- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.781
jelibon cum spor yapıyorum demiştn ya iyice tarif edermisin kollarını kırıyomusun yoksa düzmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jelibon sen düzenli uyguladın mı hepsini? ne kadar etki etti?
jelibon cum spor yapıyorum demiştn ya iyice tarif edermisin kollarını kırıyomusun yoksa düzmü
benim 4 gün oldu tık yok. Ölçüyorum her gün, 79 cm'le başladım hala 79 cm. jelibon'un 10 günde etki etmiş ben de 10-15 gün düzenli yapayım diyorum hala bir gelişme olmazsa bırakırım. artık şansımızı deneyeceğiz.
slm kızlar nasıl gidiyo memiş büyütme çalışmaları gelişmelerdn biraz haberdar edin beni daaaa
merhaba canım a.s.ben intromun dediklerinden sadece şerbetçi otu kremini uyguluyorum gece yatmadan...bunun yanında masajı jelli buz torbası ve mersin yağı ile yapıyorum ve bide spor(spor ve masaj günde 2 kere sabah akşam yapıyorum)... ilk zamanlarda çok düzenli yapıyordum ama son 3-4 gündür spor ve masajı aksattım çünkü hastalanmışım:) ama bitsin yine başlıyacağım.... canım ben cm olarak hiç ölçmedim ama benimkiler hiç abatmıyorum dümdüz tahta gibiydi.dolgulu 70-b sütyeni doldurmuyordu ama şimdi dolgulu 70-b çok güzel oturuyor.aslında hala çok küçük ama en azından küçükte olsa varsositososito
şerbetçi otuyla adaçayını aldım ama yağsız krem nasıl oluyor,sizler ne kullanıyorsun marka adı veriyorsak yazabilir misiniz ya da özel mesajla söylerseniz çok iyi olur kızlar hemen denemek istiyorum:)
şerbetçi otuyla adaçayını aldım ama yağsız krem nasıl oluyor,sizler ne kullanıyorsun marka adı veriyorsak yazabilir misiniz ya da özel mesajla söylerseniz çok iyi olur kızlar hemen denemek istiyorum:)
Canım dermokil el kremiyle yapıyoruz o yagsız we onu kullanan arkadaşlarda gelişmeler oldu bulabilirsen dermokil okişopuyorumnanaktan
canım benimkiler de düz tahta gibi :çok üzgünüm:azcık buyuseler yeter banada 2 gun oldu bide bant aldım ben krem masaj spor falan 2 ay yapıcam bakalım inş büyürler biras sen ne zamndır yapıyodun ne güzel büyümüş seninkiler yaa
merhaba canıma.s. ben internetten sipariş verdim(G.G.) sende öyle yapabilirsin opuyorumnanaktankaç tane eczaneye,kozmetik satan yerlere baktım ama hiç bir yerde dermokili bulamadım yağsız krem diyincede yüzüme boş boş baktılar sırnaşık şey dermokilden başka hangi krem olabilir kızlar malzemeler elimde kaldı valla ((
merhaba canıma.s. ben internetten sipariş verdim(G.G.) sende öyle yapabilirsin opuyorumnanaktan