M
mavi88
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.381
YA BEN BU KARISIMIN SAAT OLAYINI ANLAMADIM her adacayını ıctıgımızde mı surecegız bu karısımı yoksa en son ıctıgımız adacayından 23:00 kı adacayından mı bı de nasıl masaj yapıcaz :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil tatlım evet sabaha kadar kalcak ben gittiğim her aktarcıda buldum zor birşey değil merak etme :)
Kızlar şimdi karışımı yapıcam, bana da yardım eder misiniz?kaydirigubbakcemile
Ama neden bana yardımcı olmuyorsunuz?:umursamaz:
Sorun ne canım?
valla canım ben karışım yapmadım daha bende yeni baslıycam o yüzden yardımcı olamıyorum.ama 150 ml ye okuduğum kadarıla 6 kaşık ot koyman gerekiyo.su da yarım cay bardağı.2 dk kayanıtacaksın 10 dk bekleticeksin tatlım
8 çorba kaşığı şerbetçi otunu cezveye koyuyoruz üstüne de 3,5 çorba kaşığı su katıyoruz ve bunu iyice karıştırıyoruz sonra ocağa koyuyoruz ve kaynamaya başlamasnı bekliyoruz fokurdama başlayınca karıştırıyoruz birazdaha 3-4 saniye bekliyoruz sonra tekrar karıştırıyoruz ve 3-4 saniye bekliyoruz bu uygulamayı 1 dk civarı yapıyoruz su çok buharlaşmıyor karıştırma nedeni de otun tamamen ıslanması altını üstüne getirin sürekli ardından ocaktan alın tezgaha koyun 10 dk dinlendirin ve sonra 150 ml YAĞSIZ kremle karıştırın ama iyice karıştırın 2 çevirip bırakmayın bol bol karıştırın tamamen eşitlendiğini görünce geri krem kabına koyun ve böylece odada bir yere koyun 1 gün dinlensin 1 gün dolmadan kullanmayın
Canım sayfaları gezerken bu tarife rastladım. Konu sahibinin yazmış olduğu bir yorumdu.
senin verdiğin ölçüler çok başka şimdi hangisini yapayım?
aranızda yağ kulanan var mı kızlar ben kullanmıyorum tüy problemi olur diye korkuyorum alsammı diyede düşünüyorum bir yandankafamçokkarıştı
ben badem yağı ile cilek yağını kullanıyorum masaj yaparken.badem yağı tüylenme yapar diyolar fakat bende yapmadı.bünyeden bünyeye de değişme gösterebilir ama bilemiyorum