• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Teşekkürler canım.Şeniz
Elimde büyük kutu dove var ama yeni bir şey alayım o zaman hem ölçüyü kolay ayarlamak için iyi olur. 150 ml. kullanıyorsunuz sanırım.
Ben sabahları çok erken çıkıyorum banyo yapma şansım olmuyor. Bu karışım problem olur mu yoksa sabaha kadar emmiş oluyor mu vücut?

Rica ederim canım :)

Kremi 100-150 ml. civarı kullanıyoruz (Bence elinde 150 ml. lik boş kutu varsa 100 ml lik krem al,otla karıştırdıktan sonra kremi 150 ml lik boş kutunun içine dök,çünkü 100 lük kutuya koyarsan kutu yetmez)

Karışımın problem olacağını sanmam,zaten sabaha kadar emmiş oluyor vücut,sana da otları temizlemek kalıyor,ılık suyla yıkayarak temizleyebilirsin

Son düzenleme:
100-150 ml. civarı kullanıyoruz

Karışımın problem olacağını sanmam,zaten sabaha kadar emmiş oluyor vücut,sana da otları temizlemek kalıyor,ılık suyla yıkayarak temizleyebilirsin

Tamam tatlım 150ml. bir krem alıcam o zaman.
İnşallah bende de işe yarar yaa:Saruboceq:

İnşallah be canım...
Şerbetçi otu içiliyor mu bir de adaçayı katsak karışıma daha çok etki eder mi dersiniz?

Şerbetçi otunun içilip içilmediğini bilmiyorum canım;adaçayını da karışıma eklemeyi denemedim o yüzden bişi diyemeyeceğim

merhaba kızlar; bende bir gelişme yok ama göğüs uçlarım dokununca acımaya başladı, normal mi?
biraz korktum açıkçası!!!

mrb ıntromcuum
konuyu merakla takip ediyorum başından beri ama henüz harekete geçmedim. daha doğrusu şuan kullandığım bi krem var fayda görmezsem senin karışımı deniicem mutlaka.
gelişmeler nasıl hala büyüme devam ediyormu? başka deneyen sonuç alan arkadaşlar varmı (bıraktığı halde gerileme olmayanlar mesela)
bunları cevaplarsanız çok sevinirim:))

daha once ki yontemleri denedim ise yaramadi... simdiii sira bunda.. bende 2010 yaz a kadar buyutmezsemmmm hadi bakalim insallah!!! estetige karsiyim buyumesinide istiyorum dogal olani tercih ediyorum ... simdi is bu otu bulmaya geldi hadi bakalim :))))) bekle beni fransiz aktarlari ssize akiyorum :))) delikafadulden zemuszemus

daha once ki yontemleri denedim ise yaramadi... simdiii sira bunda.. bende 2010 yaz a kadar buyutmezsemmmm hadi bakalim insallah!!! estetige karsiyim buyumesinide istiyorum dogal olani tercih ediyorum ... simdi is bu otu bulmaya geldi hadi bakalim :))))) bekle beni fransiz aktarlari ssize akiyorum :))) delikafadulden zemuszemus

Hoşgeldin aramıza canım hadi bakalım kolay gelsin inş bulursun we memişlerini büyütürsün en büyük memiş bizim memiş:teytey:

kızlar valla sabahtan beri okuyorum nerdeyse bütün sayfaları okudum kaydirigubbakcemile3
bende başlıyorum ve işe yarıyacaklarını düşünüyorum kesinlikle.zaten gene burdan öğrendiğim yöntemlerle 7 cm büyüttüm ve bunu da kesinlikle deniyciğim.:lepi:

arkadaşlar 1 ay boyunca serbetçiotuve ısırganotu karışımı içtim.baslamadan ölçmedim.başladıktan 2 haftasonra ölçtüm. 84 cm idi.ölçtükten iki hafta sonra tekrar ölçtüğümde ise 85.5 cıktı halada öyle.suan adacayı rezene içiyorum.yağlarlr masaj yapıyorum.küç yiyorum.e malum nar mevsiminarda yemeye basladım yazarım yine size.1 ay önce şerbetçiotunu içtiğim için intromun karışımını bi 15 gün sonra denemeye karar verdim.

tatlım ya rezene çayını nasıl içiosun ben hiç sevemedm ya?şeker limon ws herangi bişi katıyomusun tadını güzelleştirmek içi?yoksa sewerek mi içiyosun:sinifsinif:

şakkıdıhoş bulduk tatlım evet başarıcaz ben inanıyorum.düşünme gücü cok cok önemi.secret,cekim yasası hesabı:P büyütücez bunları kaçarı yookkkk

Back