- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.741
gelişme olmasına gerçekten çok sevindim canım ümit var demekki denemeye devam sonuç alacaksın bu çabalarından inş.delikafadulden canım ben krem olarak dermokil kullanıyorum(netten sipariş verdim çünki çok aradım bulamadım) ben şerbetçi otunu belli bir ölçüye göre kullanmıyorum 2-3 avuç aldım dolu dolu göz kararı alıyorum(bu arada otu rondodan falan geçirmiyorum) ve suyunu oldukça az ilave ediyorum sadece otları ıslatacak kadar( yaklaşık 7-8 çorba kaşığı kadar su ayarını çok iyi ayarlamak lazım yoksa krem cıvık oluyor.) ve otu 3 dk kadar kaynatıp 10 dk soğumaya bırakıyorum. ot soğuyunca şerbetçi otu ile karıştırıp 2 gün beklettikten sonra geceleri uyumadan sürüyorum otlarıyla beraber masajsız ve asla yedirmeden! yarım akletler var ya hani naylon gibi teri falan emmiyor işte üzerime onu giyip yatıyorum sabah otları temizliyorum krem zaten emilmiş oluyor. şerbetçi otununnun fiyatı ben bir torba dolusunu 2 tl ye aldım.
canım ben adaçayını kulanmıyorum onun yerine mersin yağı ve buz torbası ile masaj yapıyorum. adaçayının demeti 1 tl falan aktarda. ama kullanan arkadaşlar bildiğim kadarıyla şöyle yapıyorlar: adaçayını içip(büyük bir kupa) yaprakları ile masaj yapıyorlarve bu işlemi 2 saat ara ile tekrarlıyorlar ve en son kremi uygulayıp yatıyorlar.
tatlım umarım yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan
merhaba yazını okudum.şerbetçi otunu kaynatıyosun.soğudukdan sonra içine yine şerbetçi otumu koyuyosun,onu anlıyamadım canım ya.