- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.041
aynen ya kuculmesin den de korkuyorum bu kadar ugrastıktan sonra hiç kalmaz falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıntrom nerdeyse bütün sayfaları okudum net gelişme tek sende var başka kımsenın 3 cmden fazla yok ((((((((( inşallah etkı eder
benim war şekerim 5 cm 2 haftaya yakın bi sürede :)[/Q
ölemi adına çok sevındım bu kremmı uyguluyorsun peki başka takviye ürünler kullandınmı cnm yağ falan yada başka çaylar
benim war şekerim 5 cm 2 haftaya yakın bi sürede :)
qLAMOROUS sen kaç yaşındasın tatlım?bi de intromun yöntemi dışında başka bişe yaptın mı? buz masajı,yağ masajı,başka bitki içecekleri v.s.[/Q
sanırm yok:) ben 28 ım bende yararsa herkeste yarar bence bende bu gece balıcm kremım hazır
slm sda kahvenı bır fincana indiir bence . bende sigara hem kahve ben fazla tüketiyorum .nasıl gıdı osenın benım bugun bırın cı gün
benim war şekerim 5 cm 2 haftaya yakın bi sürede :)
a. slm canım. mecbur düşürdük zaten iki günde bir içiyorum. ben daha karışımı sürmedm gülüm dün hazırlamıştım 9 gibi falan sürcem inş. ben daha bu karışımı kullanmadan nıtro anada kullanıyodum bi de yağ masajı falan yapıyodm işe yaradı bi de bu işe yararsa allah derim çaylara da bu forumun tavsiyesi ile başladm ii aklıma geldi rezene içmedm bugün :)
merhaba arkadaşlar..söylememe gerek yok sanırım bende de aynı sorun..ilk kez yazıyorum ama konunun ilk yarısını okudum neredeyse..bende kendimce uğraşıyorum okuduklarımdan yararlanarak..
qLamorous mesajın beni çok umutlandırdı..geriye dönüp aradım ama hepsine bakamadım..senden ricam,vakit bulabilirsen hem benim hemde ihtiyac duyan diğer arkadaşlar için,yaptıklarını toparlayıp yeniden yazabilir misin..iki haftada 5 cm çok güzel bi gelişme çünkü..herkes aynı sonuca ulaşamıyor..ayrıca tebrik ederim seni :)
sevgiler :)
nıto anada?????
kızlar 2 gündür giremiyodum şimdi yazılanları okurken göğüslerime bakıyorum ölçmeye gerek yok büyüdü resmen bide dirildi toparlandı ama introma çok tşkr bizlerle paylaştığı için ve sabırla cvp yazdığı için ama şunuda unutmayın msj çok önemli lütfen sabırla yapın inanın etkili oluyo sonuçta onca para döktüğünüz kremlerde bu bitkilerle yapılıyo para tuzağı artık işin sırrı çözülmüştür bence :)
pardon gülüm yanlış yazmışım nitro canada büyütme kremi. ben netten baktm 55 yazıyodu ankarada 40 demişler pazarlıkla da 30 aldık
[/QUOTteşekkürler cnm nıtro kanada yı ne kadar kullandın olmadı bu işlemden sonra onu uygularım 30ada ii almışsın valla:)
Günde büyük bir fincan adaçayımı içiyorum (şekersiz extra berbat yani )adaçayı birlikte dairesel bir masaj yapıp yaprakları temizledikten sonra çayın kendisinden sürüp kuruduktan sonrada önemsiz bir giysi giyip öyle uyuyorum.Günde 2 hurmamıda atlamıyorum.. Bahsettiğim gibi 3 gün bitti bu gece 4. gecem çok azda olsa dolgunluk farkı var ve 3 günde böyle olursa...Ben bu çayı içerim hatta kara üzüm çekirdeğinede en kısa sürede başlarım.....:Saruboceq: