Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bak ben napıyorum biliyor musun sevdiklerime anlatıyorum sevmediklerimi kudurtuyorum onlar kudurdukça ben 4 köşe oluyorum :)

cnm bu soruma cvp yazmadın bakarmısın bi

tmm bi dahaki sefere öyle yaparım bu sefer susuz oldu bide 10 kaşığa 4 kaşık su koydum kremde göz kararı bulamaç gibi olunca anlıyorum yeterli buluyorum cnm öle yapıyorum.

tmm cnm öle yaparım cnm sen burdamısın ben çıkıyorum karışımımı sürüp yatıyorum geç saatlere bırakmıyorum hem erken kalkıyorum

burdayım da tatlım ders yapıyorum aynı anda da çaktırmıyorum dimi :) sen git görüşürüz sonra planını bozma :)

Kızlar ya ben karışımı hazırladığımdan beri doğru düzgün sürmedim.:mymeka:
Şimdi de adet dönemimdeyim, gerçi göğüslerimde çok ağrı olmuyor bu zamanlar.
Siz karışımı sürdükten ne kadar sonra giyiniyorsunuz? Havalar biraz serinledi ya zor geliyor sürmek. Bir de sabah çok erken çıkıyorum genelde otları temizlemek baya vakit alıyor sabahları.:bbo:
Bu karışımı gündüz evdeyken de sürsek olmaz mı?
Bir de ben sürdükten sonra bekliyorum biraz giyinmek için ama aynı sürdüğüm gibi kalıyor hiç emmiyor giyinince etkili olmaz gibi geliyor.
Bir düzene sokamadım şu işi...

tatlım sürdükten sonra 5 dk filan sonra giyinebilirsin üstünü kurumasını beklemene gerek yok emmiycek birşey giy yeter ve mümkünse askılı olsun ancak çok soğuksa bol birşey olsun gündüz sürmen pek işe yaramaz çünkü gin boyu terlemen nedeniyle cilt tam ememez

Tamam tatlım şimdi sürüyorum o zaman.
Sadece Askılı ile duramam soğudu artık havalar. Askılı üzerine rahat bir şey giyeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…