• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ablalarım :emir_bebek:

Bende karışıma 1 haftadır başladım göğüslerimde dolgunluk gözle görülür şekilde oldu ancak kızarıklık felan yok zemuszemus Nasıl dua ediyorum size bilemezsiniz :Saruboceq:
Yalnız dün konuya bakarken fark ettim de benim karışımım intromun ki gibi değil ...:1no2: aktarcı bana şerbetçi otunu toz şeklinde verdi [ yani qaliba robotta çekilmiş gibi ]. Bir türlü emin olmadım kaç gündür ama buna rağmn sürdüm... kıvamı fena değil ama ... :sinifsinif:
Bilmiyorum sizce doğru mu çekilmiş şeklinde kullanmam ...

herkeslere merhabalar kızlar yeni üye oldum ve bodoslama bakındım konulara. ama en çok burada takıldım kaldım formül baya inandırıcı geliyor. yalnız benim deneyenlere bir sorum olacak. yaşım 27 ve hiç göğsüm yok benim :( yani dümdüz tahta gibi. acaba bende de işe yarar mı ki?senağlama
Canım hoşgeldin aramıza benim yaşım 29 canım benimde dümdüzdü hiç şüphen olmasın işe yarıyor eğer istersen düzenli yaparsan işe yarıyor bence denemelisin kolay gelsin tatlım
Ablalarım :emir_bebek:

Bende karışıma 1 haftadır başladım göğüslerimde dolgunluk gözle görülür şekilde oldu ancak kızarıklık felan yok zemuszemus Nasıl dua ediyorum size bilemezsiniz :Saruboceq:
Yalnız dün konuya bakarken fark ettim de benim karışımım intromun ki gibi değil ...:1no2: aktarcı bana şerbetçi otunu toz şeklinde verdi [ yani qaliba robotta çekilmiş gibi ]. Bir türlü emin olmadım kaç gündür ama buna rağmn sürdüm... kıvamı fena değil ama ... :sinifsinif:
Bilmiyorum sizce doğru mu çekilmiş şeklinde kullanmam ...

Canım ilk mnce yaparken ben tel süzgeçten geçirdim sonra normal olarak yaptım seninkiside toz halindeyse sorun yok denemeden anlayamassın büyüme olur inş canım sewgileropuyorumnanaktan

herkes memnun bende mi yapsam yahu biraz emek isteyen bişey
bakalım önce bi serbetci otu alayımda yaparsam sizede yazarım
mirmirmirmir

kızlar bu konuyla ilgili başlık açacam ama sizin görmeniz daha kolay olsun diye buraya da yazıyım.dün trt de saraçoğluna birisi göğüs büyütme için kür sordu yaşı 24 müş bayanın.saraçoğlu şansı var dedi ama kür söylemedi çünkü reglin 3.günü hormon testi yapılıp ona göre kür önermesi lazımmış.şimdi bşy söylerim hormonlarınız da yanlış oynamalara sebep olurum gibisinden konuştu.fsh ve e2 gibi hormonlar etkiliymiş.şimdi acele yazıyorum en kısa zmnda başlık açar diğer hormonn da adını yazarım.herşeyi denemeyin arkadaşlar.krem için konuşmuyorum besinler için konuşuyorum.inş çabalarınız sonuç verir.:Saruboceq:

kızlar bu konuyla ilgili başlık açacam ama sizin görmeniz daha kolay olsun diye buraya da yazıyım.dün trt de saraçoğluna birisi göğüs büyütme için kür sordu yaşı 24 müş bayanın.saraçoğlu şansı var dedi ama kür söylemedi çünkü reglin 3.günü hormon testi yapılıp ona göre kür önermesi lazımmış.şimdi bşy söylerim hormonlarınız da yanlış oynamalara sebep olurum gibisinden konuştu.fsh ve e2 gibi hormonlar etkiliymiş.şimdi acele yazıyorum en kısa zmnda başlık açar diğer hormonn da adını yazarım.herşeyi denemeyin arkadaşlar.krem için konuşmuyorum besinler için konuşuyorum.inş çabalarınız sonuç verir.:Saruboceq:

canım ben geçen yıl saraçoğlunun kürünü kullandım ama sonuç sıfır önce hormon testini yaptırdım normal çıktı üç kere üçer aylık kür aldım bir kürün maliyeti 250 milyondu ama kürü kullanırken düzenli şekilde tüketilmesi gereken şeyler var mesela haftada 3 gün yarım avakado,300 gram taze beyaz üzüm,5 er ceviz dereotu ...vs ayruca hiç yenmemesi gereken şeyler de vardı çekirdek cips gibi herşeye uydum ilk iki kürde ama son kür kışa denkgeldiği için üzümü bulamadım ayrıca ilçede oturduğum için avakadoyu her zaman bulamadım yani sonuncu kür gümbürtüye gitti belki kullanabilseydim büyürdü ama saraçoğlu yalnızca bir beden vaat ediyor o da bünyeye bağlıymış yani hem masraflı hem de yorucu bir maraton düşünün bu kür 9 ay sürüyor karar size kalmış

ha kızlar bu arada 45 gün şerbetçiotunu kullandım 4 cm büyüdü yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum son günlerde göğüslerimdeki dolgunluk gitti yani 1 cmsini kaybetmişim halbuki bu arada 2 kiloda aldım ama demekki bende kalıcı olmayacak kullanan arkadaşlar kendini herşeye hazırlasın benim gibi hayal kırıklığıyla karşılaşabilirler umarım sizin benim gibi olmazmafoldumben

ya ben burdakilerin hepsini tam okuyamadım çünkü epey yazı var anlayamadığım şu bu otun suyunumu kreme karıştıryoruz suyuyla posasını bırlıktemı karıstırıyoruz????

ya ben burdakilerin hepsini tam okuyamadım çünkü epey yazı var anlayamadığım şu bu otun suyunumu kreme karıştıryoruz suyuyla posasını bırlıktemı karıstırıyoruz????

Canım otla suyu kaynatıyosun 10 dakika dinlendir hem otu hem suyunu kreme karıştır hiçbir şekilde atma tamamı canım

merhaba kızlarr bende yeni üye oldum ama yazıları takip ediyordum.. bende bu formülü yaptım 1 hafta kadar sonra bıraktım ama 1 hafta kullandığım sürece gerçekten kaşıntı oldu sonra bıraktımm üşendim yaa :(((

meraba arkadaşlar bende yeni üyeyi.3gündür yapıorum bende ama inanılmaz kaşıntı oldu bende ya.yani gece kaşıntıyla uyandım.buda biraz fazla değilmi sizce??bide bişey daha sorcam siz sabah yıkıyomusunuz?ben yapmıyorumda hiç bişey

ben de tam kaşıntıyı sorcaktım. ilk gün bende çok kaşındı bugün 4. günüm olcak kaşıntı sadece arada oluşan ufak hafif gıdıklanmalar şeklinde. nasıl olması gerekiyor bu kaşıntının :S

ecebaby ben de bugünlerde ibrahim saraçoğlunun yöntemini deneyeyim mi denemeyeyim mi diye düşünyordum. dediğin gibiyse onu yapmayayım. bu yöntem daha etkili bişeye benziyo. bir de o kür için şunu soracam her üç kür için de ayrı ayır mı para verdin.

ya valla göğüs büyütmek gibi bi niyetim yoktu ama bir deneyeyim dedim buradakileri okuyunca. gittim aldım şerbetçi otunu. kremle karıştırdım. şimdi beletyorum. yarın başlayacağım kısmetse. daha önce de yazan birileri olmuş galiba ben yarın bu karşımı bi rondodan geçirsem diyorum. o yapraklarla krem iyice bulamaç gibi olsa. daha önce yapan var mı arkadaşlar? sizce nasıl olur?

Kızlar :çok üzgünüm: ben bu adaçayını beceremedim sanırım :1no2: Ne kadar suya ne kadar atıcaz? Yapraklarıyla mı dalıyla mı? Bilmiyorum.. :çok üzgünüm: Anam ben adaçayını beceremediysem şerbetçi otunu alınca halim nice olur :D :dance:

meraba arkadaşlar bende yeni üyeyi.3gündür yapıorum bende ama inanılmaz kaşıntı oldu bende ya.yani gece kaşıntıyla uyandım.buda biraz fazla değilmi sizce??bide bişey daha sorcam siz sabah yıkıyomusunuz?ben yapmıyorumda hiç bişey
Aramıza hoşgeldin canım kaşıntı olur otlardandır normal yani olur olmaz önemli değil benimkilerde çok kaşınıyo ara ara sabah kalkınca otları temizliyorum yıkamıyorum ben iyice işlesin bedenimeeeedelikafadulden
Kızlar :çok üzgünüm: ben bu adaçayını beceremedim sanırım :1no2: Ne kadar suya ne kadar atıcaz? Yapraklarıyla mı dalıyla mı? Bilmiyorum.. :çok üzgünüm: Anam ben adaçayını beceremediysem şerbetçi otunu alınca halim nice olur :D :dance:

Canım bir fincana weya kupaya otuyla dalıyla toprağıylahihoyyyt 1 ewya 1'5 yemek kaşığı adaçayını koy üstüne sıcak suyu dök üstünü kapa cay tabagıyla ılınsın iç seker falan katabilirsin istersen tamamı tatlımopuyorumnanaktan

nurum merhaba canım a.s. yaa bende neredeyse hiç kaşıntı olmuyo yani çok çok az ilk 1 dk sonra ara ara sanki bişey batıyomuş gibi oluyor:1no2:. yani böyle olması normal mi sence?

slm jeliboncum çalışmalar nasıl gidiyo varmı bi gelişme

merhaba tatlım a.s. uygulamalara ayneen devam ediyorum gerileme yok çok şükür ama değişmede yok:( tabi bi kere büyüdüğünü keşfettim ya istiyorumki birden balonnn gibi olsunlarsırnaşık şey senin nasıl gidio canım işe yarıo mu krem?

:dance:nurummmm bişey daha sorucam sana missed'in konusuyla ilgili oradaki çemen tozu karışımını denemeye başladın mı?

Back