Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım sessiz takipçilerdenim bende denemk istiyorum bu karışımı inşlh fayda eder malzemeleri aldım şimdi yapcam gelişmelerden hbrdar ederim

kızlar merhabalar:) güzel haberlerim var bende ciddi anlamda bir büyüme var yani cm olarak ölçmedim ama annemde teyzemde gözlerine inanamadı işte o zaman inandım bana öyle gelmediğine:) dümdüzdü yaaa bildiğin tahta gibiydi ama şimdi gayet yuvarlak ve güzeller :)) ben yaklaşık 2 aydır bişeyler deniyorum ilk 1 ayda jelli buz torbası ve mersin yağı masajı(günde 2 kere 20 dk kadar), hurma yedim , adaçayı (ama düzensiz içmediğim bile oldu) ve düzenli spor yaptım(sabah akşam kollarımı iki yana açıp kapama hareketi).. 1. ayın sonunda belirgin bi dolgunlaşma oldu. 2. ay sadece masaj ve spor yaptım ve dolgunlaşma arttı ve son 7 gündür masaj ve sporla birlikte şerbetçi otu kremini uyguluyorum sonuç gerçekten iyiiii ve göğüslerimi hiç böyle görmemiştimhihoyyyt denemeye devam kızlaaaar yılmak yok eminim sizlerdede işe yarayacaktır:) ama şunu da söyliyyim ben bu konu ilk açıldığı zamanlarda bu karışımı denemiştim bi 15 gün kadar ama hiççç bişey olmadı ama kullandığım krem nıveaydı ve çok sulu olmuştu otlarda azdı. kızlar kremin kıvamını tutturursanız olucak bu iş( ben dermokil kullandım bu arada )hepinize kolay gelsin fıstılarrrr çok çok öpüldünüzopuyorumnanaktan

adacayı yerine baSka nE sürebiLrz*?:1rolleyes:
mersin yağı ile masaj yapabilirsin tatlım bir çok kişi etkisi olduğunu söylüyor. ben adaçayını ne içiyorum ne de yapraklarıyla masaj yapıyorum.. masajımda buz torbası ve mersin yağı kullanıyorum ve sonuç güzel:)) kolay gelsiiiin canım

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım sessiz takipçilerdenim bende denemk istiyorum bu karışımı inşlh fayda eder malzemeleri aldım şimdi yapcam gelişmelerden hbrdar ederim

hoşgeldinn canım:)) karışı düzenli ve doğru yaparsan eminim faydasını göreceksin tatlımm kolayy gelsiiiinopuyorumnanaktan

Canım gelişmeler için çok sewindim dewam yapmaya ,
hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan

hareketi yaparken elinde bişey oluyomu bende yapayım bari işe yarar eminim sewgileropuyorumnanaktan

nur ummm konunun yakından takipçisi sensin sanırım bişey sormak istiyorum
uzun olmuş okuyamadım hepsini
işe yarıyo mu gerçekten sonuç alanlar var mı bilgilendirirsen sevinirim.

nur ummm konunun yakından takipçisi sensin sanırım bişey sormak istiyorum
uzun olmuş okuyamadım hepsini
işe yarıyo mu gerçekten sonuç alanlar var mı bilgilendirirsen sevinirim.

Canım düzenli istekle we inanarak yaparsan gerçekten işe yarıyor cm olarak büyümeler we gözle görülür dolgunluk oluyo sonuç alanlar war bendede çok güzel dolgunluk war halada doluyo memeişlerimin içi bence denemilisin canım sewgileropuyorumnanaktan

benimkiler küçük sayılmaz ama biraz daha büyük olsa daha iyi olur sanki, bende denemek istiyorum ama bir zararaı olur diye denemiyorum, madem otla filan böyle büyüyo ozaman bunca insn niye ameliyat masasına yatıyo diye düşünüyorum, sizce bir sakıncası olurmu kızlar ???

sonucu bizimlede paylaşırsan sevinirim bende ona göre karar vereyim

merhaba tatlııııımkaydirigubbakcemile3 yok ben ağırlık olmadan yapıyorum hareketi klasik kollarımı iki yana açıyorum kapatırkende göğüslerimi sıkıştırarak kapatıyorum canım ama forumda bazı arkadaşlar ağırlık ile daha etkili olduğunu söylüyorlar denemek lazım ama ne bileyim ben şimdi bide kas yapar diye korkuyorum yaaÇok üzgünüm çoook düşünsene göğüsler büyürmüş ama kaslardan görünmezmişşş:roflol:

Bayanlar için sadece gögüs çalıştıran hareketler var, sadece büyümesi için yapacaksanız ozamn ağırlığa gerek yok bence ama sıkılaşması ve dikleşmesi için ağırlık şart arkadaşlar benm bi yakınım 1 aydır yapıyo gögüsleri dolgun ve dik duruyor.. Benim daha 1 hafta olucak ama dolgunluk hissediyorum, Kremide uyguluyorum tabi yatmadan önce. Benm aslında küçük deiller ama kilo verdikten sonra biraz sarktılar gibi =( toparlamaya çalışıyorum..

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum aynı dert bendede var ve çok mutsuzuzum size bi sorum olacak ben şu an 5 gündür gold longda kullanıyorum acaba beraber kullanabilirmiyim bu formülü sizce hepimize kolay gelsin

cnm msjını yeni gördüm benim göğüs ucumda kırmızı sert bişi oldu ama 2 gün içinde kayboldu daha önce bacağımdada çıkmıştı aynı şey bi yakınımdada çıkmış doktor sıkıntıdan demiş bende gitmedim doktora gösterdim bişey olmaz dedi kanser fln deildir dedi insanın aklına geliyor yani öle geçti işte.senin nsl bişey oldu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…