- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.201
tatlım kişiden kişiye değişiyor ama büyüme aşamasında bırakırsan başa dönebiliyor ilk 2 ay aksatmamak lazım sonra rahat oluyorsunuz gerileme olmuyor hiç
Canım araştır dermokil stantları oluyo kozmetikcilerde her yere sor bence we inan inanırsan büyürler gerçekten
yok canım burda küçük bi ildeyim şu an
olabilecek tüm yerlere baktım sanırım
bakalım fayda etmezse netten sipariş artık
Kızlar ne sorucam bızım taaaa m.ö den kalma bı masaj aletı vardı ben onunla göğüslerime msj yapsam acaba bu tıtıresımlı masaj yeırne gecermıkı oda boyle tıttretıtırııo :sm_cool:
Canım benim yaa! Konunun bu sayfasında öyle içten sevinmişsin ki gülmekten kendimi alıkoyamadım. İlerleyen sayfalarda durum ne bilmiyorum yavaş yavaş içime sindirerek okuyorum çünkü sayfaları. Ne güzel duygudur şu göğüslerin az biraz da olsa dolgunlaşması. Özgüven getirir kadına bilirim. Ben de 95 bedene çıkarmaya karar verdim. Buz masajı çok etkili. Bir de senin yöntemini denicem haftaya şerbetçi otu alarak. Güzel ve dolgun göğüslü bir dişi olarak kal...kızlarrr 98 cm e sadece 1-2 milim kalmışşşiyice hissediyorum büyüdüğünü
Kızlar az önce ikinci karışımımı yaptım. Bu sefer 1 kaşık adaçayı da ekledim karışıma. İnşallah daha iyi etki eder.
Beden olarak ölçmedim ama biraz da olsa dolgunlaşma var bu bile moral veriyor insana.zemuszemus İnşallah beden ölçüm de büyür.:Saruboceq:
Yalnız karışımı bugün yaptım, bu gece kullanmamam gerekiyor değil mi?
Önceki karışım bitti bu geceyi boş geçireceğim yani.:gitme:
slm kaçıncı gününde dolgunlaşma başladı cnm benım 7gün ama bı gelışme yok şuan hergün ot temızliyorum gercı ben 28 yasındayım ve sigarayı fazla tüketiyorum geç fayda eder sanrım:))))9
kızlar regl döneminde kestiğimiz bişey var mı yani kara üzüm çekirdeği ve adaçayı içiyorum ben sadece bunlara her daim devam etmeli miyim??
ben regl döneminde kullandım aksine çok rahat bır regl dönemi geçirdim hiç agrım olmadı falza akıntımda dırek ılk gun söktu ve düzene gırdı:)))kullan hıçbısı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?