur el kremi tüylendiriyo...

ben burda yagsiz krem bulamadim normal150ml krem aldim insallah etki eder ama benim bilicaltimda bu sorun ya kafaya taktim resmen eger sonuc almassam parami biriktirip su yag enjeksiyonu olayina bakcam bi ama simdi degil

nurummm ya sende ne kadar gelişme olmuştu toplamda cnm cm olarak?:uhm:
Canım şerbetciotlu kremi kullandığımda 2 cm büyümüş sanırım yarım cm daha büyümüş yeni ölçtüğümde ara ara yapıyorum son zamanlarda masaj yapıyorum bide ben düzenli yapamadım canım
nurum hayatım çörek otu yagımı kullamıyosun bende aldım ama rezene cayının içine damlatıyorum bi kac gündür ama yagım bitince onuda kullancaktm faydası oluyomuymus onunda

Ewet canım 5 gün oldu başlayalı bakalım ne olucak elleyince biraz ağırıyo ama daha erken bence masajda yap tatlım hem iç hem masaj yap opuyorumnanaktan

ya kızlar ben bu şerbetçi otu karışımını biraz fazla yapmışım bir de arada bir hafta kullanmadım. 5 gün kullandım 7 gün kullanmadım 3 gündür yine kullanıyorum. hazırlayalı çok oluyor 15 günü geçmiş yani. biraz garip kokmaya başladı sanki. siz yaptığınızı ne kadar kullanıyorsunuz?

evet acaba bu karşımı hazırladıktan sonra kaç güne kadar kullanabiliyoruz.buzdolabındamı muhafaza ediyoruz nasıl saklıyoruz..

evet acaba bu karşımı hazırladıktan sonra kaç güne kadar kullanabiliyoruz.buzdolabındamı muhafaza ediyoruz nasıl saklıyoruz..

Canlarım bende ara ara yapıyrum we odamda saklıyorum üzerini strcledim kurumadı fazla kullanıyorumda durunca daha kıwamlı oluyo sanki son damlasına kadar kullanın hiçbişey olmaz durunca buzdolabına koymayın oda sıcaklığında bi normal dolapta durabilir tmtmmı cimcimeleropuyorumnanaktan

TatLım yaa hiç sormayın benimki de öyLe oldu ohaoldumsmile Bende oda sıcaklıqında bekletiyordum .. Üstelik ağzı felan da kapalıydı bi kaç gün kullanmamıştım sonra bi açtım kafamçokkarıştı Aman Tanrım o kokuda ne :1no2: :sinifsinif: galiba bozuldu dedim anneme gösterdim annemde bozulmuş bu dedi ... Ertesi gün ise iyice üstünde beyaz beyaz şeyler oluşmuştu attım anlayacağınız :umursamaz: O kadar malzemede boşa gitti :çok üzgünüm: Hevesimde gitti tekrar yapsam bozulur diye korkuyorum senağlama

Küflenmiş sanrım seninki çok sıcak yerde tutmayın kızlar serin bir yer olsun sürmeden karıştırın

Canım moralini bozma tekrar yap we düzenli kullanmaya calış canım dene hemen pes etmek yok tatlımaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…