• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

amin tatlım umarım hepimizinkiler çok güzel olur :Saruboceq:opuyorumnanaktan
bence takma yaa hava almazlar bi de onlar kalınca biraz hani resmen sert tabaka. hani direkt bi penyeyle temas etmesi bence daha uygunn:hulya:
benm 1 hafta oldu . malzemem bitti. bi iki gün ara oldu malesef:sinifsinif:
ama devam .. halen dolgunluğu hissedebiliyorumm.. yanlış uygulama yapmış olmama rağmen -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Anladım canım askılı badi giyeyim o zaman.
Ben de tam tutturamadım aslında karışımı ama bakalım işe yarayacak mı?
İyi geceler tatlımŞeniz

kızlar uygulamaya başlayalı kaç gün oldu ve ne kdr sonuç aldınız düzenli yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum karışımım hazır bu gece tekrar başlıcam bi kaçgün ara vermiştim ara verince etkili olmuyormuş hiç iyi yapmıyorum aslında:(

tatlılarımmm ben geldiimmm :)
merhaba introm
bende bişey sorcam. karışımı sürdükten sonra oluşan kaşıntı allerjik mi? yoksa gerçekten büyüdüğünün göstergesi mi? sen sürdükten sonra da kaşınıyor mu? ve sen nezamandır uyguluyorsun bu formülü? ay ne çok soru sordum :) ben 4 gündür sürüyorum bu karışımı.

yaaaa kızlarr benim karışımım çok cıvık oldumafoldumben suyu az geldikç gözüme ekliyip durdum kaynatıken şimdi vıcık vıcık yine srülüyo ama krem gibi bulamaç değil tabi ne yapsam yaaafisfisfis böyle sürülürmü ki olur muki bu arada ben 3-4 gündür takip ediyorum konuyu en başından bu kadar olumlu sonuç görüncede hiç duramadım yerimde hemen gittim aldım malzemeleri ama sonuç bu ne diyosunuz sizce olurmu böle de:sm_confused:

canım merhaba ilk 50 sayfayı okudum güzel neticeler alanlar var. :icecream: bende birkaç küçük sivilce var onlar geçtikten sonra mı yapsam bilemedim :uhm:

kızlar dün karışımı hazırladım nihayet bu gece de başlıyorum ada çayımı içtim şimdi yapraklarıyla masaj yapıcam sonrda otlu kremimi sürücem öğlen daynamayıp azcık sürdüm ama sanki pek kaşıntı olmadı gibi...inşallah bende de işe yarar...

kızlar dün karışımı hazırladım nihayet bu gece de başlıyorum ada çayımı içtim şimdi yapraklarıyla masaj yapıcam sonrda otlu kremimi sürücem öğlen daynamayıp azcık sürdüm ama sanki pek kaşıntı olmadı gibi...inşallah bende de işe yarar...

canım hadi hayırlısı inşallah çok güzel sonuçlar alırsın sen de kaydirigubbakcemile2
ama hemen bi büyüme bekleme .. ama kesinlikle inan büyicekler bak kesinlikle inanarak yap opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

introm dışında, etki ediyo diyenler, dolgunluk dışında belirgin bi büyüme gördü mü acaba?
bi de açıkçası bana kremden çok adaçayından olabilirmiş gibi geliyo. ben uzun zamandır aslında bu forumların takipçisiyim. ve ne zaman kızlar göğüslerim büyüdü diyen nadir hatunlardan biri çıksa, günde 3-4 bardak adaçayı içtim falan diyo. adaçayının etkisi çok ama fazla içmemek lazım. bi de düzenli içebilmek... ben onu hiç yapamadım işte...

introm dışında, etki ediyo diyenler, dolgunluk dışında belirgin bi büyüme gördü mü acaba?
bi de açıkçası bana kremden çok adaçayından olabilirmiş gibi geliyo. ben uzun zamandır aslında bu forumların takipçisiyim. ve ne zaman kızlar göğüslerim büyüdü diyen nadir hatunlardan biri çıksa, günde 3-4 bardak adaçayı içtim falan diyo. adaçayının etkisi çok ama fazla içmemek lazım. bi de düzenli içebilmek... ben onu hiç yapamadım işte...

hımmm:bbo:

Back