• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Canım herkezin bir göğüsü küçüktür benimde sağ göğsüm küçük bende ona daha fazla masaj yapıyorum ama büyüdümü ikiside büyüyor we sağ daha fazla büyümüyor haerkezde o sorun wa rbizim memişler küçük olduğu için daha fazla göze batıyor masaja dewam yaptıklarına dewam et canım sewgileropuyorumnanaktan[/QUOTE]

nurum rahatlattin beni valla sağol canım
bu arada ilk sürdüğümde biraz kasındılar dün yasassın:D
hadi bakalım ara vermeden devam edicem inş
:dance:

ne zamndır kullanıyosunkine 3cm hiç ollmamasından iyidir bencesositososito
ayrıca başka bir yazıdada hergün düzenli masaj demişler vede sporcokacimcoook
yane sol elini yumruk yapıcaksın vede sağ elinlinide göğüs hizasına geitrip yumruklu elini qavuç içine alıcaksın ve ittiriceksinnn 10 saniye öle sonra bırakıcaksın sonrada el değiştiriceksin bu bile faydlıymışşşhihoyyyt

şimdi bende ona bakıyodum sorucanızı düşündüğüm için 16.gün 2 gün kullanmadım sadece msj yaptım bana daha uzun gelmıştı ama

Bursa Çekirge'de bulunan özel bir hastanede yapılan işlem çok dikkatimi çekti. Kişinin kendi yağıyla göğüslere ameliyatsız dolgu yapılıyormuş . ızmit'te böyle bir işlem yapılsaydı gider danışırdım. Benim de sol göğsüm sağa göre büyük.

Anlatayım canım 150ml kreme (mümkünse dermokil) 8 yemek kaş şerbetci otu koyucaksın
8 kaşık ota 6 kaşık su az gelirse su koyabilirsin bunu kısık olarak en küçük ocakta kaynat 2 -3 dakika.. sonra 10 dakika dinlendir kremle karıştır krem karışımını bir gün bekleticeksin kullanmaya başlamadan önce sonra başlıyosun sürmeye geçe yatmadan sür (masaj yatmadan sürüceksin)kurumasını bekle biraz sonra silmeden öylece yatıyosun askılı renkli bişey giy sonra pijamanı giyersin sabaha kadar öylece yatıyosun sabah kalktınmı kurumş oluyo we otlar biraz dökülüyo iç çamaşırına şıkıştırırsan dökülmez fazla ben küvete girip siliyorum yıkamıyorum ben kafana göre takıl işte canım çok uzun oldu ama inş anlaşılır yazmışımdır
hadi kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

Sağol tatlım ya , şimdi şu kısımı doğru mu anladım , otla suyu kaynatıp daha sonra kremi ilave edicez dimi , yanlış yapmayım sonra yazık olmasın malzemeye dimiiii turkbayragiŞeniz

kızlar adaçayım elimde içicem bakalım girdik bi alamete :D :kahve:
burdan adaçayımı yudumlarken sizleri izliyorum çok zevkli :D

Ben adaçayına ara werdim reğli dönemindeyin 7-8 gün sonra yine başkıycam ada çayı kürü ara wermek lazım yerimseniben

evet adaçayının söktürücü etkisi varmış ama içtiğinde aşırı bi ters etkisi varmı ki başka canım
Senin nasıl gidio bu arada maraton?

Sağol tatlım ya , şimdi şu kısımı doğru mu anladım , otla suyu kaynatıp daha sonra kremi ilave edicez dimi , yanlış yapmayım sonra yazık olmasın malzemeye dimiiii turkbayragiŞeniz

Rica ederim canım doğru anlamışsın otu suyla kaynatıp kremle karıştırıcaksın bir gün bekletip memişlerine sürmeye başlıycaksın dediğim gibi yaparsan inş kıvamını tutturursun
büyüme haberlerini dört gözle bekliyorum:1shok:

evet adaçayının söktürücü etkisi varmış ama içtiğinde aşırı bi ters etkisi varmı ki başka canım
Senin nasıl gidio bu arada maraton?

