Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tamam tatlım emmiycek birşey olsun yeter bizim burda hava hala 30 derece ve hala askılıyla gezildiği için askılı dedim kafa burda kaldı :)

tamam tatlım emmiycek birşey olsun yeter bizim burda hava hala 30 derece ve hala askılıyla gezildiği için askılı dedim kafa burda kaldı :)

Oralar hala sıcaktır tabi İzmir'de çok soğuk değil ama geceleri serin olmaya başladı.yerimseniben
Sürdüm şuan bekliyorum:kedi:
Ben otları hiç ufalamadan yaptım sürmedi zor oluyor o yüzden, bir de kaşıntı olmuyor bende:1ninca:
Bir daha ki sefere otları biraz ufalatıcam ve adaçayı da eklemeyi düşünüyorum.

tatlım kaşıntı olması lazım sen karışımı nasıl yaptın anlat bakayım bir

Canım dolu dolu 8 yemek kaşığı otu cezveye koydum üzerine 3,5 çorba kaşığı su baktım ot ıslanmadı bile az daha su ekledim karıştıra karıştıra kaynattım. 10 dakika bekletip kremi ekledim iyice karıştırdım sulu oldu gibi geldi krem ekledim biraz daha. Acemilik işte...
Çok az bir kaşıntı oluyor bende şuanda var mesela ama az yani...

tamam anladım karışım doğru o zaman kaşıntı az da olsa varsa sorun yok gibi gelişme var mı peki kaç gün oldu yeni mi başladın

Ay psikolojik midir bilmem bugün daha bir kaşınıyorlarrrkaydirigubbakcemile5

tamam anladım karışım doğru o zaman kaşıntı az da olsa varsa sorun yok gibi gelişme var mı peki kaç gün oldu yeni mi başladın

Karışımı yapalı 1 haftayı geçmiştir ama dediğim gibi düzenli süremedim canım. İnşallah bu sefer düzenli kullanıcam gelişmeleri bildiririm buradan
Yeni karışım yaparım belki yine otlar büyük olduğundan biraz zor oluyor

önemli değil tatlım işe yaradıysa ne mutlu bana :) sana da iyi geceler gelişmeleri bildirmeyi unutma sakın öptüm baş baş

evet oylede diyor da cildi sıkılastırmaya gogus dolgunlastırmaya yarıyor diye okudum ayvanın cekirdeklerini alıp bekletiyormussun jel oluyormus CADIARZU bilmem denemedim ama deniycem

evet oylede diyor da cildi sıkılastırmaya gogus dolgunlastırmaya yarıyor diye okudum ayvanın cekirdeklerini alıp bekletiyormussun jel oluyormus CADIARZU bilmem denemedim ama deniycem

İşe yarar inşallah ne yapacağımızı şaşırdık...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…