K
kitolaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.601
adacayı yerine baSka nE sürebiLrz*?:1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mersin yağı ile masaj yapabilirsin tatlım bir çok kişi etkisi olduğunu söylüyor. ben adaçayını ne içiyorum ne de yapraklarıyla masaj yapıyorum.. masajımda buz torbası ve mersin yağı kullanıyorum ve sonuç güzel:)) kolay gelsiiiin canımadacayı yerine baSka nE sürebiLrz*?:1rolleyes:
sporu nasıl yapıyorsunuz
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım sessiz takipçilerdenim bende denemk istiyorum bu karışımı inşlh fayda eder malzemeleri aldım şimdi yapcam gelişmelerden hbrdar ederim
tatlım ben sabah akşam aynı hareketi yapıyorum kollarımı iki yana açıp kapatıken göğüslerimi sıkıştırarak kapatıyorum ve bu hareketi yaklaşık 20-30 kere tekrarlıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum:)))
Canım gelişmeler için çok sewindim dewam yapmaya ,
hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan
nur ummm konunun yakından takipçisi sensin sanırım bişey sormak istiyorum
uzun olmuş okuyamadım hepsini
işe yarıyo mu gerçekten sonuç alanlar var mı bilgilendirirsen sevinirim.
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, hergün düzenli taze sıkma nar suyu içtim ve haftada 3 gün spor yaptım ağırlık çalıştım, bu şekilde 3 cm büyüme oldu 1 ay içerisinde. dün akşam karışımı yaptım ve bu akşam inş uygulamaya başlıcam. inş bununda faydasını görürüm. kullanan arkdaşlar beni çok umutlandırdı. gelişmeleri sizlerle paylaşıcam yerimseniben
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım sessiz takipçilerdenim bende denemk istiyorum bu karışımı inşlh fayda eder malzemeleri aldım şimdi yapcam gelişmelerden hbrdar ederim
Canım gelişmeler için çok sewindim dewam yapmaya ,
hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan
merhaba tatlııııımkaydirigubbakcemile3 yok ben ağırlık olmadan yapıyorum hareketi klasik kollarımı iki yana açıyorum kapatırkende göğüslerimi sıkıştırarak kapatıyorum canım ama forumda bazı arkadaşlar ağırlık ile daha etkili olduğunu söylüyorlar denemek lazım ama ne bileyim ben şimdi bide kas yapar diye korkuyorum yaaÇok üzgünüm çoook düşünsene göğüsler büyürmüş ama kaslardan görünmezmişşş:roflol:
merhaba, bende bir hevesle bu yönteme başladım. sadece 3 gün uyguladım. ama 3. günün sonunda senin gibi bendede ufak ufak kızarıklık oldu. ben aktardan alizade diye bi el kremi kullandım. bitkisel diye. çok aşırı yağlı değildi. ama korkumdan bıraktım uygulamayı. kesinlikle faydası var ama. karışımı sürdükten sonra kaşıntı oluyo feci, bide 3 gün çok ağrım oldu, halada var ağrım. dolgunlaştı ama 3 günde. ölçmedim ama ben hissediyorum. annemede onaylattım . şu kızarıklık geçsin, dermokille uygulamaya başlıycam. sende nekadar sürdü kızarıklık?