- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.441
hem bende de sadece uçta kaşıntı oluyordu hafiftenn.. tuhaf işin orası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin tatlım umarım hepimizinkiler çok güzel olur :Saruboceqpuyorumnanaktan
bence takma yaa hava almazlar bi de onlar kalınca biraz hani resmen sert tabaka. hani direkt bi penyeyle temas etmesi bence daha uygunn:hulya:
benm 1 hafta oldu . malzemem bitti. bi iki gün ara oldu malesef:sinifsinif:
ama devam .. halen dolgunluğu hissedebiliyorumm.. yanlış uygulama yapmış olmama rağmen -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Anladım canım askılı badi giyeyim o zaman.
Ben de tam tutturamadım aslında karışımı ama bakalım işe yarayacak mı?
İyi geceler tatlımŞeniz
merhaba intromtatlılarımmm ben geldiimmm :)
tatlılarımmm ben geldiimmm :)
kızzzllllaaarrr memiş büyüten war mı daha herkes laga luga yapıo icraat yok mu merak ediomm
kızlar dün karışımı hazırladım nihayet bu gece de başlıyorum ada çayımı içtim şimdi yapraklarıyla masaj yapıcam sonrda otlu kremimi sürücem öğlen daynamayıp azcık sürdüm ama sanki pek kaşıntı olmadı gibi...inşallah bende de işe yarar...
introm dışında, etki ediyo diyenler, dolgunluk dışında belirgin bi büyüme gördü mü acaba?
bi de açıkçası bana kremden çok adaçayından olabilirmiş gibi geliyo. ben uzun zamandır aslında bu forumların takipçisiyim. ve ne zaman kızlar göğüslerim büyüdü diyen nadir hatunlardan biri çıksa, günde 3-4 bardak adaçayı içtim falan diyo. adaçayının etkisi çok ama fazla içmemek lazım. bi de düzenli içebilmek... ben onu hiç yapamadım işte...