Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

YA BEN BU KARISIMIN SAAT OLAYINI ANLAMADIM her adacayını ıctıgımızde mı surecegız bu karısımı yoksa en son ıctıgımız adacayından 23:00 kı adacayından mı bı de nasıl masaj yapıcaz :S

önemli değil tatlım evet sabaha kadar kalcak ben gittiğim her aktarcıda buldum zor birşey değil merak etme :)

ya ben bu saat olaylarını anlamadı daha acık bır sekılde yazarmısn nasıl masaj yapıcagız bı de karısmı her adacagı ıctıkten sonramı surucez kafamçokkarıştı

Oyyy çorba olmuş :S

Olay şu canım;bir fincan adaçayını içeceksin,adaçayının yapraklarıyla göğsüne masaj yapacaksın,iki saat bekleyip bir fincan daha adaçayı içeceksin ve onun da yapraklarıyla masaj yapacaksın bir saat bekleyip otlu kremi süreceksin :)

valla canım ben karışım yapmadım daha bende yeni baslıycam o yüzden yardımcı olamıyorum.ama 150 ml ye okuduğum kadarıla 6 kaşık ot koyman gerekiyo.su da yarım cay bardağı.2 dk kayanıtacaksın 10 dk bekleticeksin tatlım

8 çorba kaşığı şerbetçi otunu cezveye koyuyoruz üstüne de 3,5 çorba kaşığı su katıyoruz ve bunu iyice karıştırıyoruz sonra ocağa koyuyoruz ve kaynamaya başlamasnı bekliyoruz fokurdama başlayınca karıştırıyoruz birazdaha 3-4 saniye bekliyoruz sonra tekrar karıştırıyoruz ve 3-4 saniye bekliyoruz bu uygulamayı 1 dk civarı yapıyoruz su çok buharlaşmıyor karıştırma nedeni de otun tamamen ıslanması altını üstüne getirin sürekli ardından ocaktan alın tezgaha koyun 10 dk dinlendirin ve sonra 150 ml YAĞSIZ kremle karıştırın ama iyice karıştırın 2 çevirip bırakmayın bol bol karıştırın tamamen eşitlendiğini görünce geri krem kabına koyun ve böylece odada bir yere koyun 1 gün dinlensin 1 gün dolmadan kullanmayın
Canım sayfaları gezerken bu tarife rastladım. Konu sahibinin yazmış olduğu bir yorumdu.
senin verdiğin ölçüler çok başka şimdi hangisini yapayım?

cnm tabiki konu sahibinin yazdığını yap burdakileri yap cnm

tatlım kesinlikle konu sahibinin önerilerine uymalısın :) ben okudum kadarıyla dedim sanki öle hatırlıyorum ama ben konuyu acan arkadas kadar iyi bilemem onun dediğini yapmalısın.buyrunnnnnnnnn

aranızda yağ kulanan var mı kızlar ben kullanmıyorum tüy problemi olur diye korkuyorum alsammı diyede düşünüyorum bir yandankafamçokkarıştı

kızlar nasılsınız, gelişmeler nasıl? egedenizi özellikle sendeki gelişmeleri çok merak ediyorum. ben 2 hafta ara verdim, tabi olanlar da gitti benim sırnaşık şey yakında tekrar başlıycam. sizdeki haberleri merak ediyorum.

aranızda yağ kulanan var mı kızlar ben kullanmıyorum tüy problemi olur diye korkuyorum alsammı diyede düşünüyorum bir yandankafamçokkarıştı

ben badem yağı ile cilek yağını kullanıyorum masaj yaparken.badem yağı tüylenme yapar diyolar fakat bende yapmadı.bünyeden bünyeye de değişme gösterebilir ama bilemiyorum

ben badem yağı ile cilek yağını kullanıyorum masaj yaparken.badem yağı tüylenme yapar diyolar fakat bende yapmadı.bünyeden bünyeye de değişme gösterebilir ama bilemiyorum

cnm badem yağını hiç almim kesinlikle tüy yapar öle düşümnüyorum badem yağının göğüsle ilgisi ney bu arada karaüzüm yağı çilek yağı neysede badem yağı ilginç geliyor bana

bilmiyorum valla canım ben de ne yapıyorsam burdan okuyup yapıyorum.daha çok çilek yağından koyup karıştırıodum bademle.sonra üşendim sadece çilek yağıyla yapıyorum cok güzel kokuyo cünkü.ama badem yağı kullandığım zamanda(bi hafta) tüylenme olmadı bende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…