• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba arkadaslar ben bu kürü yapalı 4 gun oluo ...3.gunumde gogsumu olctum 2 santım buyumus:)basta ınanmıordum bu küre ama ölçtüğüm anda gözlerime inanamadım super yaaa bu kürü bizimle paylaşan arkadasa buradan tekrar cok tsk edıorum..

kızlar ben tam olarak anlayamadım ya fisfisfis angellcim bana yardım edermisin? şerbetçi otunu kremle nasıl karıştırdın?şrbtçi otunu kaynatıp suyunu süzüp mü kremle karıştıryorsunuz,yoksa kaynattığınızın hepsini otla falan kremle karıştırıyorsunuz?
şimdiden tşklr canım :Saruboceq:

arkadaşlar o kızarıklık bendede oldu ama ben yinede ara vermedim zaten bi kaç gün sonrada kendiliğinden geçti sanırım herkezte ilk yapıldığı zamanlarda bu tür alerji yapıyo bende 1 aydan fazla oldu başlayalı ve hiç bir yan etkisini görmedim ben okadara fazla korkmayın derim.

bu arada kullandığınız kremlerden olduğunu sanmam ben en başından beri hep dermokil kullandım.sanırım her kremde aynı alerjiyi gösteriyo.sizleride bilgilendirmek istedim.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar o kızarıklık bendede oldu ama ben yinede ara vermedim zaten bi kaç gün sonrada kendiliğinden geçti sanırım herkezte ilk yapıldığı zamanlarda bu tür alerji yapıyo bende 1 aydan fazla oldu başlayalı ve hiç bir yan etkisini görmedim ben okadara fazla korkmayın derim.

canım şunun tarifin detaylı olarak bana anlatırmısın? sen nasıl yaptın?

yapmak isteyen arkadaşlar bence tereddüt etmeyin gerçekten etkili ve ben 3 gün yapmama rağmen etkiledi ve hemen de inmedi.sadece kızarık olunca kötü kaşındı ve bıraktım yine başlıycam.

*
1 cm daha büyüme olmuş kızlar yawaş yawaş büyüyor ama büyüyor yılmadan dewam düznlide yapmıyorum düzenli yapsam hızlı büyürler kesin

Bence herkez yapsın hiç bişey sorgulamayın we yapın isterseniz büyürler sewgileropuyorumnanaktan

canım ya çok uzun konu olmuş başım ağrıdı valla. rica etsem neler yapmalıyım özetle yazabilir misin.şerbetçiotu+kremle bir karışım hazırlayacağız öncelikle orası tamam.buzla masaj iyi geliyormuş. adaçayınıda içerim. bide bu yağlardan falan bahsedilmiş.ne yağı tam olarak nasıl yapılacak.ayrıca başka kaçırdığım bişey varmı acaba. bütün yöntemleri deneyeceğim yardım lütfen.hepsini birden alayım eksik çıkmasın sonra.
eşimden zırt pırt aktardan bişeyler istiyorum sonra. adam diyor sen napıyorsun bütün bunları büyü falanmı yapıyorsun evde. bilmiyorki güzel olalım diye neler çekiyoruz.

bende bu yöntemi 1 aydır çok düzensiz olarak uyguluyorum ve 4 cam fark var belirgin bi dolgunluk var çok mutluyum zemuszemus zemuszemus

slm ben ayın 15 inde başladım.bende etkisini hemen gösterdi,ama göğsümün üstünde kırmızı isilik gibi bişey çıktı ve aşırı kaşınma oldu bende üç günden sonra geçsin diye bıraktım belkide çok beklettiğimden oldu.ne dersiniz arkadaşlar neden olmuştur acaba?

merhaba hayali, yazdıklarını okudumda aynı şeyleri yaşamışız. aynen 3 günde etki gördüm. kaşıntı oldu çok ve isilik gibi kızarıklıklar. bence çok beklettiğimiz için oldu sanırım. bende baya durmuştu çünkü. dermokildede aynısı olduğuna göre, muhtemelen çok uzun bekletmekten kaynaklanıyo.

Allah korusun canım ya...benim göğsümün uç kısmında değilde, etrafında çok küçük nokta nokta kızarıklık oldu ama yakından anlaşılıyodu bi tek. bende panik oldum senin gibi. kaş yaparken, göz çıkarmayalım. Şimdi geçti ama çok şükür. Dermokille hemen başlıcam. Karışım göğsümde fazla durdu oyüzden de olmuş olabilir. Ben artık akşam sürüp 2 saat öle durucam. Sonra yıkayıp, bide yağla masaj yapıp yatıcam. Hiç rahat değil öle otlu otlu uyumak. Zaten kokusuda berbat..Bütün yatağa siniyor. En güzeli böle bence.
Teşekkürler yanıtladıın için. Gelişmeleri mutlaka bildir.Hoşçakal.

cnm bende tekrar başladım karışıma gelişmelerden bahsederim bu sefer adaçayı içmeden yapıyorum bakalım nolcak bişeye başladım sonuç almak istiyorum resmen inat oldu

ya kızlar bu kremi nasıl yapıyosunz ya?
ben geçen yaptım da vıcık vıcık oldu,şerbetçi otu cıvık oldu sanırım biraz ,içine de kremi katınca berabet bi görüntü oldu..
suyundan sürdüm bi kaç gün ama olmadı yamafoldumben yapamadım ben...otları blanderdan geçirsek daha iyi olmaz mı?sürünce tam krem gibi olur o zaman,ne dersiniz kızlar?
bi de yapıp onunla mı yatıyosunuz siz,yoksa yıkıyo musnuz?

canım şunun tarifin detaylı olarak bana anlatırmısın? sen nasıl yaptın?

canım 8 yemek kaş. şerbetçi otuna 6 yemek kaş. su koy cezvede 1, 2 dk kaynat kısık ateşde sonra 10 dk beklet. 150 ml dermokil kremle karıştır ve 1 gün beklet(karışım bulamaç kıvamında olsun ne sulu nede koyu olmasın) her akşam ada çayını iç posasıyla masaj yap (adaçayını kendin demle canım sallama alma) adaçayını içtikten 1 saat sonra bu karışımı bolca sür üzerine emmicek bişeyler giy ve sabaha kadar kalsın.(adaçayını 2 defa içebilirsin ben 1 defa içiyorum çok yoğun çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyo) canım takıldığın ve anlamadığın bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım madem introm yok nurummla biz elimizden geldiğince cevaplayalaım.opuyorumnanaktan

canım 8 yemek kaş. şerbetçi otuna 6 yemek kaş. su koy cezvede 1, 2 dk kaynat kısık ateşde sonra 10 dk beklet. 150 ml dermokil kremle karıştır ve 1 gün beklet(karışım bulamaç kıvamında olsun ne sulu nede koyu olmasın) her akşam ada çayını iç posasıyla masaj yap (adaçayını kendin demle canım sallama alma) adaçayını içtikten 1 saat sonra bu karışımı bolca sür üzerine emmicek bişeyler giy ve sabaha kadar kalsın.(adaçayını 2 defa içebilirsin ben 1 defa içiyorum çok yoğun çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyo) canım takıldığın ve anlamadığın bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım madem introm yok nurummla biz elimizden geldiğince cevaplayalaım.opuyorumnanaktan

çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler. bende yapacağım ama başka yaptığın bişey varmı bunun dışında. yağlar masajlar falan söylenmiş. onları anlamadım. ne yağı tam olarak. bide dermokil olması şartmı canım kremin. bir sürü oriflame el kremim var olurmu sence onlarla.

merhaba canım hiç önemli değila.s. var canım ya baya bi değişiklik var hemde önceden resmen tahta gibiydi dümdüz nasıl psikolojimi bozuyodu anlatamam özellikle yaz ayları kabusumdu:1no2: ama şimdi resmen yuvarlacık oldularkaydirigubbakcemile2 canım bi kaç sayfa önce yazdım denediğim herşeyi sf 362 de var bir bak istersen ama yine de özet geçeyim masaj(mersin yağı ve buz torbası ile),spor ve tabiki şerbetçi otu kremi....kreme başlıyalı 10 gün oldu ama diğerlerini 2 aydır yapıyorumsırnaşık şey denemeye devam canım ama sakın büyümeyecek diye olumsuz düşünme çünkü neye odaklanıyorsan gerçekten o oluyorr... kolay gelsin canım sorun olursa cevaplarımmopuyorumnanaktan

sağol canım ya şu krem bi bitsin sonuç alsamda almnasamda bu formülüde deniyecem fazla mal göz çıkarmaz demi... ya zaten en büyük sorunn bu bili-yomusumn bide insan evli olunca kocasına karşı kendini çok eksik hissediyo sanırım sen bekarsın evlenince beni daha iyi anlarsın umarım senin böyle bi sorunun olmaz büyütür sonra evlenirsin gerçektenn çok büyük bi eksiklik allahım kimseye yaşatmasınn ama bu günümüzede şükür allah verdiği başka azalardan etmesin aminnnnn ... kendine iy bak canımsenağlama

çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler. bende yapacağım ama başka yaptığın bişey varmı bunun dışında. yağlar masajlar falan söylenmiş. onları anlamadım. ne yağı tam olarak. bide dermokil olması şartmı canım kremin. bir sürü oriflame el kremim var olurmu sence onlarla.

tatlım herhangi bir kremde olur dermokil olması şart diil ama mutlaka yağsız bi krem olsun yağlı krem alerji yapıyomuş.ben adaçayı içiyorum ve bu karışımı yapıyorum yağlarla falan masaj yapmıyorum canım. ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar mersin yağı ve çiley yağını karıştırıp masaj yapıyolar.

*

canım ya çok uzun konu olmuş başım ağrıdı valla. rica etsem neler yapmalıyım özetle yazabilir misin.şerbetçiotu+kremle bir karışım hazırlayacağız öncelikle orası tamam.buzla masaj iyi geliyormuş. adaçayınıda içerim. bide bu yağlardan falan bahsedilmiş.ne yağı tam olarak nasıl yapılacak.ayrıca başka kaçırdığım bişey varmı acaba. bütün yöntemleri deneyeceğim yardım lütfen.hepsini birden alayım eksik çıkmasın sonra.
eşimden zırt pırt aktardan bişeyler istiyorum sonra. adam diyor sen napıyorsun bütün bunları büyü falanmı yapıyorsun evde. bilmiyorki güzel olalım diye neler çekiyoruz.

Canım kremi yap sür adaçayını iç bitkisel yağlarla masaj yapabilirsen yap mersin,, çilek ,,yılanğ yılanğ bu we başka yağlarla masaj yapabilirsin masajı göğüsün altından üstüne doğru we dıştan içe doğru iki elinle dönüşümlü olarak masaj yapabilirsin sakın yukardan aşşağı yapma canım

birde küç war kara üzüm çekirdeği tozu sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın düzenli ama tamam bunları yaparsan büyür inşallah kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

Back