- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.541
yaaw aman ne biLym bn :d biride kremi iççzmi yazmş ne yazmş :d kaFam krştı iicene xD kaydirigubbakcemile3
ayrıca reziL oLdum yanLş okumuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaw aman ne biLym bn :d biride kremi iççzmi yazmş ne yazmş :d kaFam krştı iicene xD kaydirigubbakcemile3
büyütür bence kiloyla ilgisi yoktur ama biraz kilo alsanda gelişim gösterebilir göğüslerin bnm öyle oldu birazcnm bende birşey anLamadım ki :) daha başLamadm ama başLıcam birisi bize güseLce anLtsa ii oLucak :) he bide ben çok zayfm bunun gögüsLerLe bi aLakası warmıdr :S yani büyüme durumu zyfLıga faLan bagLımı .. Çogu insan zayfsn boşuna deneme dioda öLeyse boşa sıkntya grmiyim kiLom 48 yaşmda 18
büyütür bence kiloyla ilgisi yoktur ama biraz kilo alsanda gelişim gösterebilir göğüslerin bnm öyle oldu biraz
kaydirigubbakcemile2
nuruuumm canım bebişim napıyosunn sırnaşık şey
ben geldim . anam parasız kaldım kız param yok die krem alamadım. bayadır kullanamıyorum ay çok üzülüyorum :sinifsinif:
yapcam gene en kısa zmanda karışımı..
senin değiştirdğin taktik oldu mu kız? yağla masaj falan? :uhm:
öperimmmm yawruuuuuuu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende yeni okudum etkisini gören varmı ya_? benım göğüsler 0 beden resmen..yarın kremı baslıycam ınsallah..
Cicimm paranmı bitti kıyamam krem almıyosan ewde bi yağ warsa onunla masaj yap boş bırakma memişleri kız küsmesinler sana sonra
Bende baya aksattım öylece duruyolar işte kremim hazır arada sürüyorum ada çayınıda aksattım ya şimdi kim kalkıcak yapıcak yarın içerim sen yapıwerde içim yawruss kendine iyi bak tmm canımmm hadi çoooookŞeniz
nur ummm senden ne haber gelişme varmı cm olarak ben bayadır yapmıyorum kremi ama karabaşotu içiyorum yeni başladım ibrahim saraçoğlunun tarifi yani hem sigara bırakmak hemde memiş büyütmek için vermiş bu tarifi bakalım ne olacak bu arada benimkiler 86 oldu inşallah devam eder aynı dileklerim sizin içinde tabiki adaçayıda içmiyorum doktorlar tv programlarında hiçbir bitki kürünü bir aydan fazla kullanmayın diyorlar ara verin daha sonra yeniden başlayın diyorlar korktum bari karabaşotunu tek yapayım dedim ama masajı ve tibetin 5 hareketini de ihmal etmiyorum benden bu kadar senden de iyi haberler bekliyorum
tarifi veren arkadaş sorduğuma cvp bekliyorum. şerbetçi otunun taneleri çok büyük o şekildemi sürecez kremle karıştırdıktan sonra?...
introom oralardamısın artık girmiyomusun bana yardımcı olun kızlar ben su göğüs büyütücü bantlardan alıcam 2 aylık bu sürede hergece yatmadan önce intromun krem tarifini sürücem 1 bardak içebilirsem 2 bardak adacayı içicem ama adcayının yapraklarıyle degilde mersin yagıyla masaj yapıyım dedim ama bunu nezamn yapıyım yatmadan önce masajı yapıp kremi sürsem ozamn cildim yaglı olucak üstüne krem sürersem etkili olmasmı masajı bikac saat öncemi yapıyım ne dersnz