• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kızlaaaar nasılsınız ben şey düşündüm otu suyuyla sürsek ne değişir ki illa kremmi olması lazım.Hem öle saf su olursa daha çabuk fayda etmezmi?
nurumm bende küçe başlıcam umarım işe yarar

Başla canım inş işe yarar
Kreme karışması otların kremle bütünleşmesi kreme geiyo ya suyunu sürsek belki otlarından yararlanamayız
belkide işe yarar denemekte fayda war

Başla canım inş işe yarar
Kreme karışması otların kremle bütünleşmesi kreme geiyo ya suyunu sürsek belki otlarından yararlanamayız
belkide işe yarar denemekte fayda war

ben zaten adaçayı ve şerbetçi otunu karıştırıp içiyorum ve msj yapıyorum hızlı işe yarasaydı yarardı zaten dimi krem daha iii

kızlar burada bu işlemi yapan herkes yazsa nekadar oldu balayalı kaç cm dı ve kaç oldu yada gelışmeler

mesela ben 84le basladımhala ole ama dolgunlaşma var 2 hafta oldu bugun:)

Sanırım bünyeye göre fark edio umarım herkes istediğine ulaşır
introm nerde kayıplara karışmış

nurum hergğn 1 tatlı kaşığı yiyorum ben, sen nasıl yedin küçü?

ben baya önce başlamıştım ona, ama sonra yok yoğurda koymayın, yok demir kaşıkla yemeyin bisürü şey çıkmıştı kafam karıştı bıraktım :))

Bugün kadının bir tanesi doğumdan sonra kara üzüm çekirdeğiyle göğüslerinin eski haline geldiğini söyledi. Göğüslerine bir gözattım gayet yerinde bir dolgunluğa sahipti. Gergin bir yüze sahipti, sordum yaşını otuz dokuz deyince acaba çekirdeğin mi etkisi dedim kendimce.

bülent ersoy gibi bakmadın ama dimi :)))

antioksidan zaten yaa faydalı birşey sonuçta, kanda yapar, yemek lazımm

ben baya önce başlamıştım ona, ama sonra yok yoğurda koymayın, yok demir kaşıkla yemeyin bisürü şey çıkmıştı kafam karıştı bıraktım :))

Canım ben ilk önce tatlıyı sewdiğim için küçük pudinkler aldım iki yemek kaşığı pudinğe katıyodum bir tatlı kaş küç ü sonra tadına alıştım suyla yutuyorum hem kolay hemde suyla hızlıca bitiyor suyla yut sende canım plastik kaşıkla yersen iyi olur hani şurupların içinden çıkıyo ya onun gibi

nurum güzelim ben küç diyince millet o ne dio
ben nerden bulcam aktardan demi?? sositososito
bi de karaüzüm çekirdeği tozu . . . öyle mi?? opuyorumnanaktan
anlattrmısn bana bunları kuzumm benimkilere de bi 5 cm ii olur olsa hihoyyyt hihoyyyt
ara verdiğime pişman oldum ama öle böle deil çok fena oldular benimkiler kııızzzzz kaydirigubbakcemile3

nası fena oldular? yani iyimi diyosun kötümü anlamadım :))

Canım ben ilk önce tatlıyı sewdiğim için küçük pudinkler aldım iki yemek kaşığı pudinğe katıyodum bir tatlı kaş küç ü sonra tadına alıştım suyla yutuyorum hem kolay hemde suyla hızlıca bitiyor suyla yut sende canım plastik kaşıkla yersen iyi olur hani şurupların içinden çıkıyo ya onun gibi

iki gündür suyla içiyorum bende, zorlanmadan gidiyo valla :)))

günde 1 tatlı kaşığı yetermi? sabah 1 akşam 1 toplam 2 kaşıkmı yesek acep :uhm:

Canım ben ilk önce tatlıyı sewdiğim için küçük pudinkler aldım iki yemek kaşığı pudinğe katıyodum bir tatlı kaş küç ü sonra tadına alıştım suyla yutuyorum hem kolay hemde suyla hızlıca bitiyor suyla yut sende canım plastik kaşıkla yersen iyi olur hani şurupların içinden çıkıyo ya onun gibi opuyorumnanaktan

Kaç kere çıkmış yazım yaa
Canım sabah akşam al sonraları bir kere alırsın ama 2-3-ay muhakkak sabah akşam bir tatlı kaşığı ye tmm canım

Kaç kere çıkmış yazım yaa
Canım sabah akşam al sonraları bir kere alırsın ama 2-3-ay muhakkak sabah akşam bir tatlı kaşığı ye tmm canım

Galiba sitede sorun war

Kesinlikle çok sinirim bozuldu 88 olarak aldığım ölçü terziye gidince 82 çıktı eve geldim mezura yı sırtımın yüksek yerinde tutup ölçünce 88 çıkıyor aşağıda tutunca 82 :(
Elimde yine bir kupa adaçayım ve hurmalarım inatla bunları yiyip içiyorum bakalım kim kazanacak....

nası fena oldular? yani iyimi diyosun kötümü anlamadım :))

anacım tabiiki kötü arsızlıktan gülüyrm kaydirigubbakcemile3
ben bi de yağla falan masaj yaptım.hem badem hem kayısı yağı garibanlar kaldıramadı işte kaydirigubbakcemile4
ama bi gün ara verdim . hiç dokunmadım falan . ılık duş vs. iiler şimdi ablası hihoyyyt
hemen başladım yine ama yağ kullanmicam kaydirigubbakcemile3

Canım küç kısaltması işte kara üzüm çekirdeği diyceksim kara üzümüm çekirdeğinin öğütülmüş toz halinde weriyo aktardan bulabilirsin.
kutu'da olanda war açık satılan'da war güwenilir bir aktardan alırsan acık olanlar daha uygun we daha çok alabilirsin.
kilosu 20tl'ydi bir zamanlar şimdide aynıdır yani bir 10tl'lik al baya yeter sana sonta yine alırsın okişmi tatlım
we bırakmadan aksatmadan kullanıcaksın tamamı yoksa kulağını çekerim heeekaydirigubbakcemile
hadi kal sağlıcakla öptümopuyorumnanaktan

kuzum site kafayı yemiş dün yazdım sana çıkmamış yazı kaydirigubbakcemile4
taamam ben de sanıyorum küç ayrı kara üzüm çekirdeği ayrı kaydirigubbakcemile3
çekme kız oramı kaydirigubbakcemile3 buramı tamam alcam ben de düzenli içcem saabh bi kaşık akşam bi kaşık ii dimi hihoyyyt hihoyyyt
süte katim mi kaydirigubbakcemile2 bi de pekmez falan katarım tam enerji dopingi delikafadulden
öperim bebek opuyorumnanaktan

kızlarrrrrr hani size ölçemedim diyodum ya ölçtüm net 12 gün olmuş ve 2 cm büyüme var.ki ben süper sigara ve kahve tüketen 28 yaşında biri olmakla beraber demekkki gerçekten işe yarıyor sadecce düzenli kullanım...ıntrom tekrar teşekkürller:)))

Benim şuan gelişme durdu gibi kızlar ya:gitme:
İlk karışımım bitti ikincisine başladım. Önceleri dolgunlaşma olmuştu şimdi aynen duruyor. Anlamadım bem bu işi:umursamaz:
Israrla sürüyorum bakalım inşallah işe yarar.

Back