Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

1 ayda bende 9 cm filan olmuştu sanırım büyüme ama yine düzensiz olmasına rağmen iyi tatlım ya ay valla çok sevindim :)

ilerde ne olcak söyliyim mi sana 1,5 ay dolunca filan ama düzenli olunca 1,5 ay belkim sende 2 ay dolunca olur 2 günde 1 er cm filan büyüme olcak hızlancak baya :)

yeter dedikten sonra hemen bırakma tatlım tamam mı 2 hafta uygulamaları azaltarak kullan sonra bırak aniden bırakma ki gerileme olmasın

introm bide 1. ay sende görünümde çok fzl belirginlik oldumu bendeki gibi mi oldu 1 aydan snr mı etkiler arttı cnm

cnm hep üstüste yazıyorum ama şunuda söylemem gerek ben adaçayını 200mlik oluyo galiba onlarla yarısı kdr yapıp içiyordum:roflol: şimdi büyüttüm bardağı bi kaç gündür şimdi birde şerbetçi otunun suyunuda aralarda sürmeye başladım cnm bi şişede adaçayım bişişede şerbet otum kremim beni görmen lzm kremimide arkoydu avondan aldım bu gece karışım hazır avondan aldığım kremle yapcam

valla arkoyla oldu cnm şimdi avon 400mllik krem aldım ben karışımımı göz kararı ayarlıyorum bulamaç diyorsun ya şerbetçi otuda kaynayınca hiç suyuda kalmıyor ama otlar ıslak oluyor çok sulu deil tabiki doğrumu cnm etkiler artsın herşeyi doğru yapmak istiyorum

introm sana da merhaba!!! ben 25 yaşındayım 35 gündür yapıyorum sadece adaçayını genelde günde bir kere yaptım. hiç gelişme yok,1 cm bile. 4-5 gün once intromla konuştum,uygulamada bi problem yok,adaçayını 2ye çıkardım 1hafta belki 15 güne tamamlicam. yine olmazsa bırakıcam heralde, bana fayda etmiyor galiba(( yaşımdan dolayı mı acaba, ondan sana yaşını sordum. ya da çok mu geç etki edecek bilmiyorum ki,çok küçük benimkiler. alt 74 üst 82 ama onceden 79 du. buz ve yağ masajıyla 3 cm büyüdü kaldı.

introm ya bide göğüslerim 2 ayda farkederse görenler noldu sana dicek yahu:) utanırım ben aklıma geldi şimdi:kedi:

ephot tatlım senin karışım doğruydu değil mi kaşıntı oluyordu sürünce peki göğüsün dağınık mı içten toparlanıyor olabilir ümitsizleşme yardım etcem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…