Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım kişiden kişiye değişiyor ama büyüme aşamasında bırakırsan başa dönebiliyor ilk 2 ay aksatmamak lazım sonra rahat oluyorsunuz gerileme olmuyor hiç

introm canım tavsiyelerini dinlemem lazım kız
ben çalışmaya başladım da aksaklıklar oluyo o yüzden mafoldumben
mesela bi kez adaçayı masajı gibi
yazışcaktık senle bi türlü denk gelemedik :jeyyar::jeyyar:

Kızlar ne sorucam bızım taaaa m.ö den kalma bı masaj aletı vardı ben onunla göğüslerime msj yapsam acaba bu tıtıresımlı masaj yeırne gecermıkı oda boyle tıttretıtırııo :sm_cool:

Kızlar ne sorucam bızım taaaa m.ö den kalma bı masaj aletı vardı ben onunla göğüslerime msj yapsam acaba bu tıtıresımlı masaj yeırne gecermıkı oda boyle tıttretıtırııo :sm_cool:

Titretiyosa işe yarayabilir ama kesinlikle yükardan aşşağıya yapma sarkma olabilir

Ğögüsün altında yukarı doğru we dıştan içe doğru yap canım

kızlarrr 98 cm e sadece 1-2 milim kalmışşş iyice hissediyorum büyüdüğünü
Canım benim yaa! Konunun bu sayfasında öyle içten sevinmişsin ki gülmekten kendimi alıkoyamadım. İlerleyen sayfalarda durum ne bilmiyorum yavaş yavaş içime sindirerek okuyorum çünkü sayfaları. Ne güzel duygudur şu göğüslerin az biraz da olsa dolgunlaşması. Özgüven getirir kadına bilirim. Ben de 95 bedene çıkarmaya karar verdim. Buz masajı çok etkili. Bir de senin yöntemini denicem haftaya şerbetçi otu alarak. Güzel ve dolgun göğüslü bir dişi olarak kal...

Kızlar az önce ikinci karışımımı yaptım. Bu sefer 1 kaşık adaçayı da ekledim karışıma. İnşallah daha iyi etki eder.
Beden olarak ölçmedim ama biraz da olsa dolgunlaşma var bu bile moral veriyor insana.zemuszemus İnşallah beden ölçüm de büyür.:Saruboceq:
Yalnız karışımı bugün yaptım, bu gece kullanmamam gerekiyor değil mi?
Önceki karışım bitti bu geceyi boş geçireceğim yani.:gitme:

slm kaçıncı gününde dolgunlaşma başladı cnm benım 7gün ama bı gelışme yok şuan hergün ot temızliyorum gercı ben 28 yasındayım ve sigarayı fazla tüketiyorum geç fayda eder sanrım:))))9

Canım benim de 1 hafta olmuştur düzenli kullanmaya başlayalı.
Dediğim gibi beden ölçüm büyümemiştir ama daha dolgun duruyorlar. İnşallah büyümesinde de etkili olur.kaydirigubbakcemile2

kızlar regl döneminde kestiğimiz bişey var mı yani kara üzüm çekirdeği ve adaçayı içiyorum ben sadece bunlara her daim devam etmeli miyim??

kızlar regl döneminde kestiğimiz bişey var mı yani kara üzüm çekirdeği ve adaçayı içiyorum ben sadece bunlara her daim devam etmeli miyim??

ben regl döneminde kullandım aksine çok rahat bır regl dönemi geçirdim hiç agrım olmadı falza akıntımda dırek ılk gun söktu ve düzene gırdı:)))kullan hıçbısı olmaz

ya niye kimse cevap yazmiyo bu yöntem kalicimi ben yurtdisinda aktar bulamiyorum ama yakin bi zamanda memlekete gelcem eger kalici ve iyi sonuc veriyosa aliyim bari lütfen cevap yazin

tatlım ben 1 aydır nerdeyse uygulamıyorum karışım yaptım dökündü gitti bir daha da yapamadım ama inş yapcam en yakın zamanda bak en son 100 cm e çıkarmıştım 1 ay önce ve az önce ölçtüm hala 100 hatta 101 e doğru kaymış hiç ama hiçbirşey yapmamama rağmen bende gerileme olmadı

ıntrom ben o eski karışıma dediğin gibi 8 ymk kaşığı ot 4 ymk kaşığı su ilave edip tekrar yaptm.. losyon gibi oldu ama çok ot var . o otlarla beraber mi sürcem ? yani otlar göğsümde mi kuricak ?

Adaçayı insanı sakinleştiriyor sanki, daha uysal biri oldum ben
Bağımlılık yapmasında
Bugünkü raporumuda vereyim;
Hurma
adaçaylı masaj (bu sefer pisiciğin tarifiyle titreşimlide yaptım aynı çayla)
Bir kupa dolusu adaçayı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…