- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.321
ne zamndır kullanıyosunkine 3cm hiç ollmamasından iyidir bencesositososito
ayrıca başka bir yazıdada hergün düzenli masaj demişler vede sporcokacimcoook
yane sol elini yumruk yapıcaksın vede sağ elinlinide göğüs hizasına geitrip yumruklu elini qavuç içine alıcaksın ve ittiriceksinnn 10 saniye öle sonra bırakıcaksın sonrada el değiştiriceksin bu bile faydlıymışşşhihoyyyt
Anlatayım canım 150ml kreme (mümkünse dermokil) 8 yemek kaş şerbetci otu koyucaksın
8 kaşık ota 6 kaşık su az gelirse su koyabilirsin bunu kısık olarak en küçük ocakta kaynat 2 -3 dakika.. sonra 10 dakika dinlendir kremle karıştır krem karışımını bir gün bekleticeksin kullanmaya başlamadan önce sonra başlıyosun sürmeye geçe yatmadan sür (masaj yatmadan sürüceksin)kurumasını bekle biraz sonra silmeden öylece yatıyosun askılı renkli bişey giy sonra pijamanı giyersin sabaha kadar öylece yatıyosun sabah kalktınmı kurumş oluyo we otlar biraz dökülüyo iç çamaşırına şıkıştırırsan dökülmez fazla ben küvete girip siliyorum yıkamıyorum ben kafana göre takıl işte canım çok uzun oldu ama inş anlaşılır yazmışımdır
hadi kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
vays be araştırmak lazımmm..sanki haberlerde duymuştum sonradan eskiye mi dönüş oluyomuş olumsuz bişey vardı o yöntemde ama unuttumkötükedihüso
Sağol tatlım ya , şimdi şu kısımı doğru mu anladım , otla suyu kaynatıp daha sonra kremi ilave edicez dimi , yanlış yapmayım sonra yazık olmasın malzemeye dimiiii turkbayragiŞeniz
evet adaçayının söktürücü etkisi varmış ama içtiğinde aşırı bi ters etkisi varmı ki başka canım
Senin nasıl gidio bu arada maraton?
bence cıvık olmasının bi mahsuru olmaz ya krem oranı düşük olursa daha güzel etki eder. zaten
cıvık olunca masajla onu bi şekilde yedirirsin vücuduna bende şimdi bu konuyu sana sorcaktım iyi oldu değindiğin canım
Bende krem alıcam bu karışımı az yapmıştım içine fazlaca ot koymayı düşünüyorum ama çok sapı var ya sapları sinir bozucu.
Bide bu formülün orjinalinde kozalak extresi var ama Türkiyede çok az bulunuomuş o da olunca göğüsler bir haftada 6 7 cm diyo kadın.ben bide onu araştıriyim diyorum tabi bulabilirmiyim bilmiyorum
Tamam tatlım sağol önerilerin için
ya ben hurma bağımlısı oldum sanırım küçüklüğümden beri hurmayı çok severim şimdi mutfağa girdikçe hurma yiyorum nolcak bilmiyorum halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?