• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba arkadaslar ben bu kürü yapalı 4 gun oluo ...3.gunumde gogsumu olctum 2 santım buyumus:)basta ınanmıordum bu küre ama ölçtüğüm anda gözlerime inanamadım super yaaa bu kürü bizimle paylaşan arkadasa buradan tekrar cok tsk edıorum..

ne güzellll sevindim senin adınaopuyorumnanaktan angellx canım sen kaç yaşındasın? yaşlada çok alakası var heralde etki süresinin bende biraz yavaş oluyobenneyaptımki

merhaba canım bende aynı ada çayının yaprakları yerine mersin yağı ile masaj yapıyorum ve gayet memnunum dolgunluk var yani. ben masajı yapıyorum ve 1-2 saat sonrada kremi sürüp yatıyorum ve etkisini gördüm kolay gelsiiiin

merhaba canım bende aynı ada çayının yaprakları yerine mersin yağı ile masaj yapıyorum ve gayet memnunum dolgunluk var yani. ben masajı yapıyorum ve 1-2 saat sonrada kremi sürüp yatıyorum ve etkisini gördüm kolay gelsiiiin
sagol canım benim tamam öyleyse 1-2 saat önce masaj yapym snrda kremi sürer yatarm içebilirsemde 2 bardak adacayı içicem küçü yemicem yaa cok yedim bi faydası olmadı banamafoldumben

nurum sen bari cevap ver simdi ben adacayını ıcp yapraklarıyla degilde mersin yagıyla masaj yapsam bide masaj yapp krem sürsem olurmu yaglıya oyuzden kremn faydayı olmasmı acaba
Canım ben adaçayını içiyorum ama yapraklarıyla masaj yapmıyorum arada mersin yağıyla msaj yapıyorum sende nersin yağıyla masaj yap biraz bekle sonra kremi sür faydası olur tabi neden olmasın zamanın warsa mersin yağıyla sabah masaj yap akşamda kremi sür weya arasında bir saat olsa olur yağı emsin yani o yüzden gönül rahatlığıyla yapabilirsin tatlımopuyorumnanaktan
mersin yagının bi yan etkisi varmı peki?

Yok canım hiçbir yan etkisi yok rahatlıkla kullanınopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar yeni gelenler için konuyu tekrar edeyim şerbetci otunu kaynatıp kreme karıştırıyrsunuz başka bir kasede benim yaptığım ölcüler

150 ml krem e 8 kaşık ot 5-6 kaşık su kısık ateşte 2-3 dakika kaynatın 10 takika dinlendirin sonra kreme karıştırın karıştırdığınız kremi bir 24 aat bekletim we uygulayın

uygulama şekli ben yatmadan sürüyorum we sabaha kadar bekletiyorum sabah kalkınca kurumuz oluyo küwete girip siliyorum daha rahat oluyor (((srteç sakın sarmayın bir askılınzı ayırın onu giyin biraz kirleniyo ama yıkayınca çıkıyo )))

şimdi krem karışımda otu tel süzgeçten geçirip tohumlarıyla beraber kaynatabilirsiniz weya süzgeçten geçirmeden yapabilirsiniz ben ikisinide yaptım

süzgeçten geçirince güzel sürülüyo ama sabah kalkınca heryere biraz dökülüyo

süzgeçten geçirmedim şuan öyle kullanıyorum sürülmesi daha zor ama temizlemesi kolay benim yaptıklarım bunlar kızlar sorularınız warsa sorun takip etmeye calışırım cewaplarım

kendinize iyi bakın
sewgilerimle opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar yeni gelenler için konuyu tekrar edeyim şerbetci otunu kaynatıp kreme karıştırıyrsunuz başka bir kasede benim yaptığım ölcüler

