- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.341
Hadi hayırlısı , ben hafta sonu başlayacağım bir aksilik olmazsa , bu arada verdiğin bilgiler için sağol nurummmm öptüm seniiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı , ben hafta sonu başlayacağım bir aksilik olmazsa , bu arada verdiğin bilgiler için sağol nurummmm öptüm seniiii
bende bugün kremi aldım sonunda.. kapaklı kutuda, üzerinde yağsız falan yazmıyo.. el kremi yazıyo.. kadın başka yok zaten dedi.. 6 lira gibi bişe verdim.. inşallah doğru kremdir değilsede yapıcak bişe yok artık :d
anneme göre neyse oymuş gögüsler büyümezmiş,ama ben ısrarla hergün adaçayı içip masaj yapıyorum.yeni başladım aslında umarım bir sonuç alırım
Kızlar adaçayıyla gögüsler büyüyormuymuş bende içiyorum çok severim adaçayını ama benimkiler büyümüyor:)
kızlar ben geldım slm nurummm senınkıler ne alemde
benım 3 cm e yakın ama şuan durdu
Pc'imdeki sorun nedeniyle netten uzak kalışım adaçayım ve hurmalarımdan uzak kalmamı sağlamadı hala inatla yiyip içiyorum ..
Özellikle bugün nedense fark edilir bir dolgunluk oluştu ( bedende fark yok)
zaten dik bir görünümü vardı ama dahada dikleşme var ki bu güzel birşey
devam arkadaşlar... Biraz daha gayret...kaydirigubbakcemile5
4 günde 2 cm ne güzel we inmedi bende de böyle hızlı büyüse yaa yaşımdan olsa gerek yawaş yawaşşşş büyüyorakannehirbırakınca eski haline dönüyormu diyen arkadaşlar 4 gn kullandım 1,5 2 cm kadar büyüdü 1 aydır ypmıyorum nerdeyse inmedi