- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.421
Canım her gün ölçme ya haftada yada 10 günde bir ölç daha iyi anlaşılır şişer iner olabilir yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adaçayı içmiorum ya bana zor gelio o saatleri tutturmak kremide sürdüğümde bazen kaşınıo bazn kaşınmıo ooff offf büyümiceklermi şimdi
tatlım ya rezene çayını nasıl içiosun ben hiç sevemedm ya?şeker limon ws herangi bişi katıyomusun tadını güzelleştirmek içi?yoksa sewerek mi içiyosun:sinifsinif:
Göğüslerdeki dolgunluk ne zaman iner yada 4. günü inermi bu sefer cevap verin lütfen ya 3.ye soruyorum
Göğüslerdeki dolgunluk ne zaman iner yada 4. günü inermi bu sefer cevap verin lütfen ya 3.ye soruyorum
ay kızlar çok komik bişe yapmışım ben yaa kaydirigubbakcemile3
ama bunu yeni farkettim bugün 1 hafta sonra yni çok güldüm kendime delikafaduldendelikafadulden
ama inancın gücünü bi kez daha anladım alkisalkisalkis anlatmamı istermsiniz bilemem ama lütfen inanarak yapın tatlılarım sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatlım takip et bakalım hergün ölç düşme oluyor mu ölçünde bizede sölersin hem kaçıncı gün düşerse düşmezsede çok sevinirim senin adına biz bişey diyemeyiz takip et bidenem haberleşiriz
ben konunun gizli takipçilerindenim sengözlerimebaksanab
anatsana şekerim merak ettim valla bilmece gibi konuştun
Şuanda karışımı sürmüş bulunuyorum. İlk günüm haydi hayırlısı:Saruboceq:
Miktar olarak ne kadar sürüyorsunuz kızlar?
Ben yatarken rahat bir sütyen takıcam, çılak yatamayacağıma göre sütyen daha mantıklı bence tişört her tarafa dağıtır yoksa:hulya:
tatlım hayırlı olsun hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
inşallah kocaman olsunlarr :Saruboceq::Saruboceq:
ama yok sütyen takma memişlerin hava alması lazım. intromcum ip askılı öneriyordu ben de öyle yaptım üstüne pijama giymiştim geniş falan..
umarım uyumamışsındır da okursun . takma sütyen zaten gece sağlıkçılar da takmamayı öneriyor kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Yok tatlım uyumadım cıbıs cıbıs oturuyorum odada kremi emsin diye ama öylece duruyor.:1ninca:
Hani bikini tarzı südyenler oluyor ya snoopy olur üstünde genelde onlar çok rahat ve yumuşak o yüzden onu tamayı düşündüm ama takmasam mıki:uhm:
Bu arada kaşıntı veya başka bişey yok şimdilik.
İnşallah hepimizde işe yarar canlarım.kaydirigubbakcemile