150 ml krem e 8 kaşık ot 5-6 kaşık su kısık ateşte 2-3 dakika kaynatın 10 takika dinlendirin sonra kreme karıştırın karıştırdığınız kremi bir 24 aat bekletim we uygulayın

uygulama şekli ben yatmadan sürüyorum we sabaha kadar bekletiyorum sabah kalkınca kurumuz oluyo küwete girip siliyorum daha rahat oluyor (((srteç sakın sarmayın bir askılınzı ayırın onu giyin biraz kirleniyo ama yıkayınca çıkıyo )))

şimdi krem karışımda otu tel süzgeçten geçirip tohumlarıyla beraber kaynatabilirsiniz weya süzgeçten geçirmeden yapabilirsiniz ben ikisinide yaptım

süzgeçten geçirince güzel sürülüyo ama sabah kalkınca heryere biraz dökülüyo

süzgeçten geçirmedim şuan öyle kullanıyorum sürülmesi daha zor ama temizlemesi kolay benim yaptıklarım bunlar kızlar sorularınız warsa sorun takip etmeye calışırım cewaplarım

kendinize iyi bakın
sewgilerimle opuyorumnanaktan

canm ya cok sagol bilgilerin için ama benimkiler düz denecek kadar küçük yok gibi 20 yasındayım nolucak bilmiyorum azcık buyuse yeter:gitme: bide bu krem kac gün gidiyor aynı kremin kutusunamı döküyosunuz bu karısımı yoksa baska bi kaptamı yapıyosunz

bende yeni aranıza katıldım uzun zmandır bu konunun peşindeydim bugün bende şerbetçi otunu falan alıp karışımı uygulayacağım umarım faydası olur umut ediyorum...
Hoşgeldin canım inş faydasını görüceksin umudunu yitirme faydasını göreceksin sewgileropuyorumnanaktan
nur ummm sendeki gelişmeler nsl kaç cm fark etti cnm uygulamaların bıraktın mı hiç bırakınca küçülme oldumu?
Canım bayadır aksatarak kullanıyorum gözle görülür bir dolgunluk war beden olarak değil ama memelerimin içi doluyo eminim büyüolar küçülme yok dolgunluk dewam ediyor düzenli kullansam daha cabuk büyüyecekler eminim sewgileropuyorumnanaktan
ya benimm anlamadıqm sey o karışımı iiçndeki otlarl brabr mi srücez?*mirmirmirmir

Ewet canım otlarla beraber sürüceksin gece öylece yat sabaha emmiş oluyo memiş kuruyo otlar sewgileropuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım inş faydasını görüceksin umudunu yitirme faydasını göreceksin sewgileropuyorumnanaktan

Canım bayadır aksatarak kullanıyorum gözle görülür bir dolgunluk war beden olarak değil ama memelerimin içi doluyo eminim büyüolar küçülme yok dolgunluk dewam ediyor düzenli kullansam daha cabuk büyüyecekler eminim sewgileropuyorumnanaktan

Ewet canım otlarla beraber sürüceksin gece öylece yat sabaha emmiş oluyo memiş kuruyo otlar sewgileropuyorumnanaktan
sa0l cnm ya opuyorumnanaktan

nur umm bende ölçüyorum 90cm geliyor senin kaç bendede dolgun bide ben küç kullandım 25 gün fln sürmüştür heralde şimdi bitti almadımda hiç bişey yapmıyorum ama adaçayıyla masaj yapsam sadece etkili olur mu?

nur umm bende ölçüyorum 90cm geliyor senin kaç bendede dolgun bide ben küç kullandım 25 gün fln sürmüştür heralde şimdi bitti almadımda hiç bişey yapmıyorum ama adaçayıyla masaj yapsam sadece etkili olur mu?

Canım benimkiler senden küçük benim gösüs kafesim içe doğru biraz da ondan küçük gözüküyo ama küçük canım küç ü uzun süre kullanman lazım 2-3 ay kullan adacayını iç şerbetciotu krem karışımı yapmıyosan bitkisel yağlarla masaj yapabilirsin mersin yağı olabilir grşz canımmopuyorumnanaktan

Back