- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.761
Kızlar ben şimdi sürdüm bu kremi yavaş yavaş kaşınmaya başladı.. Ya da umut etmekten kafayı yedim :/ nur ummm sen sürdükten ne kadar süre sonra kaşınıyordu?
nur ummm sen kaç aydır kullanıyosun ve ne kadar büyüme oldu. şimdi geçmiş sayfaları okudum da bayağı gelişme sağlayanlar var. inşallah bundan bi 3 ay sonra bizimki de büyür de biz de başkalarına tavsiye ederiz bu formülü :Saruboceq:
ya ben burdakilerin hepsini tam okuyamadım çünkü epey yazı var anlayamadığım şu bu otun suyunumu kreme karıştıryoruz suyuyla posasını bırlıktemı karıstırıyoruz????
Canım otla suyu kaynatıyosun 10 dakika dinlendir hem otu hem suyunu kreme karıştır hiçbir şekilde atma tamamı canım
küç ve adaçayıyla benim 3 cm büyüdü. aslında küçü damar sağlığı ve cildi güzelleştirme özelliği için içmiştim. adaçayını da çok seviyorum içiyorum zaten. cildim güzelleşmedi ama göğüslerim 3 cm büyüdü. hiç büyüyeceğine inanmazdım. madem olabiliyor bir de bunu deneyeyim dedim. karışımı hazırladım ama daha sürmeye cesaret edemedim. çok pis görünüyor. sen nasıl egzersizler yapıyorsun? internetten bulduysan bana linki özelden atabilir misin? masaj ne yazık ki yapamıyorum ben çünkü yağlar sivilce gibi pütürler oluşmasına sebep oluyor. yağsız da masaj olmuyor pek. şu egzersizler konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.
her sabah ve her akşam yarımşar lt. lik su petleriyle çalışıyorum.Netten bakmıştım bende.Göğüs sıkılaştırma egzersizleri diye girersen karşına çıkacaktır.Site ismini yazmak yasak mı buraya?Her gün 10'ar artırıyorum.Eşim 2 günde kas yaptığımı söylüyor.
Ben rezene kullanıyordum,o da göğüsleri büyütüyormuş ama benim göğsüm sütlendi.Sızlıyordu sıkınca süt geldi ben de korktum bir daha içmedim.Adaçayı zayıflatıyor sanırım ben zaten kilo almaya uğraşıyorum.Günde kaç fincan adaçayı içilecekmiş?
Birde,küç nedir?Nasıl kullanıyorsunuz?CADIARZU
her sabah ve her akşam yarımşar lt. lik su petleriyle çalışıyorum.Netten bakmıştım bende.Göğüs sıkılaştırma egzersizleri diye girersen karşına çıkacaktır.Site ismini yazmak yasak mı buraya?Her gün 10'ar artırıyorum.Eşim 2 günde kas yaptığımı söylüyor.
Ben rezene kullanıyordum,o da göğüsleri büyütüyormuş ama benim göğsüm sütlendi.Sızlıyordu sıkınca süt geldi ben de korktum bir daha içmedim.Adaçayı zayıflatıyor sanırım ben zaten kilo almaya uğraşıyorum.Günde kaç fincan adaçayı içilecekmiş?
küç kara üzüm çekirdeği. sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum ben. herhangi bir şeye karıştırmıyorum. çünkü bence kötü bir tadı yok. daha doğrusu tadı yok. tatsız bir toz işte. bi kaşık atıyorum ağzıma sonra suyla yutuyorum. ilk başlarda sadece sabahları yapıyodum. şimdi bu şerbetçi otuna başlayınca ikiye çıkardım. haberlerde çıkmıştı gripten korunmak için mutlaka yenmeli diye. adaçayını günde bir ya da iki kere içiyorum. çalışırken içiyorum işte keyfime göre. adaçayı zayıflatmıyor bence. ben de zayıfım daha yeni yeni istediğim kiloya geliyorum. bende zayıflama etkisi olmadı. ben herzaman içerim yani. seviyorum çünkü. kilo almama engel olmadı. kilo alınca göğüsler fındık kadar iice küçük kaldı tabi. küç'ü yiyince büyüdü. hem de ben 27 yaşındayım. aklıma bile gelmezdi.
Kilo alırsam göğüsleride büyür diye düşünüyordum,diyetisyene gidiyorum kilo alamadığım için,seninkiler kilo almaya başlayınca mı küçüldü?Gerçi kişiye göre değişir herhalde.
Şerbetçi otunu bende deneyeceğim ama neden el kremiyle karıştırdığımızı anlamadım.Kremin bi faktörü yok o zaman değil mi?
4 gündür kullanıyorum şerbetçiotunu. hiç bir değişiklik yok:1no2: bütün hevesim kaçtı. arada bi ictim adacayını.günde bir kez içtim ama saatleri düzenli değil. küç ü toz halinde dağilde çekirdek halinde almış eşim bende yemedim olmaz diye. masaj falanda bi kaç kez yaptım oda düzensiz. tek düzenli yaptığım şey şerbetçi otu.bence tek başına hiç yararı yok bu otun kızlar. diğer yapılanlar fayda ediyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?