• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak deneyipte fayda gören varmı acaba adaçayıyla aram çok iyi ama bu işlere yaradığını bilmezdim :)

ben de biraz ara verdim olan etkisi de gitti :'(

kızlar valla sabahtan beri okuyorum nerdeyse bütün sayfaları okudum kaydirigubbakcemile3
bende başlıyorum ve işe yarıyacaklarını düşünüyorum kesinlikle.zaten gene burdan öğrendiğim yöntemlerle 7 cm büyüttüm ve bunu da kesinlikle deniyciğim.:lepi:

öncelikle hoş geldin cnm ne yöntemleri deneyerek 7 cm büyüttün baya büyütmüşün bizede sölermisin

kızlar valla sabahtan beri okuyorum nerdeyse bütün sayfaları okudum kaydirigubbakcemile3
bende başlıyorum ve işe yarıyacaklarını düşünüyorum kesinlikle.zaten gene burdan öğrendiğim yöntemlerle 7 cm büyüttüm ve bunu da kesinlikle deniyciğim.:lepi:

nasıl buyttun pekı tatlım o 7 cmyı

ben naptım biliyor muusuunuz bacılar şerbetçi otunu kaynattım ve çilek yağı aldımm koltuk altı deodorantının kutusunu yıkayıp içine kaynattığım suyu döktüm birazda çilek yağı ekledim bugün 4. günüm ve her gün 2 fincan adaçayı içtim çok hafif sertleşme var.deodorant kutusuyla masaj yaparak sürüyorum çok pratik ve temiz oluyor krem kullnamadım ben bide otlarıda koymadım şişeye sadece suyunu kullanıyorum.

ben naptım biliyor muusuunuz bacılar şerbetçi otunu kaynattım ve çilek yağı aldımm koltuk altı deodorantının kutusunu yıkayıp içine kaynattığım suyu döktüm birazda çilek yağı ekledim bugün 4. günüm ve her gün 2 fincan adaçayı içtim çok hafif sertleşme var.deodorant kutusuyla masaj yaparak sürüyorum çok pratik ve temiz oluyor krem kullnamadım ben bide otlarıda koymadım şişeye sadece suyunu kullanıyorum.

Deodorant kutusu dediğin roll-on mu?
sprey kutuyu nasıl açtın?
otları koy bence.suyun yada kremin içinde otlar kaldıkça etkisi artıyor karışımın
zaten 1 gece bekletilmesininde nedeni bu
otlar iyice suyla/kremle bütünleşsin diye

Merhaba güzeller,
Şerbetçi otunu alabildim sonunda ahanda fotosunu ekliyorum.kaydirigubbakcemile
photo0168.jpg

Elimde dove krem vardı ama pek tavsiye etmediniz diye Diasa'da satılan Dia el kreminden aldım, formülü oldukça hafif yağlı değil. 150 ml. Bu da fotosu...

photo0169.jpg

Şimdi benim memişler büyücek ya zemuszemus çatlama falan olmasın diye(artık ne kadar büyüceğini sanıyorsamkaydirigubbakcemile3) yosun sabunu aldım. Hem büyüsün hem sıkılaşsın diye.:jeyyar: Bu da onun fotosu...
photo0167.jpg

Şimdi bu 150 ml. krem için 8 çorba kaşığı ot 3,5 çorba kaşığı su yeterli mi?
İçinde biraz sap gibi şeyler de var otun. Onlardan da koyacak mıyız?

ne yaptığımı soran arkadaslar için yazıyorum;
günde iki kere küç yiyorum
nar cayı 1 ,mürdüm eriği çayı 1ve adacayı 2içiyorum düzenli olarak.
masaj en önemlisi ama ben düzenli olarak malesef yapamıyorum yurtta kaldığım için.yaptığım zamanlarda da badem yağı ve cilek yağı ile yapıyorum.
ve en bastada büyüyüyeceklerine inanıyorum,hiç bi zaman karamsarlığa düşmedim onlarda saolsunlar benim yüzümü kara cıkarmadılar 7 cm büyüdüleropuyorumnanaktan
şimdi de bu yöntemi deneyeceğim yararını görmeyen arkadaslarda olmuş ama büyüten arkadaslarda olmuş,bi kaybım olmaz ki şuan zaten büyümeleri devam ettiği için bu yöntemle hızlandırmak istiyorumzemuszemus
öpüyorum hepinizi hihoyyyt

Kızlar şimdi karışımı yapıcam, bana da yardım eder misiniz?kaydirigubbakcemile

Back