• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hoşgeldinn canım:)) karışı düzenli ve doğru yaparsan eminim faydasını göreceksin tatlımm kolayy gelsiiiinopuyorumnanaktan

teşekkür ederim cnm çok heyecanlıyım inşlh işe yarar 23 yaşındayım bi faydasını görürmüyüm tereddütteyim açıkçası ama deniycem kararlıyım bugün başlıyorum

Bayanlar için sadece gögüs çalıştıran hareketler var, sadece büyümesi için yapacaksanız ozamn ağırlığa gerek yok bence ama sıkılaşması ve dikleşmesi için ağırlık şart arkadaşlar benm bi yakınım 1 aydır yapıyo gögüsleri dolgun ve dik duruyor.. Benim daha 1 hafta olucak ama dolgunluk hissediyorum, Kremide uyguluyorum tabi yatmadan önce. Benm aslında küçük deiller ama kilo verdikten sonra biraz sarktılar gibi =( toparlamaya çalışıyorum..

evet canım kesinlikle katılıyorum sana sporun çok etkisi var büyümesindea.s bakalım inş. hepimiz istediğimiz sonuçları alırız:içelim:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum aynı dert bendede var ve çok mutsuzuzum size bi sorum olacak ben şu an 5 gündür gold longda kullanıyorum acaba beraber kullanabilirmiyim bu formülü sizce hepimize kolay gelsin

hoşgeldinnnalkisalkisalkis ahhh ahh seni o kadar iyi anlıyorumki canım bir an önce büyümesini sabırsızlıkla bekliyosun ve bu hızladırmak için elinden geleni yapmak istiyorsuna.s ama emin ol bir anda büyüyüp sönmesindense yavaş yavaş büyüyüp daha kalıcı olması hem daha iyi hem daha sağlıklı... bence longda ya başladıysan onu bir süre kullan derim ben eğer sonuç alamazsan(ki inş. alırsın) hem umutların tükenmemiş olur sende katılırsın bizedelikafadulden tabi bu benim fikrim diğerleri ne düşünür bilememCADIARZU

Canım gelişmeler için çok sewindim dewam yapmaya ,
hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan

nuruuuuuum:1shok:! canım ya su perisinin çoooook önceden açtığı bi konu var yazan olunca tekrar baş sayfaya gelmişte dikkatimi çekti orda rezene yağı masajı diyo bana mantıklı geldi çayını falanda içiyorlar ya ne bilim olabilir diye düşündüm sen ne dersin? sorum hepinize kızlaaaar hiç deneyen var mı?:dance:

arkadaşlar öneml birşey sormak istiyorum aslında introm girse buna cevap verebilirdi sanırım. bu uyguladığımız tarifin en başında yani ilk sayfada introm orjinal reçetede kozalak ekstresi kullanıldığını ancak bulunması zor olduğu için kendinin kullanmadığını söylemişti. ben aktara sorduğumda kozalak eksteresi diye çam terebentin yağı var onu verdiğini aynısı olduğunu söylemişti aynı şeyi sorduğumda başka bir aktarda doğrulamıştı ewt çam terebentin kozalak ekstresi dedi. doğrumudur bilen var mı doğruysa orjinal reçeteyi uygulayabilirz böylece almayı düşünüyorum ama bi bilen varsa daha güvenilir olur... ayrıca normal aldığımız yağlar gibi küçük şişede ve uygun fiyatlı

arkadaşlar öneml birşey sormak istiyorum aslında introm girse buna cevap verebilirdi sanırım. bu uyguladığımız tarifin en başında yani ilk sayfada introm orjinal reçetede kozalak ekstresi kullanıldığını ancak bulunması zor olduğu için kendinin kullanmadığını söylemişti. ben aktara sorduğumda kozalak eksteresi diye çam terebentin yağı var onu verdiğini aynısı olduğunu söylemişti aynı şeyi sorduğumda başka bir aktarda doğrulamıştı ewt çam terebentin kozalak ekstresi dedi. doğrumudur bilen var mı doğruysa orjinal reçeteyi uygulayabilirz böylece almayı düşünüyorum ama bi bilen varsa daha güvenilir olur... ayrıca normal aldığımız yağlar gibi küçük şişede ve uygun fiyatlı