Canım benim memişler şu durumda çok güzeller :nazar:büyüdüler inşallah inmezler reglim bitsin detaylı yazıcam ama gögsümün iç birbirine bakan tarafları baya bi belirgin nasıl anlatsan meme cewresi belirgin yani 80 bedeb sütyenimi giydim boşluk kalmadı inşallah büyüyolardır :dance:

ada çayındanmıdır bu ay regli zamanımda agrım olmadı çaydanmı acaba

Aa bak bu güzel bi haber sen diosunki dekolte veriyorum artııııkdelikafadulden herşeyin başı inanç inanıyorum ki olucak
Ama o ağrılarının olmaması aslında normal olan tatlım yani çayın etkisi de olabilir ama kötü bişi olucağını sanmıyorum
Bide şey ben 1 ay önce yaptım karışımı 3 gün uyguladım araya biçok şey karıştı devam edemedim öylece duruyo :utangac: eğer devam etseydim 1 ayda bende değişme olabilirdi ama işte
Bugün bu bölümdeki yazıların hepsini okudum ve tekrardan başlama kararı aldım zaten 1 aydada o krem iyice yerine gelmiştir yıllanmış şarap gibi dimi nurumm :kahve: :D

Ewet canım aylanmış krem kaydirigubbakcemile3işe yarar tabi neden hala başlamıyosun ki sen hadi kalk we sür o kremi bende birazdan sürücem yeni yaptım bende biraz cıwık olmuş otu çok kremi az koydum ama bakalım birazdaha büyüsünde dekoltemi gögsümü gere gere gösterim hahaahahhahaha:roflol:

bence cıvık olmasının bi mahsuru olmaz ya krem oranı düşük olursa daha güzel etki eder. zaten
cıvık olunca masajla onu bi şekilde yedirirsin vücuduna bende şimdi bu konuyu sana sorcaktım iyi oldu değindiğin canım
Bende krem alıcam bu karışımı az yapmıştım içine fazlaca ot koymayı düşünüyorum ama çok sapı var ya sapları sinir bozucu.
Bide bu formülün orjinalinde kozalak extresi var ama Türkiyede çok az bulunuomuş o da olunca göğüsler bir haftada 6 7 cm diyo kadın.ben bide onu araştıriyim diyorum tabi bulabilirmiyim bilmiyorum

bence cıvık olmasının bi mahsuru olmaz ya krem oranı düşük olursa daha güzel etki eder. zaten
cıvık olunca masajla onu bi şekilde yedirirsin vücuduna bende şimdi bu konuyu sana sorcaktım iyi oldu değindiğin canım
Bende krem alıcam bu karışımı az yapmıştım içine fazlaca ot koymayı düşünüyorum ama çok sapı var ya sapları sinir bozucu.
Bide bu formülün orjinalinde kozalak extresi var ama Türkiyede çok az bulunuomuş o da olunca göğüsler bir haftada 6 7 cm diyo kadın.ben bide onu araştıriyim diyorum tabi bulabilirmiyim bilmiyorum

Kozalak zor bulunuyormuş canım yinede araştır sen
Canım otu tel süzgeç warya ondan geçir saplarını ayır süzgeçde elinde ezer gibi yap yaprakları toz haline geliyo süzgeçin içinde tohum gibi şeyler kalıyo sap gibi olanları al içinden gerisini karışıma kullan canım sadece yaprakları süzgeçten geçiyo süzgeçin içindekileri sakın atma onlarıda kullan büyük olanları çıka sadece tmm tatlışşopuyorumnanaktan

Tamam tatlım sağol önerilerin için
ya ben hurma bağımlısı oldum sanırım küçüklüğümden beri hurmayı çok severim şimdi mutfağa girdikçe hurma yiyorum nolcak bilmiyorum halim :D

Tamam tatlım sağol önerilerin için
ya ben hurma bağımlısı oldum sanırım küçüklüğümden beri hurmayı çok severim şimdi mutfağa girdikçe hurma yiyorum nolcak bilmiyorum halim :D

Fazlada yeme canım 2-3 weya 3-4 tane canım ben kacim kremimi sürim yatim grş inş aeo :1hug:

Bu krem nerde satılır ve ne kadardır acaba?Bende alcamda =D Bide şerbetçiotu nerde satılıyor ve fiyatı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Back