• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben adaçayı içmiorum ya bana zor gelio o saatleri tutturmak kremide sürdüğümde bazen kaşınıo bazn kaşınmıo ooff offf büyümiceklermi şimdi :(

ben adaçayı içmiorum ya bana zor gelio o saatleri tutturmak kremide sürdüğümde bazen kaşınıo bazn kaşınmıo ooff offf büyümiceklermi şimdi :(

Büyürler canım sen ihmal etme kremi sür herzaman kaşınacak diye birşey yok bazen kaşınır bazen kaşınmaz kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

tatlım ya rezene çayını nasıl içiosun ben hiç sevemedm ya?şeker limon ws herangi bişi katıyomusun tadını güzelleştirmek içi?yoksa sewerek mi içiyosun:sinifsinif:

ben rezeneyle adaçayını karıştırıp içiyorum canım hatta hiç seker atmıyorum.acaba otlARIMI AZ ATIYORUM dedim miktarı artırdım ama fark yok içiyorum ben.

arkadaşlar bu yöntem geçicimi bilgi verinnn.....önce dolgunlaşıp daha sonra iniyomu....kalıcımı yani....cevap bekliyooooooooom........ yardıııımmmm.......

Göğüslerdeki dolgunluk ne zaman iner yada 4. günü inermi bu sefer cevap verin lütfen ya 3.ye soruyorum :(:(

tatlım takip et bakalım hergün ölç düşme oluyor mu ölçünde bizede sölersin hem kaçıncı gün düşerse düşmezsede çok sevinirim senin adına biz bişey diyemeyiz takip et bidenem haberleşiriz

ay kızlar çok komik bişe yapmışım ben yaa kaydirigubbakcemile3
ama bunu yeni farkettim bugün 1 hafta sonra yni çok güldüm kendime delikafaduldendelikafadulden
ama inancın gücünü bi kez daha anladım alkisalkisalkis anlatmamı istermsiniz bilemem ama lütfen inanarak yapın tatlılarım sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay kızlar çok komik bişe yapmışım ben yaa kaydirigubbakcemile3
ama bunu yeni farkettim bugün 1 hafta sonra yni çok güldüm kendime delikafaduldendelikafadulden
ama inancın gücünü bi kez daha anladım alkisalkisalkis anlatmamı istermsiniz bilemem ama lütfen inanarak yapın tatlılarım sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben konunun gizli takipçilerindenim sengözlerimebaksanab
anatsana şekerim merak ettim valla bilmece gibi konuştun

tatlım takip et bakalım hergün ölç düşme oluyor mu ölçünde bizede sölersin hem kaçıncı gün düşerse düşmezsede çok sevinirim senin adına biz bişey diyemeyiz takip et bidenem haberleşiriz

canım benm ilk ölçüm 74 tü bu uygulmya bşladığımdan beri 2 cm büyüdü hatta ara verdim adetiimin 4. gnü bitti sayılır şimdi ölçtüm hala 76 inmemiş ama gzle görülür bi fark yok ztn bnm dümdüzdü ama şunuda düşünüorum acaba bşlamadan önce 74 yanlışmı ölçtüm ama inş doğrudur tüm ölçülerim :)

ben konunun gizli takipçilerindenim sengözlerimebaksanab
anatsana şekerim merak ettim valla bilmece gibi konuştun

ay tatlım ben bu otlarımı aldığım gün amcamlar bizdeydi. ben de heyecandan karıştırdım hangisi adaçayı hangisi şerbetçi otu die :kedi:
amcam dedi seni kandırmışlar bu adaçayı deil . ben de bozuldum tabi. sonraki gün amcam adaçayı getirdi bana. benmkinin çok farklısı.şerbetçi otuna benziyor . . . .
demekki diğeri şerbetçi otu dedim:1shok:
velhasıl ben arapsaçı ettim olayı 1haftadr şerbetçi otu yerine adaçayı karışımı kullanıyormuşumkaydirigubbakcemile2
bugün gittim aktra anladm olayı . meğer iki çeşit adaçayı varmış adamın elinde.. ve bütün bunlara rağmen benm memişler bi hoş :lepi:
yani halen dolgun kaydirigubbakcemile3 inanarak yapmıştım cidden ona bağlıyorum:sm_cool:
ay çok uzattım hikaye oldu kız :asigim:

Şuanda karışımı sürmüş bulunuyorum. İlk günüm haydi hayırlısı:Saruboceq:
Miktar olarak ne kadar sürüyorsunuz kızlar?
Ben yatarken rahat bir sütyen takıcam, çılak yatamayacağıma göre sütyen daha mantıklı bence tişört her tarafa dağıtır yoksa:hulya:

Şuanda karışımı sürmüş bulunuyorum. İlk günüm haydi hayırlısı:Saruboceq:
Miktar olarak ne kadar sürüyorsunuz kızlar?
Ben yatarken rahat bir sütyen takıcam, çılak yatamayacağıma göre sütyen daha mantıklı bence tişört her tarafa dağıtır yoksa:hulya:

tatlım hayırlı olsun hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
inşallah kocaman olsunlarr :Saruboceq::Saruboceq:
ama yok sütyen takma memişlerin hava alması lazım. intromcum ip askılı öneriyordu ben de öyle yaptım üstüne pijama giymiştim geniş falan..
umarım uyumamışsındır da okursun . takma sütyen zaten gece sağlıkçılar da takmamayı öneriyor kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tatlım hayırlı olsun hadi bakalım kaydirigubbakcemile2
inşallah kocaman olsunlarr :Saruboceq::Saruboceq:
ama yok sütyen takma memişlerin hava alması lazım. intromcum ip askılı öneriyordu ben de öyle yaptım üstüne pijama giymiştim geniş falan..
umarım uyumamışsındır da okursun . takma sütyen zaten gece sağlıkçılar da takmamayı öneriyor kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Yok tatlım uyumadım cıbıs cıbıs oturuyorum odada kremi emsin diye ama öylece duruyor.:1ninca:
Hani bikini tarzı südyenler oluyor ya snoopy olur üstünde genelde onlar çok rahat ve yumuşak o yüzden onu tamayı düşündüm ama takmasam mıki:uhm:
Bu arada kaşıntı veya başka bişey yok şimdilik.
İnşallah hepimizde işe yarar canlarım.kaydirigubbakcemile

Yok tatlım uyumadım cıbıs cıbıs oturuyorum odada kremi emsin diye ama öylece duruyor.:1ninca:
Hani bikini tarzı südyenler oluyor ya snoopy olur üstünde genelde onlar çok rahat ve yumuşak o yüzden onu tamayı düşündüm ama takmasam mıki:uhm:
Bu arada kaşıntı veya başka bişey yok şimdilik.
İnşallah hepimizde işe yarar canlarım.kaydirigubbakcemile

amin tatlım umarım hepimizinkiler çok güzel olur :Saruboceq:opuyorumnanaktan
bence takma yaa hava almazlar bi de onlar kalınca biraz hani resmen sert tabaka. hani direkt bi penyeyle temas etmesi bence daha uygunn:hulya:
benm 1 hafta oldu . malzemem bitti. bi iki gün ara oldu malesef:sinifsinif:
ama devam .. halen dolgunluğu hissedebiliyorumm.. yanlış uygulama yapmış olmama rağmen -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back