• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

neyse cnm kızlar birşeye daha kafam takılıyor adaçayını fzl içiyoruz kalbe yada vucudumuzun herhangi bir yerine zarar verir miki 1 2 ay kullancaz sonuçta yada şerbetçi otunu göğsümüze sürüyoruz zararlı olur mu düşünmeye başladım?

bişey soracam bacılar ara verince iniyor mu memişler lütfen cevap teşk...

bacım 2 ay yapmalısın düzenli olarak hiç aksatılmıcakmış konu sahibi öle diyor bende şöle bi durum var bazen cm olarak düşüp inmeler oluyor görüntü hep aynı gibi ama bazen baya dolgun gibi geliyor bana pek düzenlide yapamıyorum

neyse cnm kızlar birşeye daha kafam takılıyor adaçayını fzl içiyoruz kalbe yada vucudumuzun herhangi bir yerine zarar verir miki 1 2 ay kullancaz sonuçta yada şerbetçi otunu göğsümüze sürüyoruz zararlı olur mu düşünmeye başladım?

11 kayıtlı kullanıcı okuyor kızlar fikirlerininzi söleyin lütfen neden yazmıyorsunuz

kızlar nasılsınız, gelişmeler nasıl? egedenizi özellikle sendeki gelişmeleri çok merak ediyorum. ben 2 hafta ara verdim, tabi olanlar da gitti benim sırnaşık şey yakında tekrar başlıycam. sizdeki haberleri merak ediyorum.

Morböcek aynen :) Reglim başlayınca ara vermiştim,söndü biraz :) Şimdi de bi güzel grip oldum,ilaç alığım için adaçayını içmedim,ama kremi sürcem bu gece

Kızlar ben tam ölçüyü tutturamadım.:sinifsinif:
8 Kaşık ot koydum 3,5 kaşık su onu hiç ıslatmadı biraz daha ekledim, o da biraz fazla oldu galiba:gitme: 150 ml. kreme 2 kaşık krem daha ekledim şimdi iyi oldu.
Yarın başlayacağım kullanmaya inşallah etki eder.kaydirigubbakcemile4

cnm ben hep aynı durarak ölçüyorum bide bir arkadaş eğilip ölçün demişti bide öle ölçüyorum gerçekten ölçüler bi iniyor bi yükseliyor

geçmiş olsun ege denizi senin kaç cm büyüme oldu bendeki gibi tekrar düşme oluyor mu ölçülerinde

Bazen oluyor ama o ölçerken dik durmamaktan filan oluyor canım,ölçmelerini ayakta ve dik durarak yap bence bir de mezurayı kaydırmamaya çalış,kaydırınca da yanlış ölçü çıkabiliyor

Artı olarak bir de,mezuralar çift yönlü ya,onlara da dikkat et,hatalı ölçüm ondan da kaynaklanıyor olabilir,mezuranın bi yönünden farklı diğer yönünden farklı ölçü çıkıyor :)

Artı olarak bir de,mezuralar çift yönlü ya,onlara da dikkat et,hatalı ölçüm ondan da kaynaklanıyor olabilir,mezuranın bi yönünden farklı diğer yönünden farklı ölçü çıkıyor :)

onada dikkat ediyorum cnm merak etme inan düşüş oluyor ve bazen daha yüksek yediğimiz şeylerde yükseltiyordur belki bezen üzüm yiyorum bol bol o zmn yükseliyor öle düşünüyorumkafamçokkarıştı

Back