• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Benim şuan gelişme durdu gibi kızlar ya:gitme:
İlk karışımım bitti ikincisine başladım. Önceleri dolgunlaşma olmuştu şimdi aynen duruyor. Anlamadım bem bu işi:umursamaz:
Israrla sürüyorum bakalım inşallah işe yarar.

ben 3.ünücü karışıma başladım sorun yapma kullan bnece an an büyümez zaten:))

81le başlamıştım
az önce ölçtüm 84 :lepi:
devamlı kaşıyıo
yanlız bende çatlaklar meydana geldi
sizde de öylemi

arkadaslar ben krem olayina takildim lutfen banada yardim edin, otu aldim ama yagsiz krem yok evde normal vucut kremi var. yarin gidip yagsiz krem mi aliyim? Birde IntromTrack'e sorum olucak dermokil kremin ayrica yagsiz cesidi mi var? simdi internetten baktim yagsiz yazmiyordu ustunde? napiyim kizlar ne diyosunuz ne kullaniyim bende buyusun istiyorummm:)

kuzum site kafayı yemiş dün yazdım sana çıkmamış yazı kaydirigubbakcemile4
taamam ben de sanıyorum küç ayrı kara üzüm çekirdeği ayrı kaydirigubbakcemile3
çekme kız oramı kaydirigubbakcemile3 buramı tamam alcam ben de düzenli içcem saabh bi kaşık akşam bi kaşık ii dimi hihoyyyt hihoyyyt
süte katim mi kaydirigubbakcemile2 bi de pekmez falan katarım tam enerji dopingi delikafadulden
öperim bebek opuyorumnanaktan

Neeeeeeeeeeeeeeeeyyy nöpicenmi nancak ben nöperim uleyyynnnkaydirigubbakcemile
Canımcım sabah akşam bir tatlı kaşığı yeterlidir kuzum alabiliyosan sadece suyla al weya pekmezle yiyebikirsin
süt ürünleriyle karıştırılması iyi değil kan yapıyoya haniyerimseniben
opuyorumnanaktan

81le başlamıştım
az önce ölçtüm 84 :lepi:
devamlı kaşıyıo
yanlız bende çatlaklar meydana geldi
sizde de öylemi

büyümesine sevındım cnm kac gunde 3 cm .

yalnız çatlak olması normal degıl masaj yapmıyormusun nemlendırdıgın ve masaj yaptığın sürece çatlamaz ben sabahları otları temızleyıp krem sürüp cıkıyorum evden.bu arada bu işleme başladıgımdan beri işe geç kalıyorum:)))))

Kızlar bu arada memişlerim çok güzel dolgunlaştı diyordum ya reglimde yaklaştı daha bir şiştiler 1,5 cm büyümüşler bu regli dönemi için ama çok güzel duruyorlar 80 beden bir sütyenim war onu giydim hiç boşluk kalmadı çok güzel oldu yaa hep böyle olsa hep büyüseopuyorumnanaktan

Gelişmeleri duymak çok hoş, bu arada ben de az önce ölçtüm bir santimcik(!) büyüme katedmiş sevgili göğüslerim:) bakalım 95 santimlik lütufu bana çok görecekler mi :)
Bu arada çemen tozunu gerçek zeytinyağla karıştırıp sürmeyi de unutmamak gerekmiş sevgili küçük memezedeler!

büyümesine sevındım cnm kac gunde 3 cm .

yalnız çatlak olması normal degıl masaj yapmıyormusun nemlendırdıgın ve masaj yaptığın sürece çatlamaz ben sabahları otları temızleyıp krem sürüp cıkıyorum evden.bu arada bu işleme başladıgımdan beri işe geç kalıyorum:)))))

1 hafta oldu cnm
masaj yapıyorum yapmazmıyım ama cok kaşınıyolar
alt kısımlarında çatlaklar meydana geldi
galiba tek bende oldu bu:sinifsinif:

Yavaş yavaş büyüticiiiz canım
çemeni nasıl uyguladın önce hangisi çemen mi krem karışımı mı canım:uhm:

ya araya giricem ama biri bana göğsünü tam olarak nerden ölçtüğünü yazabilirmi_?bende ölçüp fikrinizi alim diyorum yani normalmi falan diye:s bu işlerden hiç anlamıyorumda:S

15-10-2009,

Tarihinde başlamışım

Adaçayı
+ adaçaylı masaj ve 2 hurmayla hiç ara vermeden devam ediyorum ve başlarda bahsettiğim dolgunluğun %98 lik kısmı regl öncesi dolgunlukmuş ama asıl şimdiden sonra hesaplayacağım devam ediyorum yılmıyorum en azından bir süre daha.... mafoldumben

arkadaslar ben krem olayina takildim lutfen banada yardim edin, otu aldim ama yagsiz krem yok evde normal vucut kremi var. yarin gidip yagsiz krem mi aliyim? Birde IntromTrack'e sorum olucak dermokil kremin ayrica yagsiz cesidi mi var? simdi internetten baktim yagsiz yazmiyordu ustunde? napiyim kizlar ne diyosunuz ne kullaniyim bende buyusun istiyorummm:)

cnm dermokıl el kremi onu alıcaksın

Neeeeeeeeeeeeeeeeyyy nöpicenmi nancak ben nöperim uleyyynnnkaydirigubbakcemile
Canımcım sabah akşam bir tatlı kaşığı yeterlidir kuzum alabiliyosan sadece suyla al weya pekmezle yiyebikirsin
süt ürünleriyle karıştırılması iyi değil kan yapıyoya haniyerimseniben
opuyorumnanaktan

kuzu bu hurma. hani günde 2 tane yicez .. hacdan gelen hurmalardan dimi yanii :utangac:
annem gecen ddaha deişik bişe yedirdi de kaydirigubbakcemile3

kuzu bu hurma. hani günde 2 tane yicez .. hacdan gelen hurmalardan dimi yanii :utangac:
annem gecen ddaha deişik bişe yedirdi de kaydirigubbakcemile3

Hac'dan gelen hurmalar canım
aman dikkat et ne yediğini bil yoksaaaaaaaaaaaaaaaa kötü emellerde kullanmasınlar seni kaydirigubbakcemile3
temizlik yaptırabilir annenkaydirigubbakcemile2

Ya canlarım benim dermokille yaptığım karışım bitmek üzere we bir tane almıştım keşke iki tane alsaydım elimde dowe war mecburen onunla yapıcam az yapıcam ama otu çok kremi az belki işe yarar keşke iki tane alsaydım ya offf :mymeka:

Karamsarlığa kapılıyorum sonra gelip burayı sizlerin yorumlarınızı okuyorum ve hala kendi 3'lümü hiç bırakmadım..
Destek, paylaşım önemli birşey arkadaşlar iyi ki varsınız ...
Şu ölçülerim bir değişse direk yazacağım destek amaçlı... kaydirigubbakcemile5

Back