canım şimdi baktım nete hiç alakası yok tamamen farklı bitkiler ama başka bir şey öğrendim şerbetçiotu kozalakekstresinden yapılmış kapsüller göğüsü büyütüyormuş kanıtlanmış ayrıca şerb... kozal... yazarsanız arama motoruna karşınıza çıkacak okuyun derim ama satılmıyor sanırım bi de siz bakın ben satıcı bulamadım

hoşgeldinnnalkisalkisalkis ahhh ahh seni o kadar iyi anlıyorumki canım bir an önce büyümesini sabırsızlıkla bekliyosun ve bu hızladırmak için elinden geleni yapmak istiyorsuna.s ama emin ol bir anda büyüyüp sönmesindense yavaş yavaş büyüyüp daha kalıcı olması hem daha iyi hem daha sağlıklı... bence longda ya başladıysan onu bir süre kullan derim ben eğer sonuç alamazsan(ki inş. alırsın) hem umutların tükenmemiş olur sende katılırsın bizedelikafadulden tabi bu benim fikrim diğerleri ne düşünür bilememCADIARZU

slm jeliboncum tavsiyelerin için gerçekten teşekkür ederim bu sorun bende okadar yer ettiki inan pisikolojim bozuldu o yüzden elimden gelenin daha fazlasını yapmak istiyorum biran önce hallolsunn diye sen ne yaptın canım tam olarak bi deyişiklik varmı sende gözle görülebilecek

merhabaa.s. canım ama intromun bahsettiği normal çam kozalağının ekstresi değilki 'şerbetçi otunun kozalak ekstresi' valla ben bu ekstreyi çok aktara sordum ama bulamadım. araştırdım biraz bu şerbetçi otu bira yapımında kullanılan bir bitkiymiş ve şerbetçi otunun direkt olarak kendisi değilde ekstresi kullanılıyormuş bira yapımında. yani anlayacağınız bu ekstre piyasada ayrı olarak satılmıyor. ama ulaşabileceğiniz bir bira fabrikası varsa hiç durmayın derim ben bi şansınızı deneyinnn :sm_cool:

slm jeliboncum tavsiyelerin için gerçekten teşekkür ederim bu sorun bende okadar yer ettiki inan pisikolojim bozuldu o yüzden elimden gelenin daha fazlasını yapmak istiyorum biran önce hallolsunn diye sen ne yaptın canım tam olarak bi deyişiklik varmı sende gözle görülebilecek

merhaba canım hiç önemli değila.s. var canım ya baya bi değişiklik var hemde önceden resmen tahta gibiydi dümdüz nasıl psikolojimi bozuyodu anlatamam özellikle yaz ayları kabusumdu:1no2: ama şimdi resmen yuvarlacık oldularkaydirigubbakcemile2 canım bi kaç sayfa önce yazdım denediğim herşeyi sf 362 de var bir bak istersen ama yine de özet geçeyim masaj(mersin yağı ve buz torbası ile),spor ve tabiki şerbetçi otu kremi....kreme başlıyalı 10 gün oldu ama diğerlerini 2 aydır yapıyorumsırnaşık şey denemeye devam canım ama sakın büyümeyecek diye olumsuz düşünme çünkü neye odaklanıyorsan gerçekten o oluyorr... kolay gelsin canım sorun olursa cevaplarımmopuyorumnanaktan

mrb jelibon sen intromun uyguladıklarını yaptın mı.etkisini gösterdi mi?

merhabaa.s. canım tam sana cvp yazacaktım sorabilirsin diye sen önce davrandınsırnaşık şey
evet canım ben güzel sonuçlar aldım bi kaç sayfa önce 362 de yazdım denediklerimi bi onları oku istersen sonra aklına takılan bişey olursa cevaplarım canımopuyorumnanaktan

selam kader arkadaslarııımmm... denemeye gecenlerden biri de benimm..paylasımlar ıcın tesekkürr ins faydası olurrrr...herkes sonucu yazsında göreliimmm

canım introm un yazdıkalrını bende okudum baya ,bence bulduysan hıc kacırma derım cünkü o bulamayız dıe ıkıncı alternatıfı vermıs yıne de sen bılırsın...

Back