Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kaşıntı bende de ara ara çok hafif oluo öyle uykudan uyandıracak bi kaşınmayı bırak elimi sürüp kaşınma gereksinimi duyduracak gibi bile değil. normal mi :/

kaşıntı bende de ara ara çok hafif oluo öyle uykudan uyandıracak bi kaşınmayı bırak elimi sürüp kaşınma gereksinimi duyduracak gibi bile değil. normal mi :/

evet canım ya aynı benim ki gibi valla bilmiyorum ki normal mi ama benim başından beri kaşınmıyo buna rağmen kesinlikle gözle görülür bir büyüme var.demekki herkeste kaşıntı olmuyo yani öle umuyorumsositososito

:dance:nurummmm bişey daha sorucam sana missed'in konusuyla ilgili oradaki çemen tozu karışımını denemeye başladın mı?

Canım kaşıntı herkezde farklı olur ilk önce bende hiç kaşıntı yoktu sonraları oldu arada kaşınıyo

cemen tozunu denemedim ama belki denerim şimdi şerbetciotunu yapıyorum

kızlaar!! karışımı rondodan geçiren var mı???

Ben geçirmedim ilk karışımda otları süzgeçten geçirdin kolay sürülüyo ama yemizlemesi etrafı çok batırıyo dökülüyo kuruyunca
yeni yaptığım öylece kaynattım ufak ufak yapraklı zor sürülüyo ama çoda zor değil kuruyunca iyi oluyo bence rondodan geçirmeyin süzgeçtende geçirmeyin olduğu gibi yapın derim ben

nur ummm bişey sorucam canım. bazı arkadaşlar kullanmayı bırakınca küçüldüğünü söylemiş. gerçekten öylemi. bende dün başladım şerbetçiotuna. sonra puf diye sönmesinler.

nur ummm bişey sorucam canım. bazı arkadaşlar kullanmayı bırakınca küçüldüğünü söylemiş. gerçekten öylemi. bende dün başladım şerbetçiotuna. sonra puf diye sönmesinler.

Canım üzün süre yapınca sönmüyo introm da küçülme olmadı bende düzenli yapmadı 1-2 cm büyüdü ama küçülmediler kişiden kişiye değişiyo canım

Ben 2.haftama girdim 1 cm büyüdüler =) valla kaşıntının sebebi otlardan bence, ama ağrı oluyo gögüslerimde ozaman büyüyolar gibi hissediyorum ben bu arada düzenli kullanamıyorum son zamanlarda ama küçülme olmadı...

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için yapabildim sonunda içtim lıkır lıkır kaydirigubbakcemile3 tadını da beğendim :dance:

ya jeliboncum bide senden bişey rica edecem mümkünse ve zahmet olmazsa bidaha şu şerbetçi otunu tüm ayrıntılarıyla gramajıyla suyu nekadar otu ne kadar fiyatı ne kadar ada çayı nekadar adaçayı nekadar içiliyo bunları ayrı ayrı net bi şekilde ve senin uygulama yaptığın gibi yazarmısın şey kusura bakma ben ayrıntılara çok n önem veren bi insanımda elimde değil valla anlıyomusun şimdiden teşekkür ederim kendine iy bak canım

selam arkadaşlar. ben dün gece keşfettim bu sayfayı ve çok mutlu oldum. bugün hemen gidip adaçayını aldım.kısmet olursa bikaç gün içinde aktara gidip şerbetçi otunu da alacam. ben de bu yola başkoyanlardanım. inşalla neticesi güzel olur. hepimize kolay gelsin

Hoşgeldin canım aramıza haydi hayırlı olsun memiş maceran koca koca memişlerrrkaydirigubbakcemile3

gelişme olmasına gerçekten çok sevindim canım ümit var demekki denemeye devam sonuç alacaksın bu çabalarından inş.delikafadulden canım ben krem olarak dermokil kullanıyorum(netten sipariş verdim çünki çok aradım bulamadım) ben şerbetçi otunu belli bir ölçüye göre kullanmıyorum 2-3 avuç aldım dolu dolu göz kararı alıyorum(bu arada otu rondodan falan geçirmiyorum) ve suyunu oldukça az ilave ediyorum sadece otları ıslatacak kadar( yaklaşık 7-8 çorba kaşığı kadar su ayarını çok iyi ayarlamak lazım yoksa krem cıvık oluyor.) ve otu 3 dk kadar kaynatıp 10 dk soğumaya bırakıyorum. ot soğuyunca şerbetçi otu ile karıştırıp 2 gün beklettikten sonra geceleri uyumadan sürüyorum otlarıyla beraber masajsız ve asla yedirmeden! yarım akletler var ya hani naylon gibi teri falan emmiyor işte üzerime onu giyip yatıyorum sabah otları temizliyorum krem zaten emilmiş oluyor. şerbetçi otununnun fiyatı ben bir torba dolusunu 2 tl ye aldım.
canım ben adaçayını kulanmıyorum onun yerine mersin yağı ve buz torbası ile masaj yapıyorum. adaçayının demeti 1 tl falan aktarda. ama kullanan arkadaşlar bildiğim kadarıyla şöyle yapıyorlar: adaçayını içip(büyük bir kupa) yaprakları ile masaj yapıyorlarve bu işlemi 2 saat ara ile tekrarlıyorlar ve en son kremi uygulayıp yatıyorlar.

tatlım umarım yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan

ay canım ya gerçekten sağol bunu hemen biyere not edip uygulayacam belki daha hızlı sonuç alırım çünkü artık eşim dalga geçmeye başladı kafam kadar olmuş baya büyümüş diye bide kremi sürerken görüyoya sapık falan diyo hani msj. yapıyorumya ya göğüs belası yüzünden maskara oldum valla mesajın için sagol gerçekten çok teşekkür ederim benimde yardımetmemi istediğin bi konu varsa yardımcı olurum yani hiç çekinme olurmu öpüyorum bayyyopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…