- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.661
ben de uygulamayı düşünüyorum bakalım ne olacak bu hafta içinde kremi hazırlarım inş.herkes faydasını görür inş ya:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar ben bu kürü yapalı 4 gun oluo ...3.gunumde gogsumu olctum 2 santım buyumus:)basta ınanmıordum bu küre ama ölçtüğüm anda gözlerime inanamadım super yaaa bu kürü bizimle paylaşan arkadasa buradan tekrar cok tsk edıorum..
arkadaşlar o kızarıklık bendede oldu ama ben yinede ara vermedim zaten bi kaç gün sonrada kendiliğinden geçti sanırım herkezte ilk yapıldığı zamanlarda bu tür alerji yapıyo bende 1 aydan fazla oldu başlayalı ve hiç bir yan etkisini görmedim ben okadara fazla korkmayın derim.
1 cm daha büyüme olmuş kızlar yawaş yawaş büyüyor ama büyüyor yılmadan dewam düznlide yapmıyorum düzenli yapsam hızlı büyürler kesin
Bence herkez yapsın hiç bişey sorgulamayın we yapın isterseniz büyürler sewgileropuyorumnanaktan
ben ve hedeflerim söylıyim yakından koklayınca hafif bi kokusu var ama heryeri kokutacak kadar değil inan
slm ben ayın 15 inde başladım.bende etkisini hemen gösterdi,ama göğsümün üstünde kırmızı isilik gibi bişey çıktı ve aşırı kaşınma oldu bende üç günden sonra geçsin diye bıraktım belkide çok beklettiğimden oldu.ne dersiniz arkadaşlar neden olmuştur acaba?
Allah korusun canım ya...benim göğsümün uç kısmında değilde, etrafında çok küçük nokta nokta kızarıklık oldu ama yakından anlaşılıyodu bi tek. bende panik oldum senin gibi. kaş yaparken, göz çıkarmayalım. Şimdi geçti ama çok şükür. Dermokille hemen başlıcam. Karışım göğsümde fazla durdu oyüzden de olmuş olabilir. Ben artık akşam sürüp 2 saat öle durucam. Sonra yıkayıp, bide yağla masaj yapıp yatıcam. Hiç rahat değil öle otlu otlu uyumak. Zaten kokusuda berbat..Bütün yatağa siniyor. En güzeli böle bence.
Teşekkürler yanıtladıın için. Gelişmeleri mutlaka bildir.Hoşçakal.
canım şunun tarifin detaylı olarak bana anlatırmısın? sen nasıl yaptın?
canım 8 yemek kaş. şerbetçi otuna 6 yemek kaş. su koy cezvede 1, 2 dk kaynat kısık ateşde sonra 10 dk beklet. 150 ml dermokil kremle karıştır ve 1 gün beklet(karışım bulamaç kıvamında olsun ne sulu nede koyu olmasın) her akşam ada çayını iç posasıyla masaj yap (adaçayını kendin demle canım sallama alma) adaçayını içtikten 1 saat sonra bu karışımı bolca sür üzerine emmicek bişeyler giy ve sabaha kadar kalsın.(adaçayını 2 defa içebilirsin ben 1 defa içiyorum çok yoğun çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyo) canım takıldığın ve anlamadığın bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım madem introm yok nurummla biz elimizden geldiğince cevaplayalaım.opuyorumnanaktan
merhaba canım hiç önemli değila.s. var canım ya baya bi değişiklik var hemde önceden resmen tahta gibiydi dümdüz nasıl psikolojimi bozuyodu anlatamam özellikle yaz ayları kabusumdu:1no2: ama şimdi resmen yuvarlacık oldularkaydirigubbakcemile2 canım bi kaç sayfa önce yazdım denediğim herşeyi sf 362 de var bir bak istersen ama yine de özet geçeyim masaj(mersin yağı ve buz torbası ile),spor ve tabiki şerbetçi otu kremi....kreme başlıyalı 10 gün oldu ama diğerlerini 2 aydır yapıyorumsırnaşık şey denemeye devam canım ama sakın büyümeyecek diye olumsuz düşünme çünkü neye odaklanıyorsan gerçekten o oluyorr... kolay gelsin canım sorun olursa cevaplarımmopuyorumnanaktan
çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler. bende yapacağım ama başka yaptığın bişey varmı bunun dışında. yağlar masajlar falan söylenmiş. onları anlamadım. ne yağı tam olarak. bide dermokil olması şartmı canım kremin. bir sürü oriflame el kremim var olurmu sence onlarla.
*
canım ya çok uzun konu olmuş başım ağrıdı valla. rica etsem neler yapmalıyım özetle yazabilir misin.şerbetçiotu+kremle bir karışım hazırlayacağız öncelikle orası tamam.buzla masaj iyi geliyormuş. adaçayınıda içerim. bide bu yağlardan falan bahsedilmiş.ne yağı tam olarak nasıl yapılacak.ayrıca başka kaçırdığım bişey varmı acaba. bütün yöntemleri deneyeceğim yardım lütfen.hepsini birden alayım eksik çıkmasın sonra.
eşimden zırt pırt aktardan bişeyler istiyorum sonra. adam diyor sen napıyorsun bütün bunları büyü falanmı yapıyorsun evde. bilmiyorki güzel olalım diye neler çekiyoruz.