Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bu çilek yağının üstünde 1 fıncan suya 3 damla karıstrın öyle uygulayın yazıyor_? sizde öylemı yabtınız yoksa benmı yanlış yapıyorum?

cnm ben tam tarihini hatırlayamıcam ama bu karışımla başladsım daha snr bıraktım küç kullandım 25 gün fln öle yani başka bişey yapmıyorum şuan 82 ile başladım 90 cm şuan

cnm ben tam tarihini hatırlayamıcam ama bu karışımla başladsım daha snr bıraktım küç kullandım 25 gün fln öle yani başka bişey yapmıyorum şuan 82 ile başladım 90 cm şuan

Maşallah canım sende gelişmeler çok güzel yaşdan dolayı bende biraz geç gelişim oluyo sanırım senin yaş neydi dewam et canım büyüyeceklerdir

Maşallah canım sende gelişmeler çok güzel yaşdan dolayı bende biraz geç gelişim oluyo sanırım senin yaş neydi dewam et canım büyüyeceklerdir
21 yaşındayım cnm senin yaş kaç ya bu kdr uğraşıp daha snr küçülme olurmu tereddüt ediyorum nur ummm bide kanser gibi risk oluyor mu biz böle otları kullanıp duruyoruz yaa siz hiç bu yönden düşünüyormusunuz? benim gibi.. biraz tırsıyorum ama yapmaktanda geri kalmıyorum nsl iş bende anlamadımlmaz:

wincase karışımı kaç gün kullandın canım? bir de adaçayı içtin mi?

cnm eylül 15inde sanırım başladım ne kdr sürdü bilmiyorum krem ve adaçayı içtim sadece bide masaj tabiki burda arkadaşlarla konuşup destek oluyorduk birbirimize zaten büyük bir hevesle yılmadan yaptım ama hava soğuk krem soğuk oluyor sürünce üşütmek istemiyorum ondan bıraktım bide göğüs ucumda kızarık bişey çıktı kanser olcam diye aklım çıktı yaw bu benim vesvesemdi belkide doktorada gitmedim ama geçti hatta buaraya yazmıştım kremden olmuştur demişti introm arko kullanıyordum yağlı krem olmaması gerekiyormuş bıraktıktan snr 25 günde küç kullandım ve 15 gün olmuştur ölçüm aynı ama adaçayıyla masaj yapıyorum arada bir bide içiyorum bazı akşamlar. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar:kedi:

merhaba, bende bir hevesle bu yönteme başladım. sadece 3 gün uyguladım. ama 3. günün sonunda senin gibi bendede ufak ufak kızarıklık oldu. ben aktardan alizade diye bi el kremi kullandım. bitkisel diye. çok aşırı yağlı değildi. ama korkumdan bıraktım uygulamayı. kesinlikle faydası var ama. karışımı sürdükten sonra kaşıntı oluyo feci, bide 3 gün çok ağrım oldu, halada var ağrım. dolgunlaştı ama 3 günde. ölçmedim ama ben hissediyorum. annemede onaylattım . şu kızarıklık geçsin, dermokille uygulamaya başlıycam. sende nekadar sürdü kızarıklık?

nur ummm ya bişey sorucam bu karışımı sürünce sende bir kaşıntı hissi oluyormu sonradanmı oluyordu
Oluyo canım hemde nasıl kremi sürüncede kaşınıyo normaldede bazen kaşınıyo büyüyormu ne inş büyüyordur sewgiler tatlım

Canım 29 bitiyo bende kafamçokkarıştı
küçülme olmuyo demişti introm bencede olmuyo yapmadığım zamanlar küçülme olmadı olmaz inş
Kanser risk olmaz canım çünki bitki kimasal bişey yok krem we ot hiç bişey olmaz Allahın izniyle korkma bence bişey olmaz yararlı otlar kullanıyoruz korkma bebeğim sewgileropuyorumnanaktan

masaj yapıyorum canım bende yağı suyla karıştırıp yanlısmı oluyor acaba_? birde şerbetçiotunu yaptım ben bugun basladım otlarla beraber sürüyoruz dimi_?

Canım suyla karıştırma direk yağı sür memişlerine daha etkili olur

Kremi otlarla beraber sürüceksin bayağı sür öylece yat sabaha kadar emiliyo biraz rahatsız olursun ama alışırsın sonunda memişler büyüyecek dimi sewgilerimleopuyorumnanaktan

ayy tek duam zaten canım yha inşallah büyüceklerhihoyyyt

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, hergün düzenli taze sıkma nar suyu içtim ve haftada 3 gün spor yaptım ağırlık çalıştım, bu şekilde 3 cm büyüme oldu 1 ay içerisinde. dün akşam karışımı yaptım ve bu akşam inş uygulamaya başlıcam. inş bununda faydasını görürüm. kullanan arkdaşlar beni çok umutlandırdı. gelişmeleri sizlerle paylaşıcam yerimseniben

Ağırlık çalışmanın faydası çok var. Bende akşamları yarım saat yapıorum, Faydasını görmeye başlıyorum, Bu otlar sabah kalktığımda çok fena yapışmış oluyor ama tek sıkıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…