• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ya kızlar ada çayına boşuna ara veremyın bıde içine rezene katıyorum ben acayıp rahat gecıo reglım agrı yok gunlerce uzamıo söküp atıo süper yanı cildimiz bile güzelleiioo

bende bugün kremi aldım sonunda.. kapaklı kutuda, üzerinde yağsız falan yazmıyo.. el kremi yazıyo.. kadın başka yok zaten dedi.. 6 lira gibi bişe verdim.. inşallah doğru kremdir :D değilsede yapıcak bişe yok artık :d

bende bugün kremi aldım sonunda.. kapaklı kutuda, üzerinde yağsız falan yazmıyo.. el kremi yazıyo.. kadın başka yok zaten dedi.. 6 lira gibi bişe verdim.. inşallah doğru kremdir :D değilsede yapıcak bişe yok artık :d

Doğru almışsın canım hadi yapta biran önce sende büyüt memişleriopuyorumnanaktan

anneme göre neyse oymuş gögüsler büyümezmiş,ama ben ısrarla hergün adaçayı içip masaj yapıyorum.yeni başladım aslında umarım bir sonuç alırım :(

kızlar ben geldım slm nurummm senınkıler ne alemde
benım 3 cm e yakın ama şuan durdu

Canım regli dönemindeyim 1'5 2 cm gibi bitince ölçücem tam olarakk yazarım ilk yaptığım krem sanırım yanlış oldu gibi pazartesiden sonra yazıcam canım ölçmüyorum şuanopuyorumnanaktan

Pc'imdeki sorun nedeniyle netten uzak kalışım adaçayım ve hurmalarımdan uzak kalmamı sağlamadı hala inatla yiyip içiyorum ..
Özellikle bugün nedense fark edilir bir dolgunluk oluştu ( bedende fark yok)
zaten dik bir görünümü vardı ama dahada dikleşme var ki bu güzel birşey
devam arkadaşlar... Biraz daha gayret...
kaydirigubbakcemile5

Pc'imdeki sorun nedeniyle netten uzak kalışım adaçayım ve hurmalarımdan uzak kalmamı sağlamadı hala inatla yiyip içiyorum ..
Özellikle bugün nedense fark edilir bir dolgunluk oluştu ( bedende fark yok)
zaten dik bir görünümü vardı ama dahada dikleşme var ki bu güzel birşey
devam arkadaşlar... Biraz daha gayret...
kaydirigubbakcemile5

Canım cm olarak büyümese bile dolgunlaşıyor dolgunlaştıktan sonra büyüme olacak sanırım

evet dolgunlaşıyoo :) aslında gözle farkedilmiyo pek ama az önce kolyem tişörtün içine kaçmış onu çıkarıyım derken daha bi farkettim dolgunluğu :))) aman böle anlatıncada fantazi gibi oldu be :))) töbe yarabbimmm neyse işte dolgunlaşıyolaaarr :)))

bırakınca eski haline dönüyormu diyen arkadaşlar 4 gn kullandım 1,5 2 cm kadar büyüdü 1 aydır ypmıyorum nerdeyse inmedi

kizlar selamlar ben yilbasinda memleketteyim insallah eger gelirsem ilk isim aktardan bu malzemeleri almak olcak mecburen bekliyorum simdi tam büyümesi icin yani toplamda ne kadar malzeme gidiyo yazarmisiniz bende ona göre alcamda bide krem ne aliyim artik yaza kadar bakim yaparim

Back