- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.621
hoşgeldinn canım:)) karışı düzenli ve doğru yaparsan eminim faydasını göreceksin tatlımm kolayy gelsiiiinopuyorumnanaktan
sizlerde ngelişmeleri bekliyorum[/QUOTE
hele bi büyümeye başlasın ilk size söliycem zaten hemen yazarım buraya merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
sizlerde ngelişmeleri bekliyorum[/QUOTE
hele bi büyümeye başlasın ilk size söliycem zaten hemen yazarım buraya merak etmeyinkaydirigubbakcemile3
inş. canım iyi haberlerini bekliyoruzzz denemeye ve sabretmeye devam olcak olcak:lepi:
Bayanlar için sadece gögüs çalıştıran hareketler var, sadece büyümesi için yapacaksanız ozamn ağırlığa gerek yok bence ama sıkılaşması ve dikleşmesi için ağırlık şart arkadaşlar benm bi yakınım 1 aydır yapıyo gögüsleri dolgun ve dik duruyor.. Benim daha 1 hafta olucak ama dolgunluk hissediyorum, Kremide uyguluyorum tabi yatmadan önce. Benm aslında küçük deiller ama kilo verdikten sonra biraz sarktılar gibi =( toparlamaya çalışıyorum..
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum aynı dert bendede var ve çok mutsuzuzum size bi sorum olacak ben şu an 5 gündür gold longda kullanıyorum acaba beraber kullanabilirmiyim bu formülü sizce hepimize kolay gelsin
Canım gelişmeler için çok sewindim dewam yapmaya ,
hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan
arkadaşlar öneml birşey sormak istiyorum aslında introm girse buna cevap verebilirdi sanırım. bu uyguladığımız tarifin en başında yani ilk sayfada introm orjinal reçetede kozalak ekstresi kullanıldığını ancak bulunması zor olduğu için kendinin kullanmadığını söylemişti. ben aktara sorduğumda kozalak eksteresi diye çam terebentin yağı var onu verdiğini aynısı olduğunu söylemişti aynı şeyi sorduğumda başka bir aktarda doğrulamıştı ewt çam terebentin kozalak ekstresi dedi. doğrumudur bilen var mı doğruysa orjinal reçeteyi uygulayabilirz böylece almayı düşünüyorum ama bi bilen varsa daha güvenilir olur... ayrıca normal aldığımız yağlar gibi küçük şişede ve uygun fiyatlı
hoşgeldinnnalkisalkisalkis ahhh ahh seni o kadar iyi anlıyorumki canım bir an önce büyümesini sabırsızlıkla bekliyosun ve bu hızladırmak için elinden geleni yapmak istiyorsuna.s ama emin ol bir anda büyüyüp sönmesindense yavaş yavaş büyüyüp daha kalıcı olması hem daha iyi hem daha sağlıklı... bence longda ya başladıysan onu bir süre kullan derim ben eğer sonuç alamazsan(ki inş. alırsın) hem umutların tükenmemiş olur sende katılırsın bizedelikafadulden tabi bu benim fikrim diğerleri ne düşünür bilememCADIARZU
arkadaşlar öneml birşey sormak istiyorum aslında introm girse buna cevap verebilirdi sanırım. bu uyguladığımız tarifin en başında yani ilk sayfada introm orjinal reçetede kozalak ekstresi kullanıldığını ancak bulunması zor olduğu için kendinin kullanmadığını söylemişti. ben aktara sorduğumda kozalak eksteresi diye çam terebentin yağı var onu verdiğini aynısı olduğunu söylemişti aynı şeyi sorduğumda başka bir aktarda doğrulamıştı ewt çam terebentin kozalak ekstresi dedi. doğrumudur bilen var mı doğruysa orjinal reçeteyi uygulayabilirz böylece almayı düşünüyorum ama bi bilen varsa daha güvenilir olur... ayrıca normal aldığımız yağlar gibi küçük şişede ve uygun fiyatlı
slm jeliboncum tavsiyelerin için gerçekten teşekkür ederim bu sorun bende okadar yer ettiki inan pisikolojim bozuldu o yüzden elimden gelenin daha fazlasını yapmak istiyorum biran önce hallolsunn diye sen ne yaptın canım tam olarak bi deyişiklik varmı sende gözle görülebilecek
mrb jelibon sen intromun uyguladıklarını yaptın mı.etkisini gösterdi mi?
canım introm un yazdıkalrını bende okudum baya ,bence bulduysan hıc kacırma derım cünkü o bulamayız dıe ıkıncı alternatıfı vermıs yıne de sen bılırsın...arkadaşlar öneml birşey sormak istiyorum aslında introm girse buna cevap verebilirdi sanırım. bu uyguladığımız tarifin en başında yani ilk sayfada introm orjinal reçetede kozalak ekstresi kullanıldığını ancak bulunması zor olduğu için kendinin kullanmadığını söylemişti. ben aktara sorduğumda kozalak eksteresi diye çam terebentin yağı var onu verdiğini aynısı olduğunu söylemişti aynı şeyi sorduğumda başka bir aktarda doğrulamıştı ewt çam terebentin kozalak ekstresi dedi. doğrumudur bilen var mı doğruysa orjinal reçeteyi uygulayabilirz böylece almayı düşünüyorum ama bi bilen varsa daha güvenilir olur... ayrıca normal aldığımız yağlar gibi küçük şişede ve uygun fiyatlı
ağırlıklarla hangi hareketleri yapıyorsunuz?Ağırlık çalışmanın faydası çok var. Bende akşamları yarım saat yapıorum, Faydasını görmeye başlıyorum, Bu otlar sabah kalktığımda çok fena yapışmış oluyor ama tek sıkıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?