Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Jiklipaf tatlım dermokili bulmana sevindim ama yanlış yapmışsın suyu kaynatıp sonra otu atmıycaksın adaçayı yapar gibi olmıycaktı bu otu katcaktın üstüne su koyup sonra 1-2 dk kaynatcaktın kiiii ölçün de çok ama çok yanlış 150 ml ye 2 kaşık ot çok az ki hele hele yarısını kattım diyorsun 8 yemek kaşığı ota 4 yemek kaşığı su katcaktın ve hepsini tamamen suyu dahil 150 ml kremle karıştırcaktın yaptığın karışım üzülerek söylüyorum ki etki etmez tatlım keşke önce danışsaydın

yavrucum titreşimli masaj şöyle oluyo:hulya:ellerini yaglıyosun artık yag seçimin neyse çilek yagı mersin yagı vs.. ondan sonra bu yagla iki gögsünü kayganlaştırıyosun sürerek .. sonra 2 gögsünü 2 avcunun içine alıyosun hafif bastırarak ve sıkarak yukarı dogru hızlı hareketlerle sallıyosun buda titreşim gibi oluyo .. bunun faydasına gelince gögüsleri anında sertleştirip içlerini dolgunlaştırıyo artı dikleşiyo ben 3 günde faydasını gördüm not: ama büyütmüyokaydirigubbakcemile3

artı büyütmeside içinde adaçayını içiyosun günde 2 adet hurmanı da yiyosun üstünede intiromun kremini sürüyosun cm cm büyüyerek cillop gibi gögüslerin oluyo tabi titreşimli masajıda unutmuyosunhihoyyyt

Pisicik senin masajınıda çok mantıklı buldum canım,
yağlarımı vakit bulup alabilsem uygulamayı düşünüyorum..

Kullananlar varsa çilek mi daha iyi mersin mi?
Yada açıkçası tavsiye ettiğiniz bir kaç yağı karıştırmayı düşünüyorum ama neleri karıştırıp şöyle en iyisinden (vücuttaki ayva tüylerinide beslemeyen ) bir yağ elde edebiliriz?

Son düzenleme:
1 bardak nar suyunun, 2 kadeh kırmızı şaraba, 10 bardak yeşil çaya ve 4 bardak kızılcık suyuna eşdeğer antioksidan madde içerdiği görülmüştür. Bu bağlamda, günlük bir bardak nar suyu tüketmenin koruyucu etkisinin olduğu söylenebilir” deniliyor.kızlar benden söylemesi..

Latince adı ‘Punica Granatum’ olan nar, özellikle içerdiği antioksidanlar sayesinde vücudun savunma sistemini güçlendiriyor. Tane olarak tüketilebildiği gibi, suyu da sıkılıp içilebiliyor. Son günlerde nar suyuyla ilgili yapılan araştırmalarda, cilt kanserine ve erkeklerde prostat kanserine karşı koruyucu etkisi olduğunun görüldüğünü söyleyen ıstanbul Cerrahi Hastanesi’nden ıç Hastalıkları Uzmanı
Dr. Ayça Elem Kaya, kış mevsiminde portakal, mandalina ve limonun yanı sıra narı da taze şekilde veya suyunu sıkarak tüketmenin önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Narda, kansere karşı koruyucu antioksidanlar bulunur. Antioksidanlar, oksitlenmeyi önleyici maddelerdir. Kendilerini feda ederek hücrelerimizi oksitlenmekten korurlar. Bunu, vücudumuzdaki bazı enzimleri arttırıp savunma mekanizmamızı daha da güçlendirerek yaparlar.

selamlar kızlar
ben uzun bi aradan sora burdayım
ben karısımı yaptım 1 hafta sürdüm cok az kasınıyodu ama pek etkisi olmadı galiba karışımı yanlış yapmışım cünkü yaklasık 10 dk kaynatmıstım ben.
neyse tekrar baslıcam hafta basında
introm ya sence 1 gün ara vermek mesela ne kadar etkiler?
hadi bakalım büyücekler ins.

tatlım kişiden kişiye değişiyor ama büyüme aşamasında bırakırsan başa dönebiliyor ilk 2 ay aksatmamak lazım sonra rahat oluyorsunuz gerileme olmuyor hiç

yorumları okudum baştan sona kadar
şerbetçi otu tamam da dermokil bulamadım ben
dove body silk aldım yerine. yağsız gibi o da
az önce sürdüm karışımı
bikini üstümü de taktım
feci bi şekilde kaşınıyorum
hadi bakalım 81 ile start verdik
işe yararsa inrto dile benden ne dilerde :içelim:

Haydi hayırlısı canım bende dowe dan yaptım dowe pek işe yaraıyr diyorlar ama belki ben yanlış yapmışımdır inş işe yarar sende canım

Canım bulabilirsen mersin yağı al

Haydi hayırlısı canım bende dowe dan yaptım dowe pek işe yaraıyr diyorlar ama belki ben yanlış yapmışımdır inş işe yarar sende canım

inş canım
bi ışık görsem valla yaza kadar sürerim
bilmiyorum kaşınıyolar baya bi inş işe yarar
olmazsa internetten getirtcem dermokili

slm kızlar tittreşimli masajı deneyen varmı artı sadece yağ olcak die zorunluluk yok herhangi bir kremde olabilirartı intiromun karışımından fayda görenler yazabilirmi hala meraktayım daCADIARZU

slm kızlar tittreşimli masajı deneyen varmı artı sadece yağ olcak die zorunluluk yok herhangi bir kremde olabilirartı intiromun karışımından fayda görenler yazabilirmi hala meraktayım daCADIARZU

ben karışımdan fayda gördüm anacım hihoyyyt
hatta küçük kızkardeşim dedi abla adam olmuşlar biraz die :lepi: :lepi:
onunkiler bile benimkilerden büyük biliyo musunn mafoldumben kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…