- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.561
merhaba arkadaslar ben bu kürü yapalı 4 gun oluo ...3.gunumde gogsumu olctum 2 santım buyumus:)basta ınanmıordum bu küre ama ölçtüğüm anda gözlerime inanamadım super yaaa bu kürü bizimle paylaşan arkadasa buradan tekrar cok tsk edıorum..
mersin yagının bi yan etkisi varmı peki?
Canım ben adaçayını içiyorum ama yapraklarıyla masaj yapmıyorum arada mersin yağıyla msaj yapıyorum sende nersin yağıyla masaj yap biraz bekle sonra kremi sür faydası olur tabi neden olmasın zamanın warsa mersin yağıyla sabah masaj yap akşamda kremi sür weya arasında bir saat olsa olur yağı emsin yani o yüzden gönül rahatlığıyla yapabilirsin tatlımopuyorumnanaktannurum sen bari cevap ver simdi ben adacayını ıcp yapraklarıyla degilde mersin yagıyla masaj yapsam bide masaj yapp krem sürsem olurmu yaglıya oyuzden kremn faydayı olmasmı acaba
mersin yagının bi yan etkisi varmı peki?
Merhaba kızlar yeni gelenler için konuyu tekrar edeyim şerbetci otunu kaynatıp kreme karıştırıyrsunuz başka bir kasede benim yaptığım ölcüler
150 ml krem e 8 kaşık ot 5-6 kaşık su kısık ateşte 2-3 dakika kaynatın 10 takika dinlendirin sonra kreme karıştırın karıştırdığınız kremi bir 24 aat bekletim we uygulayın
uygulama şekli ben yatmadan sürüyorum we sabaha kadar bekletiyorum sabah kalkınca kurumuz oluyo küwete girip siliyorum daha rahat oluyor (((srteç sakın sarmayın bir askılınzı ayırın onu giyin biraz kirleniyo ama yıkayınca çıkıyo )))
şimdi krem karışımda otu tel süzgeçten geçirip tohumlarıyla beraber kaynatabilirsiniz weya süzgeçten geçirmeden yapabilirsiniz ben ikisinide yaptım
süzgeçten geçirince güzel sürülüyo ama sabah kalkınca heryere biraz dökülüyo
süzgeçten geçirmedim şuan öyle kullanıyorum sürülmesi daha zor ama temizlemesi kolay benim yaptıklarım bunlar kızlar sorularınız warsa sorun takip etmeye calışırım cewaplarım
kendinize iyi bakın
sewgilerimle opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım inş faydasını görüceksin umudunu yitirme faydasını göreceksin sewgileropuyorumnanaktanbende yeni aranıza katıldım uzun zmandır bu konunun peşindeydim bugün bende şerbetçi otunu falan alıp karışımı uygulayacağım umarım faydası olur umut ediyorum...
Canım bayadır aksatarak kullanıyorum gözle görülür bir dolgunluk war beden olarak değil ama memelerimin içi doluyo eminim büyüolar küçülme yok dolgunluk dewam ediyor düzenli kullansam daha cabuk büyüyecekler eminim sewgileropuyorumnanaktannur ummm sendeki gelişmeler nsl kaç cm fark etti cnm uygulamaların bıraktın mı hiç bırakınca küçülme oldumu?
ya benimm anlamadıqm sey o karışımı iiçndeki otlarl brabr mi srücez?*mirmirmirmir
sa0l cnm ya opuyorumnanaktanHoşgeldin canım inş faydasını görüceksin umudunu yitirme faydasını göreceksin sewgileropuyorumnanaktan
Canım bayadır aksatarak kullanıyorum gözle görülür bir dolgunluk war beden olarak değil ama memelerimin içi doluyo eminim büyüolar küçülme yok dolgunluk dewam ediyor düzenli kullansam daha cabuk büyüyecekler eminim sewgileropuyorumnanaktan
Ewet canım otlarla beraber sürüceksin gece öylece yat sabaha emmiş oluyo memiş kuruyo otlar sewgileropuyorumnanaktan
nur umm bende ölçüyorum 90cm geliyor senin kaç bendede dolgun bide ben küç kullandım 25 gün fln sürmüştür heralde şimdi bitti almadımda hiç bişey yapmıyorum ama adaçayıyla masaj yapsam sadece etkili olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?