• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım şerbetçi otunun taneleri çok büyük kremle karıştırdığımız zaman çok tuhaf oluyo yani onu o şekildemi sürecez.

cnm bende birşey anLamadım ki :) daha başLamadm ama başLıcam birisi bize güseLce anLtsa ii oLucak :) he bide ben çok zayfm bunun gögüsLerLe bi aLakası warmıdr :S yani büyüme durumu zyfLıga faLan bagLımı .. Çogu insan zayfsn boşuna deneme dioda öLeyse boşa sıkntya grmiyim kiLom 48 yaşmda 18

cnm bende birşey anLamadım ki :) daha başLamadm ama başLıcam birisi bize güseLce anLtsa ii oLucak :) he bide ben çok zayfm bunun gögüsLerLe bi aLakası warmıdr :S yani büyüme durumu zyfLıga faLan bagLımı .. Çogu insan zayfsn boşuna deneme dioda öLeyse boşa sıkntya grmiyim kiLom 48 yaşmda 18
büyütür bence kiloyla ilgisi yoktur ama biraz kilo alsanda gelişim gösterebilir göğüslerin bnm öyle oldu biraz

kaydirigubbakcemile2

nuruuumm canım bebişim napıyosunn sırnaşık şey
ben geldim . anam parasız kaldım kız param yok die krem alamadım. bayadır kullanamıyorum ay çok üzülüyorum :sinifsinif:
yapcam gene en kısa zmanda karışımı..
senin değiştirdğin taktik oldu mu kız? yağla masaj falan? :uhm:
öperimmmm yawruuuuuuu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Cicimm paranmı bitti kıyamam krem almıyosan ewde bi yağ warsa onunla masaj yap boş bırakma memişleri kız küsmesinler sana sonra

Bende baya aksattım öylece duruyolar işte kremim hazır arada sürüyorum ada çayınıda aksattım ya şimdi kim kalkıcak yapıcak yarın içerim sen yapıwerde içim yawruss:kahve: kendine iyi bak tmm canımmm hadi çoooookŞeniz

Cicimm paranmı bitti kıyamam krem almıyosan ewde bi yağ warsa onunla masaj yap boş bırakma memişleri kız küsmesinler sana sonra

Bende baya aksattım öylece duruyolar işte kremim hazır arada sürüyorum ada çayınıda aksattım ya şimdi kim kalkıcak yapıcak yarın içerim sen yapıwerde içim yawruss:kahve: kendine iyi bak tmm canımmm hadi çoooookŞeniz

tatlım yaa haklısın yağliyim ben msaj falan boş bırakmıyım .. kızz öğrendimki limon yağı selülitli vs bozuk görünüm cilde iyi geliyrmuş :1shok:
aldrdm babama :hulya:
yaza güzel olmak istiyorum şu vücudumlaa ah ah :Saruboceq: :Saruboceq:
iç canm çayını ben de kola içiyom :lepi:
kib bebekim Şeniz Şeniz

nur ummm senden ne haber gelişme varmı cm olarak ben bayadır yapmıyorum kremi ama karabaşotu içiyorum yeni başladım ibrahim saraçoğlunun tarifi yani hem sigara bırakmak hemde memiş büyütmek için vermiş bu tarifi bakalım ne olacak bu arada benimkiler 86 oldu inşallah devam eder aynı dileklerim sizin içinde tabiki adaçayıda içmiyorum doktorlar tv programlarında hiçbir bitki kürünü bir aydan fazla kullanmayın diyorlar ara verin daha sonra yeniden başlayın diyorlar korktum bari karabaşotunu tek yapayım dedim ama masajı ve tibetin 5 hareketini de ihmal etmiyorum benden bu kadar senden de iyi haberler bekliyorum

nur ummm senden ne haber gelişme varmı cm olarak ben bayadır yapmıyorum kremi ama karabaşotu içiyorum yeni başladım ibrahim saraçoğlunun tarifi yani hem sigara bırakmak hemde memiş büyütmek için vermiş bu tarifi bakalım ne olacak bu arada benimkiler 86 oldu inşallah devam eder aynı dileklerim sizin içinde tabiki adaçayıda içmiyorum doktorlar tv programlarında hiçbir bitki kürünü bir aydan fazla kullanmayın diyorlar ara verin daha sonra yeniden başlayın diyorlar korktum bari karabaşotunu tek yapayım dedim ama masajı ve tibetin 5 hareketini de ihmal etmiyorum benden bu kadar senden de iyi haberler bekliyorum

Ya canım dediğim gibi bu aralar yapamıyorum ama dolgunluk war cmle öltügümde büyümediş gibi ama dolgunlar güzel görünüyolar bi yapabilsem ya canım benimkiler baya küçük bide üst bedenim çok zayıf ondan kemiklerim sayılıyo kilo alsamda kalcalara gidiyo pöfff neyse yapmaya dewam tatlım aeoopuyorumnanaktan

adaçayını bende içiyorum ara ara bırakarak ama

tarifi veren arkadaş sorduğuma cvp bekliyorum. şerbetçi otunun taneleri çok büyük o şekildemi sürecez kremle karıştırdıktan sonra?...

kızlar ben yeni girdim konuya dünden beri okuyorum simdi sorularım var bu otu kaynatıp krem kutusuna mı bosaltıyosunuz bide ben adacayını içip onunla degilde günde bir kere mersin yağıyla masaj yapsam olurmu ayy cokk heyecanlandım:uhm:

introom oralardamısın artık girmiyomusun bana yardımcı olun kızlar ben su göğüs büyütücü bantlardan alıcam 2 aylık bu sürede hergece yatmadan önce intromun krem tarifini sürücem 1 bardak içebilirsem 2 bardak adacayı içicem ama adcayının yapraklarıyle degilde mersin yagıyla masaj yapıyım dedim ama bunu nezamn yapıyım yatmadan önce masajı yapıp kremi sürsem ozamn cildim yaglı olucak üstüne krem sürersem etkili olmasmı masajı bikac saat öncemi yapıyım ne dersnz

merhaba arkadaslar ben bu kürü yapalı 4 gun oluo ...3.gunumde gogsumu olctum 2 santım buyumus:)basta ınanmıordum bu küre ama ölçtüğüm anda gözlerime inanamadım super yaaa bu kürü bizimle paylaşan arkadasa buradan tekrar cok tsk edıorum..

Mrb, Ben bu küre dün başladım.. Bununla beraber sabah kremi temizledkten sonra kakao yağı sürüyorum masj yaparak... Aynı zamanda ağırlık kaldırıyorum çok faydası oluyor, ellerinizi arkaya, yana, sağa, sola doğru kaldırarak gögüs kaslarınızı çalıştıyorsunuz. Bi arkadaşım yaptı gözle görülür farklılıklar var, dikleştiriyorda.. Ben 3kg küçük halterle başladım. Kara üzüm çekirdeği tozunu yoğurtla karıştırıp yiyorum, gelişmelerden haberdar ederim ;) sizleriide...

tarifi veren arkadaş sorduğuma cvp bekliyorum. şerbetçi otunun taneleri çok büyük o şekildemi sürecez kremle karıştırdıktan sonra?...

merhaba canım evet şerbetçi otunu yaprakları ile beraber kremin içine karıştırıyorsun.yanlız otu kaynatırken suyunu olabildiğince az koy hatta yok denecek kadar yoksa krem çok cıvık oluyor.kolay gelsinopuyorumnanaktan

nurum sen bari cevap ver simdi ben adacayını ıcp yapraklarıyla degilde mersin yagıyla masaj yapsam bide masaj yapp krem sürsem olurmu yaglıya oyuzden kremn faydayı olmasmı acaba

introom oralardamısın artık girmiyomusun bana yardımcı olun kızlar ben su göğüs büyütücü bantlardan alıcam 2 aylık bu sürede hergece yatmadan önce intromun krem tarifini sürücem 1 bardak içebilirsem 2 bardak adacayı içicem ama adcayının yapraklarıyle degilde mersin yagıyla masaj yapıyım dedim ama bunu nezamn yapıyım yatmadan önce masajı yapıp kremi sürsem ozamn cildim yaglı olucak üstüne krem sürersem etkili olmasmı masajı bikac saat öncemi yapıyım ne dersnz

merhaba canım bende aynı ada çayının yaprakları yerine mersin yağı ile masaj yapıyorum ve gayet memnunum dolgunluk var yani. ben masajı yapıyorum ve 1-2 saat sonrada kremi sürüp yatıyorum ve etkisini gördümalkisalkisalkis kolay gelsiiiinopuyorumnanaktan

Back