- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.641
mrb denizmavisi anlaşılan iyi sonuç alıyosun.şerbetçi otunu kullanıyo musun?
evet hayali şimdilik sadece dolgunluk 2 gün oldu..şerbetçi otunu kullanıyorum adaçayı içiyorum ve çilek yağıyla masaj yapıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb denizmavisi anlaşılan iyi sonuç alıyosun.şerbetçi otunu kullanıyo musun?
evet canım kesinlikle katılıyorum sana sporun çok etkisi var büyümesindea.s bakalım inş. hepimiz istediğimiz sonuçları alırız:içelim:
menar sen kaç kilosun ve boyun kaç bende zayıfımda ondan
yha kzLar bn 3qüNdn beri deniorum bu formüLü ama hala tık yok . . . heRkesSn 3. qnDe büyümeye bsLamıs ama bnmki...mafoldumben
kızlar bende baslıcam ama bi dermokil krem bulamadım küçük biyerde yaşıyorum napcam yaamafoldumben
öLe cnm ama ne bLm işde.. ya bide ben adacayı içMiyrum yani dha doqrusu pek sewmedqmden içemioyrum..sdece yapıp içmedn masaj ypıorum acaba bununlada bi ilgisi vRmıdR /=
cnm msjını yeni gördüm benim göğüs ucumda kırmızı sert bişi oldu ama 2 gün içinde kayboldu daha önce bacağımdada çıkmıştı aynı şey bi yakınımdada çıkmış doktor sıkıntıdan demiş bende gitmedim doktora gösterdim bişey olmaz dedi kanser fln deildir dedi insanın aklına geliyor yani öle geçti işte.senin nsl bişey oldu ki?