- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.701
Canım hoşgeldin aramıza benim yaşım 29 canım benimde dümdüzdü hiç şüphen olmasın işe yarıyor eğer istersen düzenli yaparsan işe yarıyor bence denemelisin kolay gelsin tatlımherkeslere merhabalar kızlar yeni üye oldum ve bodoslama bakındım konulara. ama en çok burada takıldım kaldım formül baya inandırıcı geliyor. yalnız benim deneyenlere bir sorum olacak. yaşım 27 ve hiç göğsüm yok benimyani dümdüz tahta gibi. acaba bende de işe yarar mı ki?senağlama
Ablalarım
Bende karışıma 1 haftadır başladım göğüslerimde dolgunluk gözle görülür şekilde oldu ancak kızarıklık felan yok zemuszemus Nasıl dua ediyorum size bilemezsiniz :Saruboceq:
Yalnız dün konuya bakarken fark ettim de benim karışımım intromun ki gibi değil ...:1no2: aktarcı bana şerbetçi otunu toz şeklinde verdi [ yani qaliba robotta çekilmiş gibi ]. Bir türlü emin olmadım kaç gündür ama buna rağmn sürdüm... kıvamı fena değil ama ... :sinifsinif:
Bilmiyorum sizce doğru mu çekilmiş şeklinde kullanmam ...
o krem yağlı değil ama dimi?
kızlar bu konuyla ilgili başlık açacam ama sizin görmeniz daha kolay olsun diye buraya da yazıyım.dün trt de saraçoğluna birisi göğüs büyütme için kür sordu yaşı 24 müş bayanın.saraçoğlu şansı var dedi ama kür söylemedi çünkü reglin 3.günü hormon testi yapılıp ona göre kür önermesi lazımmış.şimdi bşy söylerim hormonlarınız da yanlış oynamalara sebep olurum gibisinden konuştu.fsh ve e2 gibi hormonlar etkiliymiş.şimdi acele yazıyorum en kısa zmnda başlık açar diğer hormonn da adını yazarım.herşeyi denemeyin arkadaşlar.krem için konuşmuyorum besinler için konuşuyorum.inş çabalarınız sonuç verir.:Saruboceq:
ya ben burdakilerin hepsini tam okuyamadım çünkü epey yazı var anlayamadığım şu bu otun suyunumu kreme karıştıryoruz suyuyla posasını bırlıktemı karıstırıyoruz????
Aramıza hoşgeldin canım kaşıntı olur otlardandır normal yani olur olmaz önemli değil benimkilerde çok kaşınıyo ara ara sabah kalkınca otları temizliyorum yıkamıyorum ben iyice işlesin bedenimeeeedelikafaduldenmeraba arkadaşlar bende yeni üyeyi.3gündür yapıorum bende ama inanılmaz kaşıntı oldu bende ya.yani gece kaşıntıyla uyandım.buda biraz fazla değilmi sizce??bide bişey daha sorcam siz sabah yıkıyomusunuz?ben yapmıyorumda hiç bişey
Kızlar :çok üzgünüm: ben bu adaçayını beceremedim sanırım :1no2: Ne kadar suya ne kadar atıcaz? Yapraklarıyla mı dalıyla mı? Bilmiyorum.. :çok üzgünüm: Anam ben adaçayını beceremediysem şerbetçi otunu alınca halim nice olur:dance:
slm jeliboncum çalışmalar nasıl gidiyo varmı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?