Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Karamsarlıkğa kapılmayalım büyüyeceklerine inanalım büyüecekler canım
birbirimize destekle büyütücez biz bu memişleri ben inanıyorumopuyorumnanaktan

kizlar kalici bi sonuc alan varmi bu yöntemle lütfen yazin ben asenanin kremini kullaniyorum alti hafta oldu cok az bi gelisme var oda masajdan galiba deneyip kalici sonuc alanlar lütfen yazin

Canım topiği açan arkadaşımız introm'da bayağı gelişme oldu we bıraktığı zaman gerileme olmadı denendi onaylandı yani gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz

slm kızlar sonunda şerbetçi otunu buldum birazdan iş çıkışı eczaneden dermokil el kremini de alıcam inş. onuda bulurum bugün karışımı yaparsam yarın başlıcam inş. büyür yaa benimkiler çok küçük şimdi sorun değil de yazın bikiniyle tahta gibi duruyo yazılarınızı okuyorum devamlı umarım bi faydasını görürüm.büyürse popomada mı sürsemm acabaadelikafadulden

ya şekerler bişi sorcam size benim sağ gögsüm daha küçük yani ikiside aslında küçük ama sag daha küçük masaj yaparken falan ona daha fazla yapıyorum ama pek değişmedi bana büyümedi gibi geliyo
napmalıyım yaaa bana bişi söyleyin..

Aramıza hoşgeldin canım kolaylıklar diliyorum krem marotonunda sana
inşallah seninde büyüyecekler memişlerin opuyorumnanaktan

Canım herkezin bir göğüsü küçüktür benimde sağ göğsüm küçük bende ona daha fazla masaj yapıyorum ama büyüdümü ikiside büyüyor we sağ daha fazla büyümüyor haerkezde o sorun wa rbizim memişler küçük olduğu için daha fazla göze batıyor masaja dewam yaptıklarına dewam et canım sewgileropuyorumnanaktan

Kızlar, şerbetçiotu ve dermokil kremi bir internet sitesinden buldum haber vereyim dedim. ikisi 14 milyona siparişi verdim bile ben.:)

kızlar ben şerbetçi otunu bulamıorum ya hiçbiyerde online sipariş için güvenemedim hiç bir siteye.internet üzerinden sipariş verenler site adı verseler.ne zor bulunur otmuş yahu:)

ben bi ara denemiştim ama moralim bozuk oldu bi dönem ve hep unuttum yada erindim çok aksattım. tekrar başlıcam inş. beni bi havaya sokar mısınız gaza geleym

kizlar asenanin kremi hic bir etki göstermedi ya 1 ay iki hafta boyunca aksatmadan bir gün bile kullandim cok ümitliydim artik ya bu yöntemi deniycem ama memlekeete yilbasinda geliyom gelince akktardan alirim artik

ben bi ara denemiştim ama moralim bozuk oldu bi dönem ve hep unuttum yada erindim çok aksattım. tekrar başlıcam inş. beni bi havaya sokar mısınız gaza geleym

Canımmmm bak hepimiz yapıyoruz bu karışımı sende yap we düzenli bir şekilde yap tamamı seninde memişlerin büyüyecek yarın hemen malzemeyi al we başla tamamı senden haber bekliyorum başladım diye sewgiler opuyorumnanaktan hınnn hınnnn oldu mukaydirigubbakcemile3

Hay allah iyiliğinizi versin sizin ya , dürtüyorsunuz insanı resmenopuyorumnanaktan , bir anlatın banada , neyi ne kadar koycaz , ne kadar kaynatcaz , ne kadar tutcaz , ben hiç bir şey anlamadım , herkesin ölçüsü bir tuhaf anacım , kime inanacağımı şaşırdım.:hulya:
Bunuda son kez bir denicem , bu da yaramazsa artık ben pes ediyorum bilesiniz. Öptüm , cevap bekliyorummmm zemuszemusŞenizyerimseniben

Anlatayım canım 150ml kreme (mümkünse dermokil) 8 yemek kaş şerbetci otu koyucaksın
8 kaşık ota 6 kaşık su az gelirse su koyabilirsin bunu kısık olarak en küçük ocakta kaynat 2 -3 dakika.. sonra 10 dakika dinlendir kremle karıştır krem karışımını bir gün bekleticeksin kullanmaya başlamadan önce sonra başlıyosun sürmeye geçe yatmadan sür (masaj yatmadan sürüceksin)kurumasını bekle biraz sonra silmeden öylece yatıyosun askılı renkli bişey giy sonra pijamanı giyersin sabaha kadar öylece yatıyosun sabah kalktınmı kurumş oluyo we otlar biraz dökülüyo iç çamaşırına şıkıştırırsan dökülmez fazla ben küvete girip siliyorum yıkamıyorum ben kafana göre takıl işte canım çok uzun oldu ama inş anlaşılır yazmışımdır
hadi kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

Nurum sen bunu denedinmi, sonuç aldınmı? Sen diğer herbişeyi deniyordun çünkü.

Kızlar geçen gittim çilek yağı ve mersin yağı aldım.Banyoda kullanıyım dedim.Bi baktım mersin yağı bitti kayısı yağıda...Çilekte çok az kaldı.Ne bu böyle yaTekrar alıcam heralde.Bide KÜÇ.Küçüde alıcaktım 10 Lira dedi kutuymuş yanımda o kadar olmadığı için henüz almadım.MAsaj düzenli yapsak daha mı etkili olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…