- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.281
kizlar sitede bi problemmi var banami öyle geliyo istedigim topiklar cikmiyo mesajlar ulasmiyo[/QU
evet problem var siteye bıle zor baglanıyorum mslarım zor gıdıo
Benim şuan gelişme durdu gibi kızlar ya:gitme:
İlk karışımım bitti ikincisine başladım. Önceleri dolgunlaşma olmuştu şimdi aynen duruyor. Anlamadım bem bu işi:umursamaz:
Israrla sürüyorum bakalım inşallah işe yarar.
ben 3.ünücü karışıma başladım sorun yapma kullan bnece an an büyümez zaten:))
kuzum site kafayı yemiş dün yazdım sana çıkmamış yazı
taamam ben de sanıyorum küç ayrı kara üzüm çekirdeği ayrı kaydirigubbakcemile3
çekme kız oramı kaydirigubbakcemile3 buramı tamam alcam ben de düzenli içcem saabh bi kaşık akşam bi kaşık ii dimi hihoyyyt hihoyyyt
süte katim mi kaydirigubbakcemile2 bi de pekmez falan katarım tam enerji dopingi delikafadulden
öperim bebek opuyorumnanaktan
81le başlamıştım
az önce ölçtüm 84 :lepi:
devamlı kaşıyıo
yanlız bende çatlaklar meydana geldi
sizde de öylemi
büyümesine sevındım cnm kac gunde 3 cm .
yalnız çatlak olması normal degıl masaj yapmıyormusun nemlendırdıgın ve masaj yaptığın sürece çatlamaz ben sabahları otları temızleyıp krem sürüp cıkıyorum evden.bu arada bu işleme başladıgımdan beri işe geç kalıyorum:)))))
arkadaslar ben krem olayina takildim lutfen banada yardim edin, otu aldim ama yagsiz krem yok evde normal vucut kremi var. yarin gidip yagsiz krem mi aliyim? Birde IntromTrack'e sorum olucak dermokil kremin ayrica yagsiz cesidi mi var? simdi internetten baktim yagsiz yazmiyordu ustunde? napiyim kizlar ne diyosunuz ne kullaniyim bende buyusun istiyorummm:)
ya araya giricem ama biri bana göğsünü tam olarak nerden ölçtüğünü yazabilirmi_?bende ölçüp fikrinizi alim diyorum yani normalmi falan diye:s bu işlerden hiç anlamıyorumda:S
Neeeeeeeeeeeeeeeeyyy nöpicenmi nancak ben nöperim uleyyynnnkaydirigubbakcemile
Canımcım sabah akşam bir tatlı kaşığı yeterlidir kuzum alabiliyosan sadece suyla al weya pekmezle yiyebikirsin
süt ürünleriyle karıştırılması iyi değil kan yapıyoya haniyerimseniben
opuyorumnanaktan
kuzu bu hurma. hani günde 2 tane yicez .. hacdan gelen hurmalardan dimi yanii
annem gecen ddaha deişik bişe yedirdi de kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?