• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

*

canım ya çok uzun konu olmuş başım ağrıdı valla. rica etsem neler yapmalıyım özetle yazabilir misin.şerbetçiotu+kremle bir karışım hazırlayacağız öncelikle orası tamam.buzla masaj iyi geliyormuş. adaçayınıda içerim. bide bu yağlardan falan bahsedilmiş.ne yağı tam olarak nasıl yapılacak.ayrıca başka kaçırdığım bişey varmı acaba. bütün yöntemleri deneyeceğim yardım lütfen.hepsini birden alayım eksik çıkmasın sonra.
eşimden zırt pırt aktardan bişeyler istiyorum sonra. adam diyor sen napıyorsun bütün bunları büyü falanmı yapıyorsun evde. bilmiyorki güzel olalım diye neler çekiyoruz.

canım benim sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. eşin napıyorsun bunları,büyü falanmı yapıyorsun evde demiş ya zemuszemus valla bizim evde aktara döndü. annem diyor kızım bari sen başla aktarcılığa,bari yol eziyeti falan çekmezsin,hem hergün yeni bişey çıkarıyorsun diye :roflol: ne olacak bizim bu halimiz hihoyyyt
ben daha başlamadım şerbetçi otuna,ama başlıcam. kafama çok yattı.
kolay gelsin sizlere de kaydirigubbakcemile3

slm yaptın mı cnm.koku var mı?birde ben küç yiyorum.suyla yutuyorum bunuda dene bence.oda etkili.
Canım krem karışımında koku olmuyo merak etmeyin rahatlıkla sürebilirsiniz
ya bi sorum olacak karışıımı yapanlara.gece sürmek yerine gündüz sürsek 2 saat bekletsek olmaz mı?

tabiki sabahda sürebilirsiniz ama gece daha çok bekliyo ya istersen gündüz sür kurur dökülür otlar sen nasıl istersen sürde canımopuyorumnanaktan

ya ben şimdi yapıp dinlenmeye bıraktım lim10 arkadaşım 8 kaşık bitki 6 kaşık su demişsin o civarda bişey yaptım yalnız suyun hepsini koymadım çok cıvık olur diye. belli bi noktaya kadar koydum. kalanı attım. sonra baktım buna rağmen çok cıvık :S kremle birlikte rondodan geçirdim bayaaa bi koyulaştı kremin ilk halini aldı nerdeyse. suyu atmasa mıydım :( tekrar kaynatıp su ilave etsem mi ki ne dersiniz kızlar?

ya ben şimdi yapıp dinlenmeye bıraktım lim10 arkadaşım 8 kaşık bitki 6 kaşık su demişsin o civarda bişey yaptım yalnız suyun hepsini koymadım çok cıvık olur diye. belli bi noktaya kadar koydum. kalanı attım. sonra baktım buna rağmen çok cıvık :S kremle birlikte rondodan geçirdim bayaaa bi koyulaştı kremin ilk halini aldı nerdeyse. suyu atmasa mıydım :( tekrar kaynatıp su ilave etsem mi ki ne dersiniz kızlar?

ya ben ilk yaptığımda 6 kaşık felan su koydum ve 150 ml kremin hepsinide koymadım yinede koyu oldu.2. yaptığımda 3_3 buçuk kaşık filan koydum yine de katıydı.1 gün beklet eminim katılaşacaktır.

Canım krem karışımında koku olmuyo merak etmeyin rahatlıkla sürebilirsiniz

tabiki sabahda sürebilirsiniz ama gece daha çok bekliyo ya istersen gündüz sür kurur dökülür otlar sen nasıl istersen sürde canımopuyorumnanaktan

teşekkürler zaten ben yaptım kötü kokmuyo arkadaş tereddüt etmiş.gece etki ettiğini biliyorum ama bende isilik gibi şeyler çıktı.o yüzden gece sürünce çok bekletiyom ondan diye düşündüğümden.

cıvık olur diye 7-8 kaşık suyun yarısını attım. cıvık oldu. kremin tamamını rondodam geçirdim katılaştı baya bi hemde. şimdi diyorum ki keşke suyu atmasaymışım katılaşabiliyormuş. napsam acaba tekrardan su mu koysam artan malzemeyi kaynatıp?

sağol canım ya şu krem bi bitsin sonuç alsamda almnasamda bu formülüde deniyecem fazla mal göz çıkarmaz demi... ya zaten en büyük sorunn bu bili-yomusumn bide insan evli olunca kocasına karşı kendini çok eksik hissediyo sanırım sen bekarsın evlenince beni daha iyi anlarsın umarım senin böyle bi sorunun olmaz büyütür sonra evlenirsin gerçektenn çok büyük bi eksiklik allahım kimseye yaşatmasınn ama bu günümüzede şükür allah verdiği başka azalardan etmesin aminnnnn ... kendine iy bak canımsenağlama
evet canım ben bekarım.... aynen valla şimdiden önlem alıyorum alkisalkisalkis inş. canım ya hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz... sende gelişmelerden haberdar et bizleri hadi bakalım inş. bu yönteme gerek bile kalmadan alırız güzel haberleriiiiiinidelikafadulden

cıvık olur diye 7-8 kaşık suyun yarısını attım. cıvık oldu. kremin tamamını rondodam geçirdim katılaştı baya bi hemde. şimdi diyorum ki keşke suyu atmasaymışım katılaşabiliyormuş. napsam acaba tekrardan su mu koysam artan malzemeyi kaynatıp?
canım keşke atmasaydın suyu zaten otun tüm vitamini suya geçiyor kaynatınca bence biraz daha malzeme koy sen ona ama suyu çok az koyki çeksin iyice kremin kıvamı bozulmasın.. zaten krem sanki yoğurtlu ıspanak gibi olsun otu bol bol o zaman daha etkili oluyoopuyorumnanaktan

arkadaşlar benim göğsümde sivilce gibi kırmızı kırmızı bişeyler çıktı bu normalmi sizce 6 gündür kullanıyorum dolgunluk var 1 cm büyüme oldu fakat bu kırmızılıklar kafama takıldı senağlama

arkadaşlar benim göğsümde sivilce gibi kırmızı kırmızı bişeyler çıktı bu normalmi sizce 6 gündür kullanıyorum dolgunluk var 1 cm büyüme oldu fakat bu kırmızılıklar kafama takıldı senağlama

asufa bak genelde herkeste bunlar oldu bendede oldu ilk 3 gün kaşındı dayanamadım bıraktım ama yine başlıycam birazdan.fazla beklettiğin oldu mu?ben çok beklettim heralde o yüzden oldu.a.s.

arkadaşlar benimkinin malzemesi az değil 150 ml kreme 9-10 kaşık şerbetçiotu koydum suyu da 8 kaşık falandı çok olur diye şöyle 5 kaşıklık kısmını koydum 3 kaşıklık kısmını attım. baktım ona rağmen cıvık olmuş gibi. kremi otuyla beraber robottan geçirdim ve böyle fıstık ezmezi gibi oldu o cıvıklık gitti kremin ilk haline döndü yani yoğurtlu ıspanak gibi bırakmadım öylece dökülürler diye. resmi ekliyorum tiksinmezseniz bakın lütfen :D yani bu halindeki kıvam kremin kendi kıvamı gibi daha da su kaldırabilir. ben acaba kaynatıp su mu ilave etsem? onu da tekrar geçirsem rondodan gene bi koyulaşır. yoksa gerek yok mu bilemedim kafamçokkarıştı

snc00164a.jpg

samantha canım biraz kullan bu karışımı sürdükte sonra kaşıntı oluyomu duruma bak otla beraber kaynatırsın ilawe edersin kasenin üstünü streçle kapatın kurumuyo kızlar

canım bi dene sonra yaparsın güzel olmuş gözüküyo

Canım kremi yap sür adaçayını iç bitkisel yağlarla masaj yapabilirsen yap mersin,, çilek ,,yılanğ yılanğ bu we başka yağlarla masaj yapabilirsin masajı göğüsün altından üstüne doğru we dıştan içe doğru iki elinle dönüşümlü olarak masaj yapabilirsin sakın yukardan aşşağı yapma canım

birde küç war kara üzüm çekirdeği tozu sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın düzenli ama tamam bunları yaparsan büyür inşallah kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

sağol canım ya. hemen başlayacağım. umarım sonuç alırım.

asufa bak genelde herkeste bunlar oldu bendede oldu ilk 3 gün kaşındı dayanamadım bıraktım ama yine başlıycam birazdan.fazla beklettiğin oldu mu?ben çok beklettim heralde o yüzden oldu.a.s.

evet hayali ben sabaha kadar bekletiyorum belki de ondan olmuştur bırakmak istemiyorum çünkü ıntro bigün bile aksatmayın sonra başa dönüyor demiş neyse umarım geçer:Saruboceq:

slm yaptın mı cnm.koku var mı?birde ben küç yiyorum.suyla yutuyorum bunuda dene bence.oda etkili.

slm tatlım yaptım evt kremde hafif kokusu var ama kötü değil ben ztn dermokilin kokusunu bilmediğim için riske atmadım dove body silk aldım o ztn harika kokuyor bastırdı kokusunu.içine sadece suyunu koydum iyice ezip arada bi kaç parça kaçtı içine o kdr.inş fayda eder.2 akşamdır üşeniyorum gündüz sürüyorum amakaydirigubbakcemile3

slm tatlım yaptım evt kremde hafif kokusu var ama kötü değil ben ztn dermokilin kokusunu bilmediğim için riske atmadım dove body silk aldım o ztn harika kokuyor bastırdı kokusunu.içine sadece suyunu koydum iyice ezip arada bi kaç parça kaçtı içine o kdr.inş fayda eder.2 akşamdır üşeniyorum gündüz sürüyorum amakaydirigubbakcemile3

o krem yağlı değil ama dimi?

herkeslere merhabalar kızlar yeni üye oldum ve bodoslama bakındım konulara. ama en çok burada takıldım kaldım formül baya inandırıcı geliyor. yalnız benim deneyenlere bir sorum olacak. yaşım 27 ve hiç göğsüm yok benim :( yani dümdüz tahta gibi. acaba bende de işe yarar mı ki?senağlama

şimdi hazırladım bende şerbetçiotu karışımını. ama ocaktan indirince 10 dk beklemeyi unutmuşum. hemen karıştırdım kremi sıcakken. bi sorun olmaz umarım.bide ben suyunu çok koydum.çok koyu oldu çünkü verilen tarife göre.neredeyse ıslanmadı bile otlar.4 kasık ota 7-8 kaşık su koydum krem gibi oldu o zaman.kötü bi kokusuda yok hiç.
ya bide ben çok tereddüt ettim kızlar aktar iki saat aradı otu sonra bu dedi verdi.ama ya yanlışsa. yazı falanda yok üzerinde. banada bi sürü soru sordu adam kim kullanacak ne için gibi. biraz tehlikeli bir otmuş. bebek düşürebiliyormuş. bikaç bişey daha söyledi işte. dikkatli kullanmak gerek dedi.biraz korktum ama vazgeçmeye niyetim yok. nasıl tarif edilir bilmiyorum ama biraz otu tarif edermisiniz. kokusu neye benziyor mesela.benimki hep ufalanmış yaprakların seklide belli olmuyor.

Back