- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.741
gelişme olmasına gerçekten çok sevindim canım ümit var demekki denemeye devam sonuç alacaksın bu çabalarından inş.delikafadulden canım ben krem olarak dermokil kullanıyorum(netten sipariş verdim çünki çok aradım bulamadım) ben şerbetçi otunu belli bir ölçüye göre kullanmıyorum 2-3 avuç aldım dolu dolu göz kararı alıyorum(bu arada otu rondodan falan geçirmiyorum) ve suyunu oldukça az ilave ediyorum sadece otları ıslatacak kadar( yaklaşık 7-8 çorba kaşığı kadar su ayarını çok iyi ayarlamak lazım yoksa krem cıvık oluyor.) ve otu 3 dk kadar kaynatıp 10 dk soğumaya bırakıyorum. ot soğuyunca şerbetçi otu ile karıştırıp 2 gün beklettikten sonra geceleri uyumadan sürüyorum otlarıyla beraber masajsız ve asla yedirmeden! yarım akletler var ya hani naylon gibi teri falan emmiyor işte üzerime onu giyip yatıyorum sabah otları temizliyorum krem zaten emilmiş oluyor. şerbetçi otununnun fiyatı ben bir torba dolusunu 2 tl ye aldım.
canım ben adaçayını kulanmıyorum onun yerine mersin yağı ve buz torbası ile masaj yapıyorum. adaçayının demeti 1 tl falan aktarda. ama kullanan arkadaşlar bildiğim kadarıyla şöyle yapıyorlar: adaçayını içip(büyük bir kupa) yaprakları ile masaj yapıyorlarve bu işlemi 2 saat ara ile tekrarlıyorlar ve en son kremi uygulayıp yatıyorlar.
tatlım umarım yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan
ay canım ya gerçekten sağol bunu hemen biyere not edip uygulayacam belki daha hızlı sonuç alırım çünkü artık eşim dalga geçmeye başladı kafam kadar olmuş baya büyümüş diye bide kremi sürerken görüyoya sapık falan diyo hani msj. yapıyorumya ya göğüs belası yüzünden maskara oldum valla mesajın için sagol gerçekten çok teşekkür ederim benimde yardımetmemi istediğin bi konu varsa yardımcı olurum yani hiç çekinme olurmu öpüyorum bayyyopuyorumnanaktan
merhaba yazını okudum.şerbetçi otunu kaynatıyosun.soğudukdan sonra içine yine şerbetçi otumu koyuyosun,onu anlıyamadım canım ya.
küç ve adaçayıyla benim 3 cm büyüdü. aslında küçü damar sağlığı ve cildi güzelleştirme özelliği için içmiştim. adaçayını da çok seviyorum içiyorum zaten. cildim güzelleşmedi ama göğüslerim 3 cm büyüdü. hiç büyüyeceğine inanmazdım. madem olabiliyor bir de bunu deneyeyim dedim. karışımı hazırladım ama daha sürmeye cesaret edemedim. çok pis görünüyor. sen nasıl egzersizler yapıyorsun? internetten bulduysan bana linki özelden atabilir misin? masaj ne yazık ki yapamıyorum ben çünkü yağlar sivilce gibi pütürler oluşmasına sebep oluyor. yağsız da masaj olmuyor pek. şu egzersizler konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.Bende göğüs çalıştıran egzersizlere başladım.Sabah akşam egzersiz yapıyorum.Masaj da yapıyorum ama daha pek etkisi yok.İnşallah sonuç verir.Bir de kara üzüm çekirdeği tozu alıcam,pekmez ya da yoğurtla tüketince göğüslere etki ediyormuş,denenmiş yani.
Nuruuuum süpersin canım ya çok sağol bunları bizimle paylaştığın için bende bunları çok aradım ama bulamadım.. emeğine sağlık canımopuyorumnanaktan
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
İyi yapmışsın canım sıkmaya bişey giyiceksin dökülürsede onun içine dökülür iyi fikie biraz kurusun sonra giy ama çok sıkı bişeyler giyme tmm inş işe yarar sendede tatlımaz önce cesaretimi toplayıp sürdüm. o kadar da iğren değilmiş. ama yapraklar dağılmasın diye üstüne bana biraz büyük gelen süngersiz penye bir sütyen giydim. yarım atlet gibi bi şey. bir sakıncası olur mu sizce? öyle göğsü bastıran destekli sütyenler gibi değil. bir de ben de yağsız krem bulamadım. neurogenanın vücut losyonuyla yaptım. umarım pütür pütür yapmaz göğsümü yağlar gibi.
İki adaçayı arasında kalan nasıl oluyo anlamadım :uhm: ben yapmıyorum adacayıyla masaj yapamıyosan önemli değil başka bir yağla yap canımKızlar adaçayını adet döneminde de içebilir miyiz?
Bir de iki adaçayı arasında kalan adaçayıyla masaj yapıyor musunuz? Ben onu da beceremedim sanırım:dance:
canım sarı gibiyse kurumuş gibiyse eski olabilir yesil olsun çok sarılı olmasın saplı yapraklı fark etmez bende ilk aldığımda sarısını aldım son aldığımda yeşilliydi daha güzeldi tamammı tatlım sewgileropuyorumnanaktancanım bşey sorcam aktardan adaçayı alırken satıcı yapraklı olan adaçayını verdi ve üzerinde adaçayı yazıyordu sonra onu değiştirdi başka sarı renkli uzun olan yine üzerinde adaçayı yazan otu verdi ben 2 side farklı deyince oda bu adaçayının başka bi türü diye cevap verdi.kafam karıştı acaba hangi adaçayını kullanmam gerekir cevap verirsen sevinirim:içelim: bu arada ben sarı renkli uzun saplı olan adaçayını aldım umarım doğrudur.delikafadulden
kızlar bu karışımı buzdolabındamı bekletiyosunuz bide 8 kasık ot 5-6 kasık su demi bide 2 gün bekletsek daha iyimi olur
İki adaçayı arasında kalan nasıl oluyo anlamadım :uhm: ben yapmıyorum adacayıyla masaj yapamıyosan önemli değil başka bir yağla yap canım
ben ara weriyorum adet dönemimde 2-3 gün içmiyorum daha çok oluyorum ara wermek iyidir wucud dinlenmiş olur opuyorumnanaktan
Anladım canım kolay gelsin kremi aksatma ama tmm ona ara wermiyoruzCanım konuyu açan arkadaş demiş ya 8de adaçayı içiyorum sonra 10da yine içiyorum, bu arada kalan zamanda da adaçaylarından kalanlarla masaj yapıyorum diye.. işte onu merak ettim ben :) Yanıt için teşekkür ederim bu arada ben daha yeni başladım ama ara vereyim yine de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug:
tşk ederim canım cevabın için, umarım bu kadar uğraşıyoz işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?