- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.401
bişey soracam bacılar ara verince iniyor mu memişler lütfen cevap teşk...
neyse cnm kızlar birşeye daha kafam takılıyor adaçayını fzl içiyoruz kalbe yada vucudumuzun herhangi bir yerine zarar verir miki 1 2 ay kullancaz sonuçta yada şerbetçi otunu göğsümüze sürüyoruz zararlı olur mu düşünmeye başladım?
11 kayıtlı kullanıcı okuyor kızlar fikirlerininzi söleyin lütfen neden yazmıyorsunuz
kaşın cnm kaşınınca etki ediyormuş zate büyüme var sende nurum
kızlar nasılsınız, gelişmeler nasıl? egedenizi özellikle sendeki gelişmeleri çok merak ediyorum. ben 2 hafta ara verdim, tabi olanlar da gitti benim sırnaşık şey yakında tekrar başlıycam. sizdeki haberleri merak ediyorum.
Morböcek aynen :) Reglim başlayınca ara vermiştim,söndü biraz :) Şimdi de bi güzel grip oldum,ilaç alığım için adaçayını içmedim,ama kremi sürcem bu gece
Ölçerken duruşunuza dikkat edin ne çok dik durun nede çok kambur gibi dak durun ama çok dik değil okiş
geçmiş olsun ege denizi senin kaç cm büyüme oldu bendeki gibi tekrar düşme oluyor mu ölçülerinde
Ölçümü südyenle mi yapıyorsunuz kızlar?:kedi:
Ölçümü südyenle mi yapıyorsunuz kızlar?:kedi:
Artı olarak bir de,mezuralar çift yönlü ya,onlara da dikkat et,hatalı ölçüm ondan da kaynaklanıyor olabilir,mezuranın bi yönünden farklı diğer yönünden farklı ölçü çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?