- 3 Şubat 2009
- 9.908
- 17.045
- 773
- 44
- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.721
kaşıntı bende de ara ara çok hafif oluo öyle uykudan uyandıracak bi kaşınmayı bırak elimi sürüp kaşınma gereksinimi duyduracak gibi bile değil. normal mi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaşıntı bende de ara ara çok hafif oluo öyle uykudan uyandıracak bi kaşınmayı bırak elimi sürüp kaşınma gereksinimi duyduracak gibi bile değil. normal mi :/
:dance:nurummmm bişey daha sorucam sana missed'in konusuyla ilgili oradaki çemen tozu karışımını denemeye başladın mı?
Canım kaşıntı herkezde farklı olur ilk önce bende hiç kaşıntı yoktu sonraları oldu arada kaşınıyo
cemen tozunu denemedim ama belki denerim şimdi şerbetciotunu yapıyorum
kızlaar!! karışımı rondodan geçiren var mı???
nur ummm bişey sorucam canım. bazı arkadaşlar kullanmayı bırakınca küçüldüğünü söylemiş. gerçekten öylemi. bende dün başladım şerbetçiotuna. sonra puf diye sönmesinler.
Aramıza hoşgeldin canım kaşıntı olur otlardandır normal yani olur olmaz önemli değil benimkilerde çok kaşınıyo ara ara sabah kalkınca otları temizliyorum yıkamıyorum ben iyice işlesin bedenimeeeedelikafadulden
saol tatlım ya!bu arada bugün 5.gün ve gerçekten fark var!!inanılmaz toparlandı göğüslerim!bu arada yaklaşık 2 aydır duştan çıkmadan soguk su arkasından ılık sonra tekrar soğuk su tutuyorum göğüslerime!bununda gerçekten faydası oluyo tavsiye ederim kızlar
Soğuk su gerçekten güzel oluyo bende yapıyorum arada çıkarken soğuk su tutuyorum sadece doparlandıysa büyüyeceklerdi canım swgileropuyorumnanaktanAramıza hoşgeldin canım kaşıntı olur otlardandır normal yani olur olmaz önemli değil benimkilerde çok kaşınıyo ara ara sabah kalkınca otları temizliyorum yıkamıyorum ben iyice işlesin bedenimeeeedelikafadulden
saol tatlım ya!bu arada bugün 5.gün ve gerçekten fark var!!inanılmaz toparlandı göğüslerim!bu arada yaklaşık 2 aydır duştan çıkmadan soguk su arkasından ılık sonra tekrar soğuk su tutuyorum göğüslerime!bununda gerçekten faydası oluyo tavsiye ederim kızlar
Ben 2.haftama girdim 1 cm büyüdüler =) valla kaşıntının sebebi otlardan bence, ama ağrı oluyo gögüslerimde ozaman büyüyolar gibi hissediyorum ben bu arada düzenli kullanamıyorum son zamanlarda ama küçülme olmadı...
canım ağrı oluyosa kesin büyüorlardır dewam et sen düzenli yapmaya bak tatlım sewgileropuyorumnanaktan
Canım bir fincana weya kupaya otuyla dalıyla toprağıylahihoyyyt 1 ewya 1'5 yemek kaşığı adaçayını koy üstüne sıcak suyu dök üstünü kapa cay tabagıyla ılınsın iç seker falan katabilirsin istersen tamamı tatlımopuyorumnanaktan
Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için yapabildim sonunda içtim lıkır lıkır kaydirigubbakcemile3 tadını da beğendim :dance:
merhaba tatlım a.s. uygulamalara ayneen devam ediyorum gerileme yok çok şükür ama değişmede yok tabi bi kere büyüdüğünü keşfettim ya istiyorumki birden balonnn gibi olsunlarsırnaşık şey senin nasıl gidio canım işe yarıo mu krem?[/QUOTE
çok sevindim canım gherileme olmadığına benimde sol taraf sağ taraftan birazdaha büyük olmakla beraber biraz gelişme var gibi zaten bi kutu yeni bitti bugün ikinci kutuya başlayacam zaten 3 kutu inşallah tam sonuç alacam inanıyorum dedimya ilk kutu olmasına rağmren biraz gelişme var inanarak ve düzenli yapıyorum bide en önemlisi dualarımı hiç eksik etmiyorum belki size saçma gelebilir ama yaradana yalvarıyorum yardım etsin diy
,,e en önemli gelişmede bu yüzden oluyo sanıyorum yılmak yok arkada5şlar kazanacaz bu zaferi inşallah bizde sonunda istediğimiz bedenlere ulaşacaz inanıyyorummmmmmmturkbayragi
selam arkadaşlar. ben dün gece keşfettim bu sayfayı ve çok mutlu oldum. bugün hemen gidip adaçayını aldım.kısmet olursa bikaç gün içinde aktara gidip şerbetçi otunu da alacam. ben de bu yola başkoyanlardanım. inşalla neticesi güzel olur. hepimize kolay gelsin
gelişme olmasına gerçekten çok sevindim canım ümit var demekki denemeye devam sonuç alacaksın bu çabalarından inş.delikafadulden canım ben krem olarak dermokil kullanıyorum(netten sipariş verdim çünki çok aradım bulamadım) ben şerbetçi otunu belli bir ölçüye göre kullanmıyorum 2-3 avuç aldım dolu dolu göz kararı alıyorum(bu arada otu rondodan falan geçirmiyorum) ve suyunu oldukça az ilave ediyorum sadece otları ıslatacak kadar( yaklaşık 7-8 çorba kaşığı kadar su ayarını çok iyi ayarlamak lazım yoksa krem cıvık oluyor.) ve otu 3 dk kadar kaynatıp 10 dk soğumaya bırakıyorum. ot soğuyunca şerbetçi otu ile karıştırıp 2 gün beklettikten sonra geceleri uyumadan sürüyorum otlarıyla beraber masajsız ve asla yedirmeden! yarım akletler var ya hani naylon gibi teri falan emmiyor işte üzerime onu giyip yatıyorum sabah otları temizliyorum krem zaten emilmiş oluyor. şerbetçi otununnun fiyatı ben bir torba dolusunu 2 tl ye aldım.ya jeliboncum bide senden bişey rica edecem mümkünse ve zahmet olmazsa bidaha şu şerbetçi otunu tüm ayrıntılarıyla gramajıyla suyu nekadar otu ne kadar fiyatı ne kadar ada çayı nekadar adaçayı nekadar içiliyo bunları ayrı ayrı net bi şekilde ve senin uygulama yaptığın gibi yazarmısın şey kusura bakma ben ayrıntılara çok n önem veren bi insanımda elimde değil valla anlıyomusun şimdiden teşekkür ederim kendine iy bak canım
gelişme olmasına gerçekten çok sevindim canım ümit var demekki denemeye devam sonuç alacaksın bu çabalarından inş.delikafadulden canım ben krem olarak dermokil kullanıyorum(netten sipariş verdim çünki çok aradım bulamadım) ben şerbetçi otunu belli bir ölçüye göre kullanmıyorum 2-3 avuç aldım dolu dolu göz kararı alıyorum(bu arada otu rondodan falan geçirmiyorum) ve suyunu oldukça az ilave ediyorum sadece otları ıslatacak kadar( yaklaşık 7-8 çorba kaşığı kadar su ayarını çok iyi ayarlamak lazım yoksa krem cıvık oluyor.) ve otu 3 dk kadar kaynatıp 10 dk soğumaya bırakıyorum. ot soğuyunca şerbetçi otu ile karıştırıp 2 gün beklettikten sonra geceleri uyumadan sürüyorum otlarıyla beraber masajsız ve asla yedirmeden! yarım akletler var ya hani naylon gibi teri falan emmiyor işte üzerime onu giyip yatıyorum sabah otları temizliyorum krem zaten emilmiş oluyor. şerbetçi otununnun fiyatı ben bir torba dolusunu 2 tl ye aldım.
canım ben adaçayını kulanmıyorum onun yerine mersin yağı ve buz torbası ile masaj yapıyorum. adaçayının demeti 1 tl falan aktarda. ama kullanan arkadaşlar bildiğim kadarıyla şöyle yapıyorlar: adaçayını içip(büyük bir kupa) yaprakları ile masaj yapıyorlarve bu işlemi 2 saat ara ile tekrarlıyorlar ve en son kremi uygulayıp yatıyorlar.
tatlım umarım yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan