- Konu Sahibi moonshine76
-
sadece adaçayı içtim ve kremle masaj yaptım.ama kremin içine şerbetçi otu koyamadım.bence masaj etkili mıncıklayınca oldu yaaaaaaaalaelaelaelaelae moralim düzeliyor memişler büyüyünce.bir de 4 kilo verdiğim halde memişlerim büyüdü alkisalkisalkis
$erbetci otunun almancasi hopfen.. eczanelerde taplet seklinde varmis bende sipari$ vermeyi dü$ünüyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ilahi kızlar ne güldüm yazıları okurken gülüyorum ama bende aynı dertten muzdaribim benimkilerde küçükkk aklinialirimsmile bende bugun şerbetcı otu aldım 2 tutam falan kaynattım sogumusanı bekledım bı 10 dk falan sonra kafam karısdı durdum afalladım otuyla mı kremı karıstırcam yoksam suyuyla mı diye acdım kadınlar kulubu tam bı bılgı bulmadım bende ya bismillah dedım otları sıkdım sadece suyuna yağsız krem koydum ama bı acayıp bısey oldu elimle mıncakladım durdum kremle serbetcı otu suyunu 1 gun beklemsı lazımmıs ole bende bekletıyourm dogru mu yaptım bılmıyorum yazılara bakdım kımı içilir dıyo falan ama suyuyla mı otuyla mı yzan olmamıs.netmem lazım ayol arkadaslar bi el atın banada büyütüuüm şu memişleri sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya bu şerbetçi otunu izmirde bulablen var mı hangi aktara sorsam yok diyor uf bulamadım bi türlü
Bu gece 3. kez sürdüm şerbetçiotu kremini, sabah uyanınca yıkıyorum, aynı zamanda şekersiz adaçayı da içiyorum akşamları 2 kupa dolusu, ama ölçtüm sabah şu ana kadar bir gelişme yok sadece biraz sızlama yapıyor göğüslerim kremi sürdüğümde, umutluyum büyür belki biraz bir süre sonrabu arada kremi tam kıvamında ayarlamışım bol bir t-shirt giydiğimde otlar dökülmeden kalıyor sabaha kadar kokusuna gelince bayağı kötü ama göğüslerimi büyütecekse ve beni ameliyat olma derdinden kurtaracaksa 1 yıl da olsa katlanırım eylül ayına kadar bütün doğal göğüs büyütme yöntemlerini deneyeceğim bakalım hangisi işe yarayacak, bilgilendiririm sizi sürekli netteyim zaten
sen hangi kremden aldın canm bende şerbetciotunu migrosun ordaki aktardan buldum krem nerden ve ne aldın ?
ben bir haftadır falan sürüyordum kremi geceleri uyumadan önce, ama malesef henüz bir gelişme olmadı bende canımben bebekler için kremler var ya zararsız olsun diye onlardan aldım (nivea baby alın derim, ben johnson's baby aldım ama sonradan kremi açtıktan sonra geldi aklıma içeriğine baktım paraben türevleri var yani kanserojen kimyasallar, sözde bebekler için olacak bi de, pislikler çok kızdırdılar beni ). Ama göğüslerimin ölçüsü ilk başladığımda da göğüs altı 75, göğüs üstü 84'tü hâlâ daha aynı omuzlarım da geniş yani çok küçük görünüyorlar, hani şu şekilde daha anlaşılır olacaktır sanırım, biri uludağ olsun dersek diğeri ağrı dağı olur ikisinin arasındaki uzaklık canlanmıştır heralde kafanızda ancak şu faktörlerin etkisi de olabilir bende, polikistik over hastasıyım belki göğsümü büyütecek hormonların uyarılması daha zorlu oluyordur bende,bir de bu bir haftada 1 kilo daha zayıfladım ondan da olabilir.. umudunuzu kırmak istemem yani, herkeste aynı etkiyi yaratmıyor sonuçta. Siz yine bir deneyin bu kremi yapıp, belki size fayda sağlar çünkü epeyce kişide işe yaramış
canım sen tam olarak nasıl hazırladın kremi? yani aldığım krem kaç mllikti ne kadar serbeçi otu ve su kuydun kaç gün beklettin vs... ?Bu gece 3. kez sürdüm şerbetçiotu kremini, sabah uyanınca yıkıyorum, aynı zamanda şekersiz adaçayı da içiyorum akşamları 2 kupa dolusu, ama ölçtüm sabah şu ana kadar bir gelişme yok sadece biraz sızlama yapıyor göğüslerim kremi sürdüğümde, umutluyum büyür belki biraz bir süre sonrabu arada kremi tam kıvamında ayarlamışım bol bir t-shirt giydiğimde otlar dökülmeden kalıyor sabaha kadar kokusuna gelince bayağı kötü ama göğüslerimi büyütecekse ve beni ameliyat olma derdinden kurtaracaksa 1 yıl da olsa katlanırım eylül ayına kadar bütün doğal göğüs büyütme yöntemlerini deneyeceğim bakalım hangisi işe yarayacak, bilgilendiririm sizi sürekli netteyim zaten
Okurken nasıl anladım seni anlatamam.aynı dertlerden bende müzdarbim. normalde kilo alırım şu bir haftadır telkin müziiği filan dinliyorum eridim bittim 49 kiloya(boyum 168) düştüm:s mezuram olmadığı için göğüs ölçülerimi yazamıyorum ama benimkilerde sırtta çıkan sivilce edasındalar. üstüne üstlük benimde omuzlarım geniş ve cidden çok komik duruyorlar geniş bir bedende ufacık 2 çıkıntı mı ne olduğu belli değil şey! bende şerbetçi otuna başlamayı düşünüyordum hatta dermokilin kremini aldım ama şerbetçi otunu almak nasip olmadı daha. dışarı bi çıkaım... ben şey uygulamayı düşünüyorum istersen sen de dene. çemen yağı ve nane yağını karıştırıp sabah akşam onu sürüp öğlen filan şerbetçi otu kremi arada da rezene çayı- hayıt tohumu çayı-yada melek otu çayı bilemedim. bu şekilde deniyeyim diyorum da bir yandan da korkuyorum yan etki filan bir şey yapar mı diye...:44: aynı zamanda telkine başladım 1 hafta oldu neredeyse ama tık yokne yapmalı bilmiyorum ki
canım sen tam olarak nasıl hazırladın kremi? yani aldığım krem kaç mllikti ne kadar serbeçi otu ve su kuydun kaç gün beklettin vs... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?