Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba kızlar
bende bi ara burdaki formülü deniyordum
zamanında yağ,küç vs çok yöntemde denedim de
benim sorunum zayıf olmamdan kaynaklıymış bunu öğrendim
2 kilo aldım 4 cm büyüme oldu
benim gibi kilosu boyuna göre zayıf olan arkadaşlar varsa
önce kilo almaya baksın derim
bazıları kiloyla alakalı olmuyor tabi genetik de olabilir ancak
benimkinin sırrı kilo imiş meğer
boşuna uğraştım bu kadar
şimdi amacıma 3 cm kaldı :)))

Kaç kişide işe yaradı acaba konu sahibi tahmini bir sayı biliyorsa yazsa :) ona göre deniycem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

evet canım kesinlikle katılıyorum sana sporun çok etkisi var büyümesindea.s bakalım inş. hepimiz istediğimiz sonuçları alırız:içelim:

İnş inş.. =) Bu arada ağırlık hareketlerini nasıl yapıldığı sorulmuş.. 3kglik halterler var ben aldım onlarla yapıorum 15 tl bişey.. Kutunun arkasında gögüs çalıştıran hareketleri gösteriyor zaten ama ben anlatayım yinede ;

Yatıosunuz ellerinz önce yukarıda sonra arkaya doğru veriyosunuz düz bi şekilde dirseği kırmadan bunu tekrarlayın, sonra yine eller yukarıda iki yana doğru açın birleştirin sonra bu hareketi tek kolunuzla yapın, yaptığınız hareketlerde gögüsleriniz kalksın =) buna dikkat edin.. Umarım anlata bilmişimdir..

yha kzLar bn 3qüNdn beri deniorum bu formüLü ama hala tık yok . . . heRkesSn 3. qnDe büyümeye bsLamıs ama bnmki...mafoldumben

arkadaşlar merhaba. bende göğüs maduruyum senağlama göğüs altı cm olarak büyüme kilo alınca oluyor. bana da çok dediler,kilo al göğüslerin büyür fakat bu bünyeden bünyeye değişiyor. kilo aldım ama göğüslerimde büyüme olmadı. çemen tozu kullanıyorum daha yeni başladım ama bu şerbetçi otu kafama çok yattı,en kısa zamanda başlıcam bende.
bide büyümüyorlar diye üzülmeyin,bünyeyeden bünyeye değişiyor gerçekten. vazgeçmeyin.
öptüm sizi çokkkkk kaydirigubbakcemile5

öLe cnm ama ne bLm işde.. ya bide ben adacayı içMiyrum yani dha doqrusu pek sewmedqmden içemioyrum..sdece yapıp içmedn masaj ypıorum acaba bununlada bi ilgisi vRmıdR /=

kızlar bende baslıcam ama bi dermokil krem bulamadım küçük biyerde yaşıyorum napcam yaamafoldumben

aslında ille de dermokil olması gerekmiyorki canım. güvendiğin bi marka kremle de yapabilirsin. sonuçta yaptığın karışımın akmaması için krem gerekiyor. aslında bana göre dermokil el kremi değil de, güvendiğin tabi bu dermokil de olabilir,güvendiğin bi cilt bakım kremiyle de olabilir.
sonuçları yaz olurmu canımcım . kolay gelsin. a.s.

öLe cnm ama ne bLm işde.. ya bide ben adacayı içMiyrum yani dha doqrusu pek sewmedqmden içemioyrum..sdece yapıp içmedn masaj ypıorum acaba bununlada bi ilgisi vRmıdR /=

masajla tabiki de faydası olur. duymuştum ben adaçayı,rezene çayını demleyip masaj yapanları. bunlarda aslında şerbetçiotu gibi kremle yapılabilir.

Allah korusun canım ya...benim göğsümün uç kısmında değilde, etrafında çok küçük nokta nokta kızarıklık oldu ama yakından anlaşılıyodu bi tek. bende panik oldum senin gibi. kaş yaparken, göz çıkarmayalım. Şimdi geçti ama çok şükür. Dermokille hemen başlıcam. Karışım göğsümde fazla durdu oyüzden de olmuş olabilir. Ben artık akşam sürüp 2 saat öle durucam. Sonra yıkayıp, bide yağla masaj yapıp yatıcam. Hiç rahat değil öle otlu otlu uyumak. Zaten kokusuda berbat..Bütün yatağa siniyor. En güzeli böle bence.
Teşekkürler yanıtladıın için. Gelişmeleri mutlaka bildir.Hoşçakal.

1 cm daha büyüme olmuş kızlar yawaş yawaş büyüyor ama büyüyor yılmadan dewam düznlide yapmıyorum düzenli yapsam hızlı büyürler kesin

Bence herkez yapsın hiç bişey sorgulamayın we yapın isterseniz büyürler sewgileropuyorumnanaktan

kızlar ben 3 gündür kullanıyorum hafif dolgunluk var göğüslerimde biraz önce ölçtüm 1 cm büyüme var bu kadar çabuk etki edeceğini sanmıyordum ama oldu valla çok mutluyum düzenli olarak devam edicem :lepi:

slm ben ayın 15 inde başladım.bende etkisini hemen gösterdi,ama göğsümün üstünde kırmızı isilik gibi bişey çıktı ve aşırı kaşınma oldu bende üç günden sonra geçsin diye bıraktım belkide çok beklettiğimden oldu.ne dersiniz arkadaşlar neden olmuştur